- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.261
Ayy heycanlanirsin tabi ya kurtulcaksin ama canim evet öyle düsün rahat ol hersey guzel olcak hep dua etcez sizin icinay evet kalbim sıkışır gibi oluyor vallahi yüregim agzma geliyo çok heyecanlanıyorum birazcık korkuyorum ama artık olan olcak bi kurtulucak olmama seviniyorum çok az kaldı zaman biraz daha yaklaşsın herkeslerden dua istiyciimm :)))
Kiz ne güldüm sana ya allah senide güldürsün insallah
hahahhahahahahahah o nasıl bi laf öyle hahhahahahahahah
Kuzenim de hep der ki bunlar için okdr bir sürü fanfini don ellbise aldım adam üstümde 5 dk bile tutmadı Boşuboşuna para verme 5 dk bile üstğnde durmuyo der :)
Kuzum instgrmdan buldum resimlerin ustunde sayfanin isimleri var ordan bak fiyatlarida cok uygun ay daha guzel seyler var bende atamadim ayip olmasin diyeAminn
Nerden buldun canım bunları bende yılbaşı için bakıyodum ama herif beğenmiyorki her tarafları kapalı diyor , bunun çıkartması zor diyorhahha ne alsamki bnde
Ay cok seker yaanneanemin lafı , tv bakarken öpüşenleri görür , hadi git öteyana gızışmış bunlar der kızar
Haha ay kizlar ne güldüm size yaKuzenim de hep der ki bunlar için okdr bir sürü fanfini don ellbise aldım adam üstümde 5 dk bile tutmadı Boşuboşuna para verme 5 dk bile üstğnde durmuyo der :)
Sanada bulalimAminn
Nerden buldun canım bunları bende yılbaşı için bakıyodum ama herif beğenmiyorki her tarafları kapalı diyor , bunun çıkartması zor diyorhahha ne alsamki bnde
Yok canim niye etkilesinki seven insan cokta bakmaz bence kilosuna kac kilosun sen simdi boyun kac canim yahu erkekler balik etli kadin severler diye biliyorum benhahahhahahan annene bayıldım özetlemiş resmen:))) evet ya kızçeler insallahh kurtulcaz ya bişi sorcam şimdi kilo aldım ya kendimi dogal olarak böyle begenmiyorum tabiki vericem de ama ne düşünüyorum acaba böyle çok çirkin gelirmiyim ya sizce erkekler ne düşünüyo fizigi çok önemsiyolar mı çok etkili mi ( etkili tabide acaba sevgisini etkiler mi)
Kuzum instgrmdan buldum resimlerin ustunde sayfanin isimleri var ordan bak fiyatlarida cok uygun ay daha guzel seyler var bende atamadim ayip olmasin diyesenin kocanin istedigi gibi seyler var cikarmasi cok kolay olan anam kocamiz yokki giyek bizde
hahahhahahan annene bayıldım özetlemiş resmen:))) evet ya kızçeler insallahh kurtulcaz ya bişi sorcam şimdi kilo aldım ya kendimi dogal olarak böyle begenmiyorum tabiki vericem de ama ne düşünüyorum acaba böyle çok çirkin gelirmiyim ya sizce erkekler ne düşünüyo fizigi çok önemsiyolar mı çok etkili mi ( etkili tabide acaba sevgisini etkiler mi)
Haha ne güldüm dediğine Buarada senin istediğin gibi de cok cnm ama ben düna onalrı atamamıştım buraya aslında öyle kolay çıkanlardan daha cokHavada suğuukk bea , yazında yapış yapış sıcak en iyisi baharda kediler bilio o işi
Yok canim niye etkilesinki seven insan cokta bakmaz bence kilosuna kac kilosun sen simdi boyun kac canim yahu erkekler balik etli kadin severler diye biliyorum ben
ayy nebilim bilindik sitelere bak bak gösterdim beğenmedi , beğendikleride pahalı , 2 paçalı don içinde o kadar para dökememHaha ne güldüm dediğine Buarada senin istediğin gibi de cok cnm ama ben düna onalrı atamamıştım buraya aslında öyle kolay çıkanlardan daha cok
Seven her türlü sever ki zaten seni şuan biliyordur senin nasıl olduğunu Cnm oyle degil mi eger sen kendin cok rahatsızsan hafif dikkat ederek zamanla verebilirsinhahahhahahan annene bayıldım özetlemiş resmen:))) evet ya kızçeler insallahh kurtulcaz ya bişi sorcam şimdi kilo aldım ya kendimi dogal olarak böyle begenmiyorum tabiki vericem de ama ne düşünüyorum acaba böyle çok çirkin gelirmiyim ya sizce erkekler ne düşünüyo fizigi çok önemsiyolar mı çok etkili mi ( etkili tabide acaba sevgisini etkiler mi)
Ay zaten 2 ip 2 dantelden oluşuyor bunlar daha neresini Seçiyo acaba :)ayy nebilim bilindik sitelere bak bak gösterdim beğenmedi , beğendikleride pahalı , 2 paçalı don içinde o kadar para dökemem
Demi ya soguktada donar insan dogru dedinHavada suğuukk bea , yazında yapış yapış sıcak en iyisi baharda kediler bilio o işi
Demi ya soguktada donar insan dogru dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?