Hay ben bu kafami ..

Bu adamı takma,arama,seni ezmesine izin verme.o kendine ne kadar guveniyorsa sende güven.seni kaybetme korkusu hic kalmamış herdedigini yapmişsin.o korkuyi yaşat ona giderse geri gelmez diye düşünebilirsin ama inan sana değer veriyor seviyorsa kesin geri gelicek.

Babanla bir yere gitmene karisiyor sınır koyuyor ya ben sana diyim bununla evlenirsen sana ailenle görüşme bile diyebilir.Sen sen ol aralarindaki mesafeyi iyi öğret.Babamla gidiyorum o kim oluyor.Karisamaz sınırlarını belirle ona karşı

Tebrik ediyorum sizi
Nasil basardiniz bunu ?
Ben oldukca hassasim ve fmf hastasiyim cok uzuldugumde atak geciriyorum kaldiramiyor bunyem
Bu kadar gaddar olmasi beni cok korkutuyi dedginiz gibi.sanki bir savas oldukca bencil sadece kendini kendi mutlulugunu dusunuyor.

Onuj yerinde bende olsam mutlu olurdum, arayan soran ozleyen onu gormek icin can atan her dedigini yapan kusneyen kizmayan ask dolu bi sevgili kim istemzki ??

Ben cok mutsuzum ve bugunu diyorum ya 1 ay gun saya saya.bekledigimi bile.bile yapti bunu bana tamam kizmista.olabilirdi yuz yuze.uyarabilirdi ??

Bu ilskiyi bi tek ayrilik paklar

Olmuyor sinirlarimi koyamiyorum tartstigimizdada biyle yapiyor. Beni bu kadar uzup yipratmaya ne hakki varki

Ya ayrilcam ya biyle devam etcem ama ben bu adamla evlilik goremiyorumki

Olmuyor sinirlarimi koyamiyorum tartstigimizdada biyle yapiyor. Beni bu kadar uzup yipratmaya ne hakki varki

Ya ayrilcam ya biyle devam etcem ama ben bu adamla evlilik goremiyorumki
O zaman ayrilcan arkadaşım geri donersede kuralları sen koycan kabul etmezsede cekip gidicen.zor bir karakter bana göre uğraşmaya değmez.

ne kadar yoğun olursa olsun ayda bir görüşmek nedir yahu birde bayramda kendi başına gezmiş üstelik bu adam da gittiğin yere karışmasından çok daha başka şeyler var ben görmediğim adama 2 gün bile katlanmam kim ki o ya

sana bir şey diyim mi güzelliğine gençliğine hiç güvenme benim evlenmek olduğum öküz ve benim durumumda böyleydi 125 kiloluk ayı beni terketti bir sene oldu ayrılalı çok kötü olmadım mı evet oldum ama şimdi iyi ki ayrılmışız diyorum geri döndü yalvardı içimde zerre bişey kalmamış yolverdim defoldu gitti benden daha iyisini bulsaydı vallahi elini öper başıma koyardım

ben kocamdan izin almiyorum kaldiki sevgilinin karismaya hic hakki yok telefonu kapatmak falan ne demek cok terbiyesiz davranmis bence evlenirseniz daha uzgun bi hayat sizi bekliyor gibi umarim dogru karar verirsiniz

Yok guvenmiyorum canim istesem cok daha iyi biriylede olabilir sevgilim var ve sabrediyorum isterse ayriladabilir ben soyluyorum kimseyide zorla tutmuyorum sadece yaptiklar cok garip geldi.bana sornak isteidm

Bakın ben eski ilişkimde özellikle son zamanlarında sık sık ağlıyordum.
Bir gün bir kız arkadaşıma dedimki "ben ayrılsam da ağlarım, ayrılmayınca da ağlıyorum, bu nasıl sevgililik, millet mutlu mesut yaşarken biz niye böyleyiz" hiç unutmam o dönemlerimi..

Eşimle tanıştığımda bir bayan olduğumu hissettim.
Gururum okşandı, sevgi sözcükleri, ilgi, anlayış, mutlu etme çabası, eğlence, bağlılık ne biliyim işte bütün güzel şeyleri o yaşattı bana.. Naz yaptım yahu, ilk kez bir erkeğe naz yaptım, ilk kez birini alttan almadım mesela, koşmadım peşinden...

Sonra dedimki böyle erkekler de varmış ama ben niye bir hanzonun peşinde tüketmişim en güzel yıllarımı..

Hanzo dedim ama sizinki gibi kısıtlayıcı bir insan değildi, bilakis rahattı, gayet ilgisiz, kibirli, sorumsuz,odun gibi..bense hiç böylesini istemezdim ama sevgim çoktu, acayip çoktu valla
Ama yorulmuştum koşmaktan, niye koşuyorum sevgilim değil mi, neden hâlâ çaba?
Bıraktım işte sonunda, yıldım..
Zor bir karardı ama unuttum.....

Üzüntüye gelemeyen bir bünyeniz var diye ayrılamıyorsunuz ama şimdi de mutlu değilsiniz ki.. Ve ilerisi.. O da meçhul...

İyi düşünün, tek önerim budur size, iyi düşünün.
Yaşınız da küçük,karşınıza değer bilecek insanlar elbet çıkacaktır.
Yok illaki bu olsun derseniz, sizin istediğiniz kalıba sokun.. Sokuluyor mu? Olmaz değil mi.....
Hakkınızda hayırlısı olsun, üzülmeyin yeter

bu kadar inat kin, sadece gittin diye ne bileyim bir gün iki gün anlarımda bu kadar zaman çok uzatmış çok büyütmüş, bide sana üstün olmaya çalışıyor böyle bir adamla evlenmek cidden çok sıkıntılı olur, hazır bitti demişsin bence bitir ama tabi bitir demekle olmuyor sanırım üzüldüm cidden senin adına

çok beğendim yazınızı çok doğru şeylere değinip yazmışsınız cidden

Surec nasil gecti cok sancilimiydi ?
Kim bitirdi iliskiyi, size ulasmaya calistimi pismanlik vs ?

Tel num degstrdinizmi

Surec nasil gecti cok sancilimiydi ?
Kim bitirdi iliskiyi, size ulasmaya calistimi pismanlik vs ?

Tel num degstrdinizmi
Tel no 3-4 ay sonra değiştirdim.
Ayrıldıktan sonra doğum günüm yakındı, onu bekledim nedense, belki kutlar diye..........
Kutlamadı...

Ben ayrılmak istedim.
'ara verelim, ayrılmayalım tamamen' dedi, kabul etmedim..
Üstelemedi..
Kolay oldu ayrılık, yakışmadı onca seneye ama olsun nasip diyorum ben.

Onca sevgime rağmen Allah içime soğukluk verdi, anıları yok ettim,pek kimseyle konuşmadım, ağladım zırladım.. Ama güçlüydüm hâlâ inanamam kendime, hem bir boşluğa düştüm hem de rahatladım sanki büyük bir yük kalktı..
Ve atlattım.
2 sene hayatımda kimse olmadı, sonrası eşim....

14 subatta buna.benzer birsey yasadim ondada ayriydik kutlamadi
Yildonumuzde ayriydik gene.kutlamadi. aramiz iyiyken.kutluyor ama .
Bana saat 6 olmus msj atiyor bugun bitti bulusmadi ya

Siz cok gucluymussunuz ben transa geciyorum surekli mutsuz ve depresif oluyorum telefon num degistrmeyi dusunuyorum. Bugun beni istemedigini oyle iyi hissettimki cok uzgunum

Olmuyor iste insallah.sizin kadar sansli olurum

Önce kendinize değer verin
Kendinize reva gördüğünüz ilişki, layık gördüğünüz adam 'o' ise devam edin, yoksa yol verin gitsin...

Bence iliskine bir sans daha ver erkekler kadınının nereye gittiğini naptigini merak eder haklı eder

Bence sen özür dile ilk adimi sen at gerçekten seviyorsan yap kendinle kal seviyor muyumde ...

Iş konusunda da benim esimde öyle sinir olurum pazar tatilinde bile müşteri arar sabırlı olmayı öğrendim bende naparsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…