Hayal gücümüzü canlandıralım biraz

pierre cardini ele sağlam güzel birşey olmasını istiyorsan
baştaki fossilleri çok beğendim
casioları hep romen rakamlı seçmişsin bu roman rakamlı saatler bana biraz yaşlı işi gibi geliyor canım.

pierre cardin seçenek işte daha önce hiç saat almadım fossil yada casio olcak sanırım
bunlardan biri olcak sanırım yaa başka bişey begenemiyorum ki

aayy by sayfa tam benlik yaa, okurken ağzım açık okudum, bana yapılsa havalara uçarım yhaa :) benim nişanlım da hiç süprizden anlamaz :) ama duygusal romantiktir
bi de mutlu hatun, tommy ye de bak derim, şık saatleri oluyor...

bakarım canım onada bakarım nolcak sanki
Sizinde vardir sürpriz anılarınız bekleriz :)

bakarım canım onada bakarım nolcak sanki
Sizinde vardir sürpriz anılarınız bekleriz :)

:) var yaa olmaz mı, ben bu tarz şeyleri çok severim, ama nişanlım daha olgundur, böyle şeyler görünce benden artık o da yapmaya başladı :) ben de onun ceplerine filan not yazar gizlice ona sarılırken filan koyarım :) eve gidince okur çok mutlu olduğunu söyler ,
bi gün nişanlımın kardeşi arabayı kullanıyor, biz de arka koltuktayız, bende küçük bir not notuda mektupçuk şeklince yapmıştım, sarılırken filan fermuarlı küçük cebine koydum, oraya evin anahtarını koyar kendisi normalde, neyse eve bıraktırdılar beni onlar da eve gittiler tabi gece geç saat oldu konuşuyoruz, ben bekliyorum ki eve girerken anahtarıyla açıcağı için hemen de görür notu diye,
allahım konuşuyoz konuşuyoz yok, eline gelmedi heralde diyorum, kendi bulsun istiyorum bir yandan, ama meraktan da çatlamak üzereyim, sonra bir korku aldı beni :18: ya evde salonda filan girerken düşürmüşse babası annesi okursa diye :26: ama çatlıyorum da bir yandan meraktan :) neyse konuştuk filan uykuya geçicez ben dayanamadım.mesaj çektim aşkım cebinde bişey bulmadın mı, o da yoooo aşkım ne var ki cebimde,akllah allah en yani iyi bak bulmadın mı, hangi ceketimi diyon diyor, tarif ediyorum gri kaşe olan işte küçük fermuarlı falan fian , hala yooo aşkım be varki diyor , bende dayanamadım söyledim not yazmıştım kalk çabuk evi salonu kapı önünü iyice ara annen baban görür okursa çok utanırım diye :)
neyse bulamıyor bende olan oldu artık yapcak bişey yok diyorum.
benm de telefonumu program atması için 1 günlüğüne vermiştim, ertesi gün buluştuk, yemek yiyoruz .telefonumu yapmış, bende hattımı takıcam telin kapağını açıp bi de ne görüm notum orda, notun arka kısmına da notuma cevap yazmış, duygusal romantik sevgi sözcükleri filan, ayyy bi telefona baktım bi ona, ne şeytansın sen dedim, anahtarı alırken meğer bulmuş okumuş, ben merak edip çatlayayım diye söylemeiş tabi bulduğunu uyuz şey, ayy bi daha ona buna sürpriz müpriz yok kursağımda bırakıyor hıh

bu gümüş tesbihi nerden buldunuz isim yazılanını :)

Henüz yazdırmadık. Nette buldum öyle büyük ihtimal orda yapıyorlardır.

ben yazdırdım kk yılbaşı çekilişinde çıkan arkadaşa yazdırıp gönderdim bizim burda alışveriş merkezinde yapıyolar bence çok güzel ve etkileyici

istanbul sultanbeyli plato alışveriş merkezinde o dediğim yer tabak çerçeve falan isteiğin şeyin üzerine yazıyolar

Bizim bulduğumuz yer bu taraftaydı işte. Sultanahmet yakınında ama kesin orda mı onu bilmiyoruz. Hatun gidecekti bir ara.

Bizim bulduğumuz yer bu taraftaydı işte. Sultanahmet yakınında ama kesin orda mı onu bilmiyoruz. Hatun gidecekti bir ara.

orası olmazsa sen bana istediğin yazıyı mesaj at adresinle ben yazdırır kargoyla gönderirim sana istersen fotoğrf da çeker gönderirim

yepyeni fikir buldum :)
asma kilietler var ya :) onlara isimlerimizi yazıyoruz bi yere bu kilitleri asıyoruz :) sonra anahtarlarınıda denize atıyoruz bu şekilde hiç ayrılmıyoruz hediyemizin yanında böyle bir sürpriz yapabiliriz italyada çok yaygınmış bu inanış

Ilginç birşeymiş 😃😃 yapılabilir ama benim oduncuğum hurafe onlar der canımı sıkar. Tesbih güzelmiş doğum günü için düşünebilirim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…