- 20 Temmuz 2016
- 61
- 27
- 32
-
- Konu Sahibi KumkatNedir
esimden bile izin almam sadece saygidan beni merak etmesin diye nerde oldugumu soylerim guven cok onem,li simdiden bu boyleyse sonra daha fena olur birak yol erkenken herkes kendi yoluna.,.. hos saana bagli aslinda ben cekerim diosun onun buyruga altina girerim diosan kal ben cekemem cekmemde.... biri hesap vericekse o bana vericek ben ona diillll..
Canım öncelikle şunu merak ediyorum bu adam nasıl oluyo da aranız güzelken bile bu kadar yoğun çalışıp seni arayamıyo? Afedersin tuvalete de mi gitmiyo? Yada yemek? İsteyen emin ol her şekilde arar,hemde her şekilde.
Üzgünüm ama istemiyo demek ki de aramıyor. Bazı insanlar (o insanlardan nefret ediyorum) birben bire ufacık şeylerden soğuyabiliyor karşındakinden. Seninki de öle biri sanırım.
Ayrıl, 4 yıl boyunca böyle bir adamın kahrını çektim.
Sonunda o ayrıldı benden, ben yapamadım.
Ayrıl, boşver hemen unutursun zaten senelerin geçmemiş bir kaç aylık ilişki sonuçta.
ay ben 6 ay okumuşum pardon...Aymi 6 yil
Kızdı ne demek yahu?
Ne münasebet, ne sıfatla, ne hakla?
Olay ne biliyormusun ondan 7 yas kucugum kendi bakimsiz ve gobekli. Ben cok daha dikkat ediyorum temizligime giyimime ve herkes birbimize yakistirmiyo. Bana diyorki ben gitme dersem sen gidersin ..
Kendince boyle sucluluk pakolojisi uyguluyor ve taktik uyguluyor. Bende ilk sevgilim cok sevdim sevgimede cok guveniyor
simdi o sizi dinliyorda siz onu dinlemiyorsaniz burda bi adaletsizlik var o zaman birbirinizin gezip tozmalarina cok mudahale etmiyeceksiniz yada birbirinizi dinliyceksiniz.
Kusura bakma da ilişki ilişki değil bildiğin adam tek başına hükümdarlık sürüyor. Herşey onun istediği gibi olsun, ipler elinde olsun, gel desin gel, git desin git. Sen onu aradıkça senin için üzülmeyi bırak ego tavan yapıyor ve tatmin oluyor, haz alıyor. Seven adam, aklı başında adam bunu yapar mı ya, akıl var mantık var. Ne o çocuk gibi embesil gibi tripler. Haa ama açmıyor çünkü sen onu dinlemedin hem de absürd bir sebepten ve şimdi köpek gibi pişman olacaksın ve bir daha sözünden çıkamayacaksın. Ne olacak, ipler zaten elinde adamın ama sen böyle peşinden koştukça artık nefes bile aldırmıcak. Bravo yani nasıl şöyle adamlara prim verip, sevip sonra kendinize zulüm ediyorsunuz anlamıyorum.
Bir ilişkide 1 sevinip 10 üzülüyorsan o ilişki sağlıklı ve başarılı değildir, uzadıkça daha çok yıpratır. Arama asla ya, zaten açmıyo biliyosun bari son anda da olsa gururunu kurtarmaya bak. O gururu böyle ziyan döller için harcamayın, lazım olur bir gün..
Iyice seni sürekli ihmal eden o.
Ne tavrı bu ne saçma şey.
Yol ver.
Her gün ağlayacağına bir kere ağla tam ağla ama şu adamın seni üzmesine izin verme
Kendimi cok suclu hissediyorum ustume yukledi sucu ve hic birsey demiyor yazmiyor