• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

ay evet kalbim sıkışır gibi oluyor vallahi yüregim agzma geliyo çok heyecanlanıyorum birazcık korkuyorum ama artık olan olcak bi kurtulucak olmama seviniyorum çok az kaldı zaman biraz daha yaklaşsın herkeslerden dua istiyciimm :)))
Ayy heycanlanirsin tabi ya kurtulcaksin ama canim evet öyle düsün rahat ol hersey guzel olcak hep dua etcez sizin icin

:KK70::KK70::KK70: Aminn

Nerden buldun canım bunları bende yılbaşı için bakıyodum ama herif beğenmiyorki her tarafları kapalı diyor , bunun çıkartması zor diyor :KK70::KK70::KK70: hahha ne alsamki bnde
Kuzum instgrmdan buldum resimlerin ustunde sayfanin isimleri var ordan bak fiyatlarida cok uygun ay daha guzel seyler var bende atamadim ayip olmasin diye :KK70::KK70::KK70:senin kocanin istedigi gibi seyler var cikarmasi cok kolay olan:KK48:anam kocamiz yokki giyek bizde

hahahhahahan annene bayıldım özetlemiş resmen:))) evet ya kızçeler insallahh kurtulcaz ya bişi sorcam şimdi kilo aldım ya kendimi dogal olarak böyle begenmiyorum tabiki vericem de ama ne düşünüyorum acaba böyle çok çirkin gelirmiyim ya sizce erkekler ne düşünüyo fizigi çok önemsiyolar mı çok etkili mi ( etkili tabide acaba sevgisini etkiler mi)

hahahhahahan annene bayıldım özetlemiş resmen:))) evet ya kızçeler insallahh kurtulcaz ya bişi sorcam şimdi kilo aldım ya kendimi dogal olarak böyle begenmiyorum tabiki vericem de ama ne düşünüyorum acaba böyle çok çirkin gelirmiyim ya sizce erkekler ne düşünüyo fizigi çok önemsiyolar mı çok etkili mi ( etkili tabide acaba sevgisini etkiler mi)
Yok canim niye etkilesinki seven insan cokta bakmaz bence kilosuna kac kilosun sen simdi boyun kac canim yahu erkekler balik etli kadin severler diye biliyorum ben

Kuzum instgrmdan buldum resimlerin ustunde sayfanin isimleri var ordan bak fiyatlarida cok uygun ay daha guzel seyler var bende atamadim ayip olmasin diye :KK70::KK70::KK70:senin kocanin istedigi gibi seyler var cikarmasi cok kolay olan:KK48:anam kocamiz yokki giyek bizde
:bicak:Havada suğuukk bea , yazında yapış yapış sıcak :KK53::KK53::KK53: en iyisi baharda kediler bilio o işi

:110: erkekler kendilerine baksın ilk önce bulup da bunamasınlar

Haha ne güldüm dediğine Buarada senin istediğin gibi de cok cnm ama ben düna onalrı atamamıştım buraya aslında öyle kolay çıkanlardan daha cok
ayy nebilim bilindik sitelere bak bak gösterdim beğenmedi , beğendikleride pahalı , 2 paçalı don içinde o kadar para dökemem :super:

Seven her türlü sever ki zaten seni şuan biliyordur senin nasıl olduğunu Cnm oyle degil mi eger sen kendin cok rahatsızsan hafif dikkat ederek zamanla verebilirsin

Back
X