- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Her turk kadininin milli sorunu basenler 57 dinlemioki57 mi çıtırsın kız daha nee
Ya valla bazen kucuk cocugada gerek kalmiyo dagiliyo nasilAynen kuzum üzücü bir durum onlar için. Evet bir düzen oldu gibi ama bazen düzel alıyor başını gidiyoro evi akşamdan akşama nasıl dağıtıyoruz anlayamıyorum bi de çocuk olsa yandık
ay o bes kilo nekadar guzel olur ya bizim icinOo siz bana gelin ben size neler yapar aldiririm agzimin tadini cok iyi bilirim benimle 2 hafta takilin 5 kilo
Ay allah ya bizler alalim diyoruz sizler vermek istiyosunuz ey hayat ne garipsin sen yabenim de kilo takıntım var iki kilo alsam gıcık oluyorum kendime ya
valla iyi ki de yapıyolar öyle yoksa cidden çok masraflı ya , ocakta zamlar yağmaya başlar , yılbaşına doğru imkanın varsa al , özellikle net daha uygun fiyatta , ben mağzadan beğendim gittim netten söyledimSagolsun annem dogdugumda baslams ceyiz dizmeyebuyuk esyalar kaldi alinacak iste artik :)
Ya valla bazen kucuk cocugada gerek kalmiyo dagiliyo nasil
Oluyosa
İsin zor calisan biri olarak kolay gelsin sanabnde anlamadımmm ki
İsin zor calisan biri olarak kolay gelsin sana
İctim canim agri kesici bi tanede aksam icicemcanım ağrı kesici içmiyor musun?
hayır ya insandan insana farklılık gösterir hem bünye meselesiAy benim hıc acım Yok ozaman benımkı bozuldumu
İnsallah oyledir canim benim yaiyileşiyor demekki canım hep öyle derler ya tutuyor demekki
Yok canim bunyeden bunyeye degisiyomus bazisinin acisi sizisi olmamis rahat gecirmis benim yogun oluyo senin cok olmuyo demekki korkma bisey olmamistir canim oyle olsa kanaman olurdu allah korusun sen agrimiyo diye korkuyosun ben agriyo diye Allah yardim etsin bizeAy benim hıc acım Yok ozaman benımkı bozuldumu
Aynen oyle herkeste farkli oluyomus bunyeyle alakali galiba agri sizi olayihayır ya insandan insana farklılık gösterir hem bünye meselesi
ağrıdan dolayı mıİnsallah oyledir canim benim yabugun zor bi gun oldu benim icin
Evet canim bu sizi beni yordu korkuttuağrıdan dolayı mı
Yok yok bir şey olmamıştır olumsuz düşünme hiç benceEvet canim bu sizi beni yordu korkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?