Hayal kurmadan yaşamak.

12 senedir kimse gelmedi kapımı bekarkende sesli biriydim ananem derdi bizim kız geldi diye apartman bizim oldugu icin sorun yok :))))))
Aile apartmanindyim apartman bizim diye kizima kapida bagirtmam, cunku yapan cocuklr beni cok rahatsiz eder, acaba sizd3n rahatsiz olan yokmuydu

Ben de aile apartmaninda yasiyorum evet zor sizin kadar kalablik degiliz biz 3 aileyiz ama ses oluyor yine eltimden baya ses geliyor aile apartmani diye dikkat etmiyorlar beni simdilik asiri rahatsiz etmiyor ama sizin asil sorununuz aile aprtmanindan cok esinizin bencilligi, insan hic mi dusunmez esim burda mutsuz bir yolunu bulalim diye bence once bu konuyu cozun, isteklerinizi belirtin ve arkasinda durun vaz gecmeyin...benim de is ve aprtman konusunda bazi isteklerim vardi bu konu cozulmezse tasiniriz, ben senin icin burda yasiyorum, sen beni bu duruma dusuremezsin eger bu konuyu cozmezsen ben giderim sen de ister bizimle gelirsin istersen burda kalirsin dedim, gercekten etkili oldu suan cok daha rahatim

2.yaş civari kirli ve islak olmaya tepki vermeleri normal zaten
Oyuncak paylaşmamasi da normal
Ama 1 yasindan beri yamuk nesneleri düzenlemesi hem de hemen
Yani hic duymadigim bir şey
Benim cocugum yapsa kesin bi cocuk gelisimciye sorarim bir anlami var mi diye
Anormal bir durum oldugundan degil de bir altyapisi var mi bu davranışın diye
Cunku cidden ilk 3 yas dagitmak üzere programlanmistir bebelerede
Kupleri ust uste dizse bile onu zevkle yıkar, etrafa oyuncak firlatir falan

Etrafa oyuncak firlattigi da oluyor bunlari yapmiyor demiyorum ama babasina cekmis iste simetri hastaligi mi deyim ne deyim bilemiyrum ama ben simdilik bir sorun olarak gormuyorum bunu, belki bizden gordu ya da kendi bazi seylerin yamuk durmasini istemiyor ben cocuk konusunda herseyi kafaya takan bir insan degilim, cok okurum arastrirm onun gelisimi icin ama hic bunun sorun olacagini dusunmedim, guzel bir davranis mi orasi tartisilir bence cok guzel degil cunku insanin ileriki yasaminda yipratici olabilir biraz rahat olmakta fayda var ama zamanla bunun gececegini benim rahatligimn onu da rahatlatacaginu dusunuyorum

Sanırım bu yüzden en çok kendime kızıyorum.

O raddeye geldiğim zaman oldu ailesi dahi araya girdi sözler verildi ama hala bekliyorum..

Hepsini bırakıp çıkacağım sonunda zaten böyle giderse

O raddeye geldiğim zaman oldu ailesi dahi araya girdi sözler verildi ama hala bekliyorum..
En azindan kendi ailesi anlayisli ama bazen yetmiyor, dedigim gibi aslinda esin dese ki sana sabret, seni anliyorum insallah bu borcu bitirince guzel bir ev bakacagiz falan dese sen yine boyle olmazdin, dedigim gibi esinn surekl kedi hayallerini dusunmesi

Onun kendi hayalini yaşarken çabalarken böyle bir zaman süreci olmaması kötü zaten
En azindan kendi ailesi anlayisli ama bazen yetmiyor, dedigim gibi aslinda esin dese ki sana sabret, seni anliyorum insallah bu borcu bitirince guzel bir ev bakacagiz falan dese sen yine boyle olmazdin, dedigim gibi esinn surekl kedi hayallerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…