- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
-
- Konu Sahibi KankamStyle
kankam benim eşim aksi bir adamdı .....yani dışardan baktığında ne kadar tuhaf....büyüklerine karşı ne kadar terbiyesiz dersin....doğruluk payı da var......bu adam ailemin yanında bizimkilerin asla kabullenemeyeceği hareketler yaptı........benimki zaten ailemle görüşmek istemiyordu......birbuçuk sene önce bizim yazlığa gittik.......yahu annemi pazara arabayla götürüyorum....eve bir geldik surat beş karış niye anneni pazara götürüyrsun.......senin annen nasıl böyle konuşur gibi saçmasapan tavırlar......tatili yarıda kesip geldik
annemin kalın ısrarlarını da sonuçsuz bıraktık......annem hassas bir insandır tabii......o noktadan sonra olaylar büyüdü iki tarafı da idare edemedim.......bizimkiler çok hassas.....eşimin ailesi hiçbirşeyi sorun etmez....o da ailesinden öyle görmüş
salak kardeşime bu tavırlar ne desem cevap ta alamam......gerçekten hasta oldum......annemin yüzünden
torpilli olmakla bir ilgisi yok...bunlar yeni tedaviler.....dört dörtlük allerjik rinitim....tuzlu su işe yaramadı......sadece çok fenalaştığımda xyzal tb atıyorum o biraz rahatlatıyor
tedavi işe yararsa size de tavsiyede bulunurum
boşanma durumları devem ediyor tabi ki.....ama bizim küçük sıpa biraz farklıdır....nuh der peygamber demez....zaten sorun da sebepsiz iletişimi kesmesi....bir sebebi olsa ben de bu konuyu içimde olgunlaştırırım...ama o öyle birşey değil.....bizim sorunumuz iletişimsizlik...ben de uğraşmıyorum artık.....galiba herşey üstüste geldi ve vücudum kaldırmıyor artık
avukatla görüştüm .....çok yakın zamanda......avukatım ne dedi biliyor musunuz......aldatma yüzünden kadınlar boşanmıyor dedi.......ben nadir gruba giriyorum galiba
avukatla görüştüm .....çok yakın zamanda......avukatım ne dedi biliyor musunuz......aldatma yüzünden kadınlar boşanmıyor dedi.......ben nadir gruba giriyorum galiba
ya bence de doğrudur
burda bile kaç kadın gördük aldatılıp ayrılan
maddi durumu iyi olan kadınlar bile cesaret edemiyor
herkes korkuyor galiba
yalnız kalma korkusu filan
bi yerden sonra aile yanına dönmek de zor tabi
sen dönmicektin ama di mi?
dönersen bence zorluk çekersin
valla tusta perifer deme yaz her yeri bence
terazi burcuyum.......yakında psikiatriste de gideceğim.......karamsarlık değilde gerçekten ağır bir depresyon geçiriyorum......aslında spora başlayıp biraz iyileşmek istiyorum
şimdi bu salak kardeşim güya ben evlenmeden önce adamın beş para etmez olduğunu anlamış...beni sevmediğini de anlamış...ben de onun parası için evlenmişim güya...o öyle anlamış dangalak........benim eşimin maaşı iyiydi ama öyle zengin değildi....ailesinin malvarlığı çoktu.....e benim miras bekliyecek halim yok herhalde....gerçekten sevdiğim için evlenmiştim...ilk erkek arkadaşımdı
boşveer bu dünyada kardeşinde olsa annen de olsa herkese hakettiği değeri vereceksin.....kimse ona birşey demiyor çünkü o benden önce geliyor ailede
sonuçta ben istanbul da bir ev tutacağım...gerçeken bunlarla uğraşmayacağım
terazi burcuyum.......yakında psikiatriste de gideceğim.......karamsarlık değilde gerçekten ağır bir depresyon geçiriyorum......aslında spora başlayıp biraz iyileşmek istiyorum
şimdi bu salak kardeşim güya ben evlenmeden önce adamın beş para etmez olduğunu anlamış...beni sevmediğini de anlamış...ben de onun parası için evlenmişim güya...o öyle anlamış dangalak........benim eşimin maaşı iyiydi ama öyle zengin değildi....ailesinin malvarlığı çoktu.....e benim miras bekliyecek halim yok herhalde....gerçekten sevdiğim için evlenmiştim...ilk erkek arkadaşımdı
boşveer bu dünyada kardeşinde olsa annen de olsa herkese hakettiği değeri vereceksin.....kimse ona birşey demiyor çünkü o benden önce geliyor ailede
sonuçta ben istanbul da bir ev tutacağım...gerçeken bunlarla uğraşmayacağım
Kilo vermissin, 20 kilo dedin. O da depresyon yapar biliyorsun, yememek insani hayattan sogutur. O kadar sey yasadim yikilmadim ama bir kac gun tatli yemeyeyim , niye yasiyorum ki diyorum :) O kadar yani. Git tabi psikiatriste ama o ilaclarinda faydasi yok biliyorsun. Ilacsiz tedavi en iyisi. Kardesini bilmem ama annenle arani bozma , anne ve baba bambaska oluyor.
annem hemen düzelir......bir dakika önce kızzsa bile ........ama bu kadar hassas olup kardeşimi etkilemsine kızdım
karbonhidrat bağımlılığı sigaradan ve diğer uyuşturuculardan daha ciddi bir bağımlılıkmış bunu biliyor muydun......protein diyetine başladığımın dördüncü günü kendimi pastaneye attım
:))))Peki cekirdek , o neden bu kadar hosuma gidiyor benim. O bambaska ya. Cekirdek olsun camurdan olsun. Oyle bagimliyim ama yemiyorum tabi. Kalorisi cok.
çekirdeğn karbonhidrat oranı çok yüksek değil ama bazı insanlarda kilo vermeye engel oluyormuş......bünyeye göre değişirmiş.....hem çekirdek yararlıdır da.....
Yararli ama belki bir avuc , ben paketi aldigimda bitiriyorum:) En buyuk paketlerini. Ahh ahhh olsa da yesem, ama yokk 65' e ineyim sonra.
Senin tus ne oldu?