- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Internet'ten şöyle birşey buldum;
Siyah kartonları şerit halinde kesin.
Üzerine beyaz kalemle romantik kelimeler yazın.
Bu kartonları olabildiğince çok hazırlayın.
Misinayla bağlayın ve bantla tavana yapıştırın.tutabileceği yükseklikte olmasına dikkat edin.
Onlarca karton aşağı doğru sarktığında
çok güzel bir görüntü elde edeceksiniz.
Sürpriz yumurtalardan alın.
Biraz el becerisi ile çok dağıtmamaya çalışarak içini açın.
İçinden çıkan oyuncağın yerine kendi yazdığınız küçük bir mektubu veya ufak bir hediyeyi koyup açıldığı belli olmayacak şekilde paketini kapatın.
Birde ceviz kabuğunda sürpriz var telefondan fotoğraf yükleyemiyorum link atıcam
http://www.............../cevizli-romantik-hediye-kutusu/
hurafe bile olsa anı işte :)
benim odunda gıcıklık yapar ama ben istiyorsam olucak başka yolu yok![]()
😃😃 yaparlar sorun o olmaz ama mırın kırın ederse istemem o da benim gibi heyecanlı olmalı 😉
evet bunları bende gördüm canım yumurtayı yapabilirim ama cevizi nasıl öyle kırabiliriz ki kırsak bile içine ne koycaz:44:
Canım sanırım yaş cevizi açtığımız gibi açılacak, bıçağın ucunu alt yassı kısmına girdirip kıvırdınmı açılıyor, içinide bıçakla oyup temizliycen 😃😃 içine de küçük kalp şekli fotonuzhaaha başka bişey bulamadım
ben onu cevizi öyle açsam annem benimle gurur duyar![]()
kıyamazlar bize yeni fikirler peşindeyim ben![]()
netten sipariş vermiştim canım
nerde yazdırdın![]()
tatlım ya msj atamıyorum normalde atablıyodum bılıyosun artık msj sayın dolmadı dıye engellenıyorum nedense anlamadım bendesu tespıh sıtesının adresını bende ıstıyorm :)
pierre cardin seçenek işte daha önce hiç saat almadım fossil yada casio olcak sanırım
bunlardan biri olcak sanırım yaa başka bişey begenemiyorum ki![]()
tesbihane canım :) hazır mı sürprizin![]()
hayr tatlım yarın alıcam kagıtları zaman oldugundan agırdan aldım bıraz :) ama herdakıka alısverıs sıtelerını kaırstrıyorum akfam asırı derecede karıstı yabı ceket begendım ama cok sık onuda alıp koyabılrım :)
saati pazartesi sipariş vericem canım ama hala kararsızım :44:sevgililer gününün peşindeyim bu aralar
bide kırmızı kadife bi kutum var çok tatlı onu degerlendircem![]()
ya banda buyuk bı kutu lazım butun hedıyelerımı koyabılcegım guzel sık bısey nerden bulabılrımkı hep kucuk satıyolar :S
300 e yaptırmıştım canım gümüş diye bu kadar pahalıydı![]()
netten sipariş vermiştim canım
nerde yazdırdın![]()
Pahalı yaa![]()
![]()
link varsa atta bakalım bi ben plato alışveriş merkezinde yazdırdım
gümüş alma sende oltu taşıda güzelmiş 200 lira
[