- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.221
İnternetim yoktu zor dayandim sizssizlige kizlar evet ahenkle dans ettiremiyoruzAllah sizin caninizi almasin moralim bozukken bile guldurdun beni nelizdemek nie reklamlardaki gbi ahenkle dans etmio ha
Bende rosenseninkini kullaniyorum gerci cok duzenli kullanmiyorumMasallah gecen aldim en kucuk boyunu internetten kiz gulsulari bile zamlanms bu nedir ya eskiden herkes alirdi herkesin evinde olurdu artik onu da almayalim
Evet canim yaptirdim kurtuldum bide tutarsa insallahAyy çok zordur yaa neyse boşver atlattın ya
Kimseler yok galibaKılzarrrr
benimde ya kaytarıyorumay ben burdayım şimdik geldim önümde birğsürü iş var fakat benim hiç çalışasım yok morhipoları trendyolları gezdim bi bakiim burayada dedim :))
Hosgeldinnnn Nasilsin canim keyfin nasil iyi yapmissinay ben burdayım şimdik geldim önümde birğsürü iş var fakat benim hiç çalışasım yok morhipoları trendyolları gezdim bi bakiim burayada dedim :))
Nekadar skci bi gun yabenimde ya kaytarıyorum
aman canım hepmi çalışıcaz yetiştigi sürece sorun yokbalbocegi35 :))
Bugün herkes aynı modda galiba ben de kaytarmaya yer arıyorumbenimde ya kaytarıyorum
Benim var cnm merak ettiğin birsey varsa sorarımkızlar ya bankacı tanıdığınız var mı?
ayyy çok sevindim kuzum , ya eşimin kuzeni de bankacı ama ailevi mevzu olduğu için öğrenmelerini istemiyorum. Babam geçen yıl işlerini batırdı bankalara borçlandı , ne zaman bitçek diye soruyoruz bahar diyor yaz diyor 1,5 yıl olcak hala bitmedi , kaçamak cevap veriyo, babama güvenmiyorum açıkçası , bankadan sorgulama yapsa bütün çektiği kredi ya da kredi kart borçlarıını görebiliyorlar mı sorsana kuzumBenim var cnm merak ettiğin birsey varsa sorarım
Tamam cnm sorayım haber alınca yazarım sana lazım olan bilgileri verirsin banaayyy çok sevindim kuzum , ya eşimin kuzeni de bankacı ama ailevi mevzu olduğu için öğrenmelerini istemiyorum. Babam geçen yıl işlerini batırdı bankalara borçlandı , ne zaman bitçek diye soruyoruz bahar diyor yaz diyor 1,5 yıl olcak hala bitmedi , kaçamak cevap veriyo, babama güvenmiyorum açıkçası , bankadan sorgulama yapsa bütün çektiği kredi ya da kredi kart borçlarıını görebiliyorlar mı sorsana kuzum
tamam canım öyle yapalım çok sağol , beynimi yiyordu uzun süredir. aylık 4000 geliri var evde para yok yani , anneme elimden geldiğince ben yardımcı olmaya çalışıyorum.Tamam cnm sorayım haber alınca yazarım sana lazım olan bilgileri verirsin bana
Hosgeldinnnn Nasilsin canim keyfin nasil iyi yapmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?