Hayal gücümüzü canlandıralım biraz

onlar gelsin bizde sürpriz yapalım

tatlım malesef hala msj yazamıyorum bende sana burdan yazmayı dusnuyodum lımangoda sevgılıler gunu bolumu acılmıs ve saatler ındırımde bı bak ıstersen almadıysan benn ask kavonuzumu hazırladım gomlek yada kazak bakıyorum sımdı cnm bıkac sey daha ekledım

guzelmıs canm ne kadara mal oldu bende dusnuyorum nasıl ulasabılırım

neler ekledin :) hiçç anlatmıyosun

neler ekledin :) hiçç anlatmıyosun

canm sana soledıkelrımı ekledım kıtap fılm falan lif koydum su opucuklu kupayı yaprım belkı su tesbıghıde evde kendım yapmaı dsunuyorum bızde malzemeler var cunku o boncuklaırn aynısından var tuhafıye dukkanımız avrdı kapandıda harf koyarım ucunada onun dısında ıste gomlegı alıcam baskada aklıma bısey gelmıyo cıkolata jelıbon falan atıcam yeter okadar zaten yıldonumumuzde yaklasıyo :) sen neler yaptın aldınmı saatı baktın lımangodakı fosıl saatlere

ben sınavlarım yüzünden aklımı toplayamıyorum ki var aslında düündüğüm şeyler ama parça parça sinirim bozuluyo
sevgilier günü için hediyeden çok güne özel düşünücem 1 ay kadar görüşmemiş olucaz çünkü
hediye olara kupa cd bide gömlek alırım heralde
saatlere baktımda canım begendiğim model tükenmiş:44:
tesbih yapmak kolay mı bende babama yapsam o boncuklar harfler heryerde bulunur mu:44:

var cnm bncuk satan yerlere bak bence cunku kendımız yapınca cok ucuza mal olucak harflerıde takıcılarda kolyeler falan oluyo onlardan alabılrsın yada bıleklık harflı ordan yapıstrrsın yınede 25 tlden az tutar kupayı su opucuklu kupadanmı yapıcaksın cnm gomlegı nerden alsak ben cok zor secıyorum kolay kolay begenemıyorum ya bırlıktemı begensk :)

bakarız artık canım :) becerebilirsem babam çok şaşırır olmadı sipariş veririm:44:
gömlegi nerden alcam hiç bilmiyorum canım ondan emin değilim zaten zara Kiğılı süvaride olabilir aslında şubatın başında geçen sene sabri özelde indirim olmuştu gömlek kravat kol dügmesi olarak belki bu senede olur

sanırım aklımdaki şeyleri biraz toparlayabildim :)
1 ay kadar görüşemiycez için evde olmaya karar verdim :)
evde önce ciddi bir temizlik yapıcam bu şart
güzel bir masa kurucam :) ama ne yemek yapsam henüz bilmiyorum :)
romantik film önerilerinizide bekliyorum kızlar :)
gül yaprakları ve mumlar bunları masa süslemesinde kullanıcam :)
belki balonlarda olur:)
düz çakıl taşları var ya onlardan 12 adet alıcam ve her taş bir ayı temsil edicek o ayda önemli olan ne varsa tarihi ile yazıcam tek tek hepsini tüllerle sarıp kurdele ile süsliycem :)
kuş tüyünden bi yastık var evde ona uygun kılıf alıcam yada dikicem evde saklıycam üstüne parfümü sıkarım eve saklıycam gece uyuyacagımız zaman yastığın nerde olduğunu söyliycem ona sarılıp uyur :)
bahsettiğimiz öpücüklü kupayı hazırlıycam
cd hazır olucak :)
bir mektup yazıcam :)
ayazın söylediği yumurta fikri varya onu yapıcam 6 tane :) renkli renkli boyarım çok tatlı olur :)
hediye olarak hala kararsızım :)
aslında şöyle daha güzel olur derseniz fikirlerinizide beklerim :)

canımm onaa cok sık bı nevresım takımı pıjama takımı ve panduf terlık alabılrsın tamamen uyku modu :) ama ole sıradan nevresımlerden deıl tabı ortamı deısırr cok hosuna gıdebılr bence
bılmıyorum bana bu fıkır hos gelıyoo cunku benn yenı aldgım canlı canlı bı nevresım takımında guzel pıjamalarımıda gyerek mutlu oluyorum :)[/QUOTE]

olabilir canım ama bu dönem evi kapatıcaz büyük olasılıkla eve yönelik bişey alamam ki

canımm onaa cok sık bı nevresım takımı pıjama takımı ve panduf terlık alabılrsın tamamen uyku modu :) ama ole sıradan nevresımlerden deıl tabı ortamı deısırr cok hosuna gıdebılr bence
bılmıyorum bana bu fıkır hos gelıyoo cunku benn yenı aldgım canlı canlı bı nevresım takımında guzel pıjamalarımıda gyerek mutlu oluyorum :)[/QUOTE]

olabilir canım ama bu dönem evi kapatıcaz büyük olasılıkla eve yönelik bişey alamam ki

olabilir canım ama bu dönem evi kapatıcaz büyük olasılıkla eve yönelik bişey alamam ki[/QUOTE]

Kızlar nevresim takımına fotoğraflarınızın baskısıda yaptırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…