Hay ben bu kafami ..

Canım öncelikle şunu merak ediyorum bu adam nasıl oluyo da aranız güzelken bile bu kadar yoğun çalışıp seni arayamıyo? Afedersin tuvalete de mi gitmiyo? Yada yemek? İsteyen emin ol her şekilde arar,hemde her şekilde.
Üzgünüm ama istemiyo demek ki de aramıyor. Bazı insanlar (o insanlardan nefret ediyorum) birben bire ufacık şeylerden soğuyabiliyor karşındakinden. Seninki de öle biri sanırım.

esimden bile izin almam sadece saygidan beni merak etmesin diye nerde oldugumu soylerim guven cok onem,li simdiden bu boyleyse sonra daha fena olur birak yol erkenken herkes kendi yoluna.,.. hos saana bagli aslinda ben cekerim diosun onun buyruga altina girerim diosan kal ben cekemem cekmemde.... biri hesap vericekse o bana vericek ben ona diillll..

Iste ben ona hesap sorunca misilleme yapiyor aynisini bana yapiyor. O gece ark arabayla gezerken kizdim eve donuyosun.dedim dondu . Oda aynisini bana yapti . Hesap sormak icin vermek zorunda kaliyodum

Canım öncelikle şunu merak ediyorum bu adam nasıl oluyo da aranız güzelken bile bu kadar yoğun çalışıp seni arayamıyo? Afedersin tuvalete de mi gitmiyo? Yada yemek? İsteyen emin ol her şekilde arar,hemde her şekilde.
Üzgünüm ama istemiyo demek ki de aramıyor. Bazı insanlar (o insanlardan nefret ediyorum) birben bire ufacık şeylerden soğuyabiliyor karşındakinden. Seninki de öle biri sanırım.

Araclari vip yapiyor abisi erkek arkadasim 2 eleman calisiyor imalathane.gibi koltuk dikis herseyi beraber yapiyolar surekli sanayiye gidiyor gercekten cok yogun aradgimda yemek yememis oluyor cogunlukla .. aslina bakarsan bende cok dusundum istese arar diye sordum cokta guzel cevapladi ama mantigim kabul.etmedi . Bende yoruldum aksi halde kendimi uzdgum icin bosvermek zorunda kaldim

Ayrıl, 4 yıl boyunca böyle bir adamın kahrını çektim.
Sonunda o ayrıldı benden, ben yapamadım.

Ayrıl, boşver hemen unutursun zaten senelerin geçmemiş bir kaç aylık ilişki sonuçta.

Yanlış tecrübelerden sonra şuan ki görüştüğüm kişiye işine gelirse, ben buyum modundayım. sinir oluyor ama saygı duyuyor hiç çizgini bozmuyorsun diyor. daha çekiyor galiba çünkü resti çektiğimde dönen yine o oluyor. taviz tavizi doğuruyor gerçekten. bir kadın dimdik ben buyum diyebilmeli. izin almak ayrılmasından korkmak ipleri eline verip al bana naparsan yap demek oluyor. bilmiyorum ama mutlu olduğun bir ilişki değil bu. 6 yılın gitmiş bir ömürü harcama bari.

Iyice seni sürekli ihmal eden o.
Ne tavrı bu ne saçma şey.
Yol ver.
Her gün ağlayacağına bir kere ağla tam ağla ama şu adamın seni üzmesine izin verme

Kusura bakma da ilişki ilişki değil bildiğin adam tek başına hükümdarlık sürüyor. Herşey onun istediği gibi olsun, ipler elinde olsun, gel desin gel, git desin git. Sen onu aradıkça senin için üzülmeyi bırak ego tavan yapıyor ve tatmin oluyor, haz alıyor. Seven adam, aklı başında adam bunu yapar mı ya, akıl var mantık var. Ne o çocuk gibi embesil gibi tripler. Haa ama açmıyor çünkü sen onu dinlemedin hem de absürd bir sebepten ve şimdi köpek gibi pişman olacaksın ve bir daha sözünden çıkamayacaksın. Ne olacak, ipler zaten elinde adamın ama sen böyle peşinden koştukça artık nefes bile aldırmıcak. Bravo yani nasıl şöyle adamlara prim verip, sevip sonra kendinize zulüm ediyorsunuz anlamıyorum.

Bir ilişkide 1 sevinip 10 üzülüyorsan o ilişki sağlıklı ve başarılı değildir, uzadıkça daha çok yıpratır. Arama asla ya, zaten açmıyo biliyosun bari son anda da olsa gururunu kurtarmaya bak. O gururu böyle ziyan döller için harcamayın, lazım olur bir gün..

Olay ne biliyormusun ondan 7 yas kucugum kendi bakimsiz ve gobekli. Ben cok daha dikkat ediyorum temizligime giyimime ve herkes birbimize yakistirmiyo. Bana diyorki ben gitme dersem sen gidersin ..
Kendince boyle sucluluk pakolojisi uyguluyor ve taktik uyguluyor. Bende ilk sevgilim cok sevdim sevgimede cok guveniyor

Adamlar birsey;er yasadigin icin falan ayrilamiyorsan orasi baska ama bana kalirsa cekilecek is degil su anlattigin, ilk sevgilin oldugundan ayrilirsan olacagini falan saniyorsun herhalde..

simdi o sizi dinliyorda siz onu dinlemiyorsaniz burda bi adaletsizlik var o zaman birbirinizin gezip tozmalarina cok mudahale etmiyeceksiniz yada birbirinizi dinliyceksiniz.

Ben onun gece arabayla gezmesine kizdim. Yoksa ark girusebilir gezebilir izin almaz haber verir bende hep haber verirdim dun niye boyle yapti anlam veremedim

Kusura bakma da ilişki ilişki değil bildiğin adam tek başına hükümdarlık sürüyor. Herşey onun istediği gibi olsun, ipler elinde olsun, gel desin gel, git desin git. Sen onu aradıkça senin için üzülmeyi bırak ego tavan yapıyor ve tatmin oluyor, haz alıyor. Seven adam, aklı başında adam bunu yapar mı ya, akıl var mantık var. Ne o çocuk gibi embesil gibi tripler. Haa ama açmıyor çünkü sen onu dinlemedin hem de absürd bir sebepten ve şimdi köpek gibi pişman olacaksın ve bir daha sözünden çıkamayacaksın. Ne olacak, ipler zaten elinde adamın ama sen böyle peşinden koştukça artık nefes bile aldırmıcak. Bravo yani nasıl şöyle adamlara prim verip, sevip sonra kendinize zulüm ediyorsunuz anlamıyorum.

Bir ilişkide 1 sevinip 10 üzülüyorsan o ilişki sağlıklı ve başarılı değildir, uzadıkça daha çok yıpratır. Arama asla ya, zaten açmıyo biliyosun bari son anda da olsa gururunu kurtarmaya bak. O gururu böyle ziyan döller için harcamayın, lazım olur bir gün..

Evet su soyledikleriniz hepsi cok dogru , konu uzuyor diye yazmadim su an egosu tatmin ettigini ve benim.uzerimde daha cok baski kurmak icin beni onu gormemekle cezalandiriyor ki birdaha yapmayayim.
Ariyorum ve hala acmiyo hic birsey yok ne mesgule atiyo umruna bile takmiyo sinirden catliyorum .kendine oyle cok guveniyorki aslinda guvenecek neyi var tartisilir. Aramayi kesersemde ne ararim ne yazarim bunuda cok iyi biliyo gercu

Kısırlaşmış bir ilişki.. Sizi peşinden sürüklemesine izin vermeyin, bu bir savaş değilki, ilişki.. Ne tavır, ne trip, ne kinmiş peheyyy! Koşmayın peşinden valla..

Bana kalsa alışkanlığa dönmüş,aslında birbirinize uygun değilsiniz ama 6yılı,sevginizi düşünüp ayrılamıyorsunuz.

Lakin önünüzde upuzun yıllar var (inşallah)
O 6 yıl ne ki? Geleceğe bakın, bu adamla ömür geçer mi, çocuk büyütebilir misiniz, yaşanır mı vs vs bunları düşünün.
Saçma sapan kaprislerle boyunduruğu altında yaşamak ne zamana kadar..

Ayrılın veya ayrılmayın kendi tercihiniz ama mutlu aşklar da var unutmayın.

Bir ilişki beni mutlu etmiyorsa neden var? Bu soruyu yıllar önce sordum kendime.. 8yıllık beraberliğimi noktaladım.
Sanki sevgili değilmişiz de onu tavlamaya çalışıyormuş gibi koşardım peşinde, öyle seviyordumki..
Gururluydu, ilgisizdi, olsun seviyordum ya..
Ama tak etti işte bir yerde... İyi ki de etmiş..

Eşimi tanıyamazdım ona takılıp kalsaydım...
Nasip...

Kendimi cok suclu hissediyorum ustume yukledi sucu ve hic birsey demiyor yazmiyor

ayh aynı benim eski sevgilim, ben seni çok çok çok iyi anlıyorum.
şu an sen sinir krizi geçiriyorsun, sürekli arayıp mesaj atıyorsun... bende öyleydim ama nolur lütfen yapma.

Arama yazma bir süre, bu 2 hafta mı olur 1 ay mı olur bilemem ama yazma ve arama.
SAkinleşmeye çalış önce.

X