Hayal gücümüzü canlandıralım biraz

Bende aşk günlüğü tutmaya başladım bazen o yazdı bazen ben
resimlerimizi çerçevelere koydum bırı ona bırı bana
sevgili oscarı aldım
hippi minibüsü seklinde büyük kumbara aldım
bir kutuya dogum gununde kucuk renklı notlar, cıkolatalar doldurdum
aramızda gecen ozel konusmaları,esprileri aklımda kaldıgı kadar diyaloglar seklınde yazıp kucuk bır zarfa koydum
kazak aldım penye aldım
kucuk bıblo aldım kurbaga seklınde kocaman gözlü
parfüm aldım
çocuklugumuzu yad etmek için misketler,kucuk legolar falan eski donemin bir kaç kucuk oyuncaklarını mınık paketlere doldurup verdim
anahtarlık aldım

Şöyle bir bakıyorum da amma cok sey almışım yaa almıcam bundan sonra o alsın umarım işe yarar fikirler tatlım

Ilgin için çok tesekkür ederim canım, hemen hemen hepsini yaptım 😃😃 yeni fikirlerin olursa bekliyoruz

ayy ne güzel şeyler yapmışsın canım 14 şubat için planın var mı

Ilgin için çok tesekkür ederim canım, hemen hemen hepsini yaptım 😃😃 yeni fikirlerin olursa bekliyoruz

benim yeni bir fikrim var yani pek orjinal değil ama olsun bi cd hazırlıyım diyorum hatta bugün salvoylada konuştuk mutlu aşk şarkıları arıyorum 20 ye yakın buldum aklınıza gelen varsa söyleyin bana canım duyunca yüzü gülsün istiyorum

Bu aralar Göksel olmaz olsuna takmış durumdayım 😃
Listeni merak ettim şimdi

Bu aralar Göksel olmaz olsuna takmış durumdayım 😃
Listeni merak ettim şimdi

yalın=keyfi yolunda
sertap erener=ikimiz bir fidanın
özdemir erdoğan bana ellerini var
kayahan=seninle herşeye varım ben
yalın=meleklerin sözü var
burcu güneş=mutluyuz
sıla=gözlerine teslimim
sertap erener=sen yeter ki sev
sezen aksun ikinci bahar
sezen aksu=erkek güzeli
sezen aksu =seni istiyorum
ajda pekan=o benim dünyam
ajda pekkan=haykıracak nefesim
nil=ben ona resmen aşığım
multitap=bu şarkıyı dinliyorsan
multitap=mutluyuz
birsen tezer=hoşgeldin
şebnem ferah=günaydın sevgilim
hadise=evlenmeliyiz
candan erçetin=bahar
mustafa cecili=sevgilim
cüneyt ergün=aşkımın bir kalbi varmış
ziynet sali=herşey güzel olacak
niran ünsal= hayranım
ferhat göçer=sarıl bana
rafet el roman=seni seviyorum şimdilik listem bu

Daha önce ben de yapmıştım balıma Billur Güventürk-Sen, Erkin Koray-Senden başka, Furkan-Her şey senle bu şarkıları da değerlendir bence

Kızlar belki size de fikir olur diye paylaşıyorum. Bu resmi bi sayfada görmüştüm. Ve öyle hoşuma gitti ki
Bana da fikir oldu açıkçası..
Nişanlım 16 gün sonra askerden geliyor, onlara gideceğimi şuanlık biliyor ama geleceği gün bi aksilik olduğunu gelemeyeceğimi söyleyeceğim. Onun gelmesine bi kaç saat kala erkenden gideceğim. Tabi yanıma resimlerimizi, mumlar, pasta, notlar,balonlar falan alacağım. Odasını bi güzel süsleyeceğim. Küçük kaynımlada konuştum, o eve yaklaştığında bana haber verecek bende mumları yakacağım. Duvarlara resimlerimi yapıştıracağım. Diğer duvara ise ''hoşgeldin ömrüm'' yazılı kağıtlar yapıştıracağım.
Sizce nasıl olur

Ben de asıl hediyemin yanına küçük bir şeyler almak istiyordum. İsimli tesbih yaptırmayı düşündüm ama fiyatlar baya fazla. Instagramda bulduğum bir sayfada harfli tesbihler var, hangi harfleri istiyorsanız yapıyorlar. Renk olarakta alternatif gösteriyorlar. Whatsaaptan iletişim kurdum çok cici bir bayan yardımcı oluyor anında sipariş verebildim. Örnekleri de koyuyorum. Ben siyah olanından sipariş ettim balıma

Son düzenleme:

bence çok tatlı olur yaa :)
bende 14 şubat için arayış içindeyim 1 ay kadar görüşemiycez belki yani görüşsek bile çok kısa süreler olur
17 şubatta okulu açılcak işte o zaman gelir :)
acaba diyorum evde bi sürpriz düşünsem yoksa bu fırsat sitelerinden fırsat yakalasamda dışarda mı olsak:44:
ayy kafamı toplayamıyorum final haftam şükür 4 dersim kaldı onlarda bitsin yeni sürprizler bulurum

Evet çok pahalılar, ben de istiyordum tesbihe isim kazıtmak ama pahalı. Peki bunları ne kadar yapıyorlar canım?

Son düzenleme:

Geç olsun yada erken olsun hiç farketmez tatlım, sen bulursun birşeyler hem
Bence ev daha mantıklı baş başa kalmanın tek yolu, romantizim doruklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…