Hayal kurmadan yaşamak.

eşinizin ailesi ile komşusunuz peki size çat kapı çıkıp gelirler mi ?
Ya da karışırlar mı ?
Eğer karışmaz gelmez diyorsanız onları da normal bir komşu olarak düşünün.
Ama çok bunalmakta haklısınız.
Ev eşinizin üstüne mi ?
Bu evi kiraya verelim aynı özellikte daha sakin bir yerde ev tutalım deyin bakalım ne diyecek
Yani o zamanda kiradan aldığınızı kiraya vermiş olacaksınız pek bir şey değişmeyecek.
İstediği arabayı da alır böylece

baksa hatan rol yapman neden yapıyosun kadınlar neden bu kadar aptal yaa kocam ın keyfi hırsları yzunden ben neden kendi isteklerimden vazgeciyim ki banane aldıgın araba cok pahalı 2 ci arabayı neden aldınız galerimi isletiyonuz kocanın maaası yuksekle benimde cumhuiryet kolyeleri hayalim var de her ay al bi cumhuiryet diz zincire böyle sacmalık görmedim yaa aile apartmanındanda gelen giden yoksa kavga kürdan pislik beni baglamaz bedavaya oturuyorum derim banane yesinler birbirini

ooo sen benlede komsu olsan gecinemezsin ben cok sesli konusurum keyif alırım cigerler saglam nede olsa müzik sesi cok acarım ooo kocaya bi bagrırım herkez duyar :))))))))))) dedigim gibi sana gelen giden yoksa salla gitsin bedavaya gun geciyorum de

sitede oturuyorum

4. kattaki komşu bahçeden yan komşusu ile konuşuyor yani 4. kata bağırarak

inerken kapısını çalmamış

bu kişilerle ilgili bir sorun mekânlarla değil

çoğu çocuk da hele de şu pandemide evde gürültü yapıyor

Evlilik öncesi arabası vardı zaten evlendik 1 ay sonra sattı sonra sonra başladı böyle lüks araba sevdası.

Derdim pandemi değil ki 3 yıldır değişmedi pandemi 1 yıldır var

Sizden rahatsız olan varsa peki?

Eşimin üzerine ev ama ben kirada oturmam diyor ev sahibinden izin alarak oturmam diyor. Çocuklar çok öyle çat kapı gelir. Saçlarında bit var temizleyin derim bit faydalı pis kanı emer derler

O saydığınız ortamı yaşıyorum. Kızım bana kaşık fırlatsa dedesi karışma çocuk daha gibi gibi. Ben aileme 15 20 güne bir giderim onun ailesiyle her saat başı zaman geçiyor. Sıkıntı ailesi değil ortam

eee gitme ben bu ortamı sevmiyorum demek cok zor degil sen hem istemiyosun o aileyi hemde görüsüyosun neden yuzlesmekten korkuyosun ki benim cocguma siz karısamazsınız de cık evine 1 karıscaklar 2 karıscaklar sonra kocanda anlıcak ortam hep böyle mazeretle cıkarsınız o evden

Eşimin üzerine ev ama ben kirada oturmam diyor ev sahibinden izin alarak oturmam diyor. Çocuklar çok öyle çat kapı gelir. Saçlarında bit var temizleyin derim bit faydalı pis kanı emer derler
iyide alma iceri canım sen o evde korkulu falan mısın benim cocgum kocamdan bile önemlidir demen lazım alma cocukları cocugunuda yollama kaynana kaynatanada cat cat cevabı yapıstır bırak yani ay saygı cart curt onlar sana saygu duyuyomu hayırr en sevmedigim sey evime cat kapı gelinmesi kimseyi istmemem habersiz direkte söylerim ne görümce ne kaynana

Oturdugunuz evi sattırmazlar aile apartmanından da kimse ev almaz zaten kolay kolay. Onu unutun. Başka bir eve çıkmak istiyorsanız da mış gibi yapmayı bırakıp tavrınızı koyun ortaya. Çocuğunuz ne güzel güzel huylu bi çocuk belli ki ergenlik süreci gelmeden ayrı bi eve çıkmanız şart sağlıklı bi çocuk yetiştirmek istiyorsanız. Sessiz kalmayı bırakın

hissettikleriniz çok normal. bir kadının hayatta tek amacı "dayak yememek, şiddet görmemek" olamaz zaten. hayatınızda sevmediğiniz, değiştirmek istediğiniz şeyler için kendinizi suçlamayın, evlilik sizi, kendi varlığınızı çok geriye atmanıza sebep olmuş, başkaları için yaşamak da artık size ağır geliyor, bu çok normal.

Yetistirmeden ziyade bazi cocuklarin yapisi oyle, benim kizim da oyle fazla hassas 2 yasinda ama 1 yasindan beri yamuk duran birseyi hemen duzeltir, ellerinin kirli kalmasina tahammul edemez ve sakin bir yapisi var kuzenleriyle oynarken onlarin hircin davranislarindan rahatsiz oluyor ve biraz cekinik kaliyor, kuzenleri 2 kardes oldugu icin kosturmacaya birirnden oyuncak almaya aliskinlar ama benimki elinden alininca deliriyor birsey de diyemiyor aslinda zor bir durum ama cocugun yapisi oyle, diger cocuklar gibi degil de daha sakin olduklari icin bu sikintilar....benim kizla kuzenleri oynarken ben mudahale etmem ama dedesi benim kizin ezildigini dusundugu icin genelde mudahalr eder, dogru mu degil belki ama birsey yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…