Önce bir dik durun. Siz kötü bir şey yapmadınız,yüzlerce kez özür dilemenize hiç gerek yok.
Ben de eşimle 6 yıl sevgililik dönemi geçirdim,bir kere "şuraya gidebilir miyim" dediğimi bilmiyorum buna 2 yıllık evliliğimiz de dahil. Gittiğin yere haber verirsin istersen,o da aranızdaki samimiyettir. Ama "benden izin almadın,gidemezsin" tribine giren adamın ağzına çarparım. Önce o huydan bir kurtulun siz ondan izin almak zorunda değilsiniz.
İşi bahane ediyormuş,benim en sevgililiğimde de evliliğimde de en çok çektiğim konudur bu. Hatta geçen ay eşimle tartıştık "sen nasıl bu kadar meşgul oluyorsun" diye. Çanta gibi bir gün boyunca beni yanında gezdirdi,adam 1 dakika bile boş durmuyormuş meğer. Utanmıştım. Ama benim eşim yine de 10 dakikalık boşluğu olsa arar,hiç olmadı mesaj atar. Genelde cevap veririm geri dönmez işi vardır çünkü.
İşinin çok çok yoğun olduğuna eminseniz bu konuda bir şey yapamıyorsunuz maalesef. Daha doğrusu ben yapamadım. Aradaki sevgi bambaşka çünkü mecbur katlanıyoruz.
İşini değiştiremeyeceğinize göre,rahatsız olduğunuz konuyu konuşun öncelikle. Bu izin alma işi katlanılmaz bir şey çünkü. Tabi bunu konuşmak için de öncelikle onu bekleyin. Yani sürekli özür dilemek,aramak,mesaj atmak bunlarla asla geri döndüremezsiniz onu. Cidden seviyorsa hatasını anlayıp geri döner merak etmeyin.