Hay ben bu kafami ..

Ben.dunden.beri 100 kere ozzur diledim msj attim aradim.ne acti.ne cevap verdi mesgule bile atmadi bugunde ayni sekilde aksam 6da cevap verdi 26 saat sonra bulusmamak icin yapti bunu

Seni üzmek istemiyorum ama seven insan bu kadarını yapmaz. Belli ki sıkılmış. Onun dediğini yapmaman onu kendince küçük düşürüyor ve ona koyuyor kendine yediremiyor ne yazık ki bunu yaparken karşındakini pek düşümiyor. Ne yalan söyleyeyim benim de 3 yıllık ilişkim vardı kavgalardan gürültülerden sıkılmıştım aynı erkek arkasın gibi davranıyordum burçlara inanırım ben akrep burcuyum ve malum fevri oluyoruz. İlk Zamanları düşündüğümde hiçbir şekilde fevri davranmazken neden sonlara doğru fevrileştiğimi hatta bazen en ufak birşeyde olay yarattığımı kendine sordum artık kavgalardan sıkılmıştım çünkü. Sana bunu anlatma sebebim erkek arkadaşının ne düşündüğünü bilmeni istediğimden. Hiçbir zaman çok iyi olamayacaksınız üzülerek söylüyorum çünkü hiçvbir Zaman eskisi gibi olunmuyor. Seni üzmesine izin verme ve ayrıl ben onun üzülmesini istemedim bitirdim ama erkek arkadasında o yürek belli ki yok. Evlenince daha büyük sorunlar başına gelir hiç gerek yok 20 yıllık evlilikler bitiyor 6 yıl nedir ? Hayırlısını dile ki bence sorarsan hayırlısı bu Ada'm değil kendini parçalamana değmez

Erkek arakadasimda Akreo burcu

Erkek arakadasimda Akreo burcu
Diyecektim aslında ama değildir tezil olmayayım diye demedim Akrepse tüm içtenliğimle söylüyorum kalıbımı basarım seven akrep canını bile verir sevmeyen akrep böyle davranır... Rabbim karşına öyle birini çıkartır ki iyi ki şutlarım dersin hatta birgün de ben bunun için mi ağladım diye ağlarsın

Ama biz tartsmadgikiz gunlerde cok iyiyiz cok iyi anlasiyoruz ama uzerinde baski.kurmaya calisiyor

Önce bir dik durun. Siz kötü bir şey yapmadınız,yüzlerce kez özür dilemenize hiç gerek yok.

Ben de eşimle 6 yıl sevgililik dönemi geçirdim,bir kere "şuraya gidebilir miyim" dediğimi bilmiyorum buna 2 yıllık evliliğimiz de dahil. Gittiğin yere haber verirsin istersen,o da aranızdaki samimiyettir. Ama "benden izin almadın,gidemezsin" tribine giren adamın ağzına çarparım. Önce o huydan bir kurtulun siz ondan izin almak zorunda değilsiniz.

İşi bahane ediyormuş,benim en sevgililiğimde de evliliğimde de en çok çektiğim konudur bu. Hatta geçen ay eşimle tartıştık "sen nasıl bu kadar meşgul oluyorsun" diye. Çanta gibi bir gün boyunca beni yanında gezdirdi,adam 1 dakika bile boş durmuyormuş meğer. Utanmıştım. Ama benim eşim yine de 10 dakikalık boşluğu olsa arar,hiç olmadı mesaj atar. Genelde cevap veririm geri dönmez işi vardır çünkü.
İşinin çok çok yoğun olduğuna eminseniz bu konuda bir şey yapamıyorsunuz maalesef. Daha doğrusu ben yapamadım. Aradaki sevgi bambaşka çünkü mecbur katlanıyoruz.

İşini değiştiremeyeceğinize göre,rahatsız olduğunuz konuyu konuşun öncelikle. Bu izin alma işi katlanılmaz bir şey çünkü. Tabi bunu konuşmak için de öncelikle onu bekleyin. Yani sürekli özür dilemek,aramak,mesaj atmak bunlarla asla geri döndüremezsiniz onu. Cidden seviyorsa hatasını anlayıp geri döner merak etmeyin.

Ama biz tartsmadgikiz gunlerde cok iyiyiz cok iyi anlasiyoruz ama uzerinde baski.kurmaya calisiyor
Yediremiyor çünkü onun dediğini yapmayınca kendini küçük düşmüş hissediyor ondan haklı olsanda binlerce kez özür dileyip egosunu pohpohlaman lazım 1 haftaya anca düzelir. Ya ben hatırlıyorum çok çektirmişim Allah affetsin engel olamıyor insan kendine ama sıkıldığınızdan dolayı. Senden ayrılıp başkasıyla konuşmaya kalksa hiç tanıyamazsınız bizim baskı kuran x bu muydu dersin. Belli ki sıkılmış sen onun iyiysen çok iyi olduğuna bakma kendimden biliyorum tabi her insan aynı olacak diyr birşey yok askım hayatım vs yazıp dururdu sanki hayatımda en nefret ettiğim, imrendiğim insanla kafama silah dayamışlarda öyle sevgili olmuşuz gibi aşkım yazarken bile kılavuzdur bakmadan yazardım o açıdan iyiyiz falan deme sen ona mesaj attığında heyecan duymuyorsa ilişki artık manotonlaştıysa geriye döneniyorsun ne yazık ki. Bir akrebin o iğnesini bırakması için köpekler gibi aşık olması lazım...

Ilgi görmek, sevildigini yaninda olmasa bile hissetmek, kafanin karismamasini, huzurlu vs olmak istiyorsan sana bunlari yasatacak biriyle ol. Bu adamdan hayir yok ve istedigin seyleri veremiyor sana. Ortada sevgiye dair birsey göremiyorum... saplanti seninkisi. Ömrünü bu adamin amacini, psikolojisini, nerde oldugunu cözmek ile mi gecirmek istiyorsun? Ozaman evlen..zaten adam hayir da demiyormus..

Ilk zamanlar deli.gibi asikti cok pesimde kostu simdi evkwnmek isteniyorum ben.o hergun bayramdan sonra nilur gelelim.iye baski yapanda o. Ben her zaman soyluyorum.kimseyi zorla.tutmuyorum gitmek.istiyosan.orda kapi diye.. bu olayda ben suclandim kendimce indan bu kadar dustum ustune ustune dusmedgimde hakli saniyor kendini...
Evet 1 haftadan assgida duzelmiyir tartsmalarimiz 6 yil oldu dile kolay haliyle ikimizde sıkildik oda bende 30 yasina geldi evlenmek istyor artik . Ve sunuda belirtiyim ben cok dedim istemiyorsan.bitsin diye cik.uzuldgum icin oluyo yoksa onsuz oluru diye hi yaoim yok yani .. varkuga bir yikluguda.nasilsa 1 sene.oncesine kadar naslsdi.nolduysa bu sene oldu

Valla adama ne olduysa olmus. Bosver kendisi bilir. Seninle görüsmüyor vakit ayirmiyorsa bir dklik mesaj atamiyorsa..veya msj atamadigi günler haricinde gönlünü yapmiyor düzeltmek yerine seni üzüyorsa bas totosuna tekmeyi. Numarani degistmene gerek yok icinde bitirdikten sonra. Adamin yaptiklari yüzünden özsaygindan olmussun..ne o öyle cevapsiz birakiyor kafanda soru isaretleri birakiyor resmen.. izin verme sana bunlarin yapilmasina. Senin elinde bunu yasayip yasamamak. Kendine kötülük degil iyilik yap canim. Degerlisin ve herkes gibi ve sevilmeyi hak ediyorsun. Kendine böyle insanlari layik görme. Böyle insanlari hayatina dahi alma.

Bu adam yuzunden sizi el üstünde tutucak kiymet verecek biriyle karşılaşma ihtimalinizi yok ediyorsunuz bence. Hayirlisi olsun hakkinizda :)

Insan uzuluyor iste 6 yildir beynime kalbime gerlesnis yanimda olmasada uzuluyorsun
Benim de uzun ilişkim vardı ama bittikten sonra büyük bir rahatlama geldi.
Şöyle bir düşünün, şu an mutlu musunuz? İlişkiniz istediğiniz gibi mi? Değilse zorlamanın anlamı yok.

Canım ne 6 yıllar ne 10 yıllar bitmiyor ki yazdığının en başında şunu yazmışsın çok dikkatimi çekti ''beni üzmekten ve ilgisizlikten başka bi sorunumuz''yok demişsin daha ne olsun ki canım bütün herşey bunlardan çıkar.evli biri olarak sana diyorum ben nişanlıyken bile sormaz izin almazdım sadece nerdesin derse şurdayım derdim.daha ortada bişe yok daha babanın evindesin bu ne baskı.. Uzak dur ilişkini gözden geçir seven insan böyle yapmaz.daha güzel insanlarla karşılaşabilirsin.daha kaç 6 sene geçer 10 sene 15 sene geçer canım Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah

Yani aldatmadi hic boyle birseye denk gelmedim bi kiz sorun olmadi hic aramizda onu belirtmek.istedim

Icim daraliyo napcam bilmiyorum hirsimi alamiyorum gorusup agzima geleni saydirmak geliyoru

Benim de uzun ilişkim vardı ama bittikten sonra büyük bir rahatlama geldi.
Şöyle bir düşünün, şu an mutlu musunuz? İlişkiniz istediğiniz gibi mi? Değilse zorlamanın anlamı yok.

Hic mutlu degilim hemde ama hirsim gecmiyo surekli nefret kusmk istyorum

Yani aldatmadi hic boyle birseye denk gelmedim bi kiz sorun olmadi hic aramizda onu belirtmek.istedim

Icim daraliyo napcam bilmiyorum hirsimi alamiyorum gorusup agzima geleni saydirmak geliyoru
Sadece zamana bırak ve sen arama sorma bekle sabırlı ol Allaha bırak bak bakalım zaman ne gösterecek düşünmemeye çalış canım

Ben.dunden.beri 100 kere ozzur diledim msj attim aradim.ne acti.ne cevap verdi mesgule bile atmadi bugunde ayni sekilde aksam 6da cevap verdi 26 saat sonra bulusmamak icin yapti bunu
Sakinlesmesini bekle ve artık arama bırak o arasın sen aramazsan kafasında 40 tane soru oluşur seviyorsa o gelir ama
Sabır gerek bekleeee sadece . Senin için üzgünüm cnm umarım kalbinden geçen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…