- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
- Konu Sahibi KankamStyle
bir ay sonraki sınava gireceğim konuların yarısını bitirebildim......ama zaten sadece 6 puana ihtiyacım var
Niye 6 puan. O kadar millet ugrasiyor, kazanmak cok zor. 6 puan az degil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir ay sonraki sınava gireceğim konuların yarısını bitirebildim......ama zaten sadece 6 puana ihtiyacım var
Niye 6 puan. O kadar millet ugrasiyor, kazanmak cok zor. 6 puan az degil mi?
pepe sen hangi bölümü istion?
sen ne istiyorsun khronos
6 puan çok ....zaten taban puan elli en yüksek yetmişiki filan....inşallah olur....ben anestezi istiyorum
utanmadan derma istiom
tabi olmayacağı için dahiliye filan yazcam
oo pepe anestezi güzel yaa
benim anestezideki arkadaşlarım çok memnunlar.
asistanlığı zor ama uzmanlıkta güzel bence.
bu arada rezil saç kesimimi gördün di mi
bi de onun derdindeyim ben
biotin filan kullanıom
sen bilirsin tavsiye edeceğin bişi var mı hızlı uzasın diye?
şimdi ben tembel bir insan olduğum için ürünlerimi pek kullanmam......ama doa kozmetikten saç uzatma yağı alabilirsin..........sonra saç diplerine tatbik et ve kafanı streç filmle sar....ben 4 ya da 5 kez yapabilmiştim.......şimdi kuaförüm küçük küçük saçlarımın çıktığını söyledi....bilmiyorum kullandığım yağdan mı emin değilim....ben de saçlarımı düzleştiriciyle yaktım
doa kozmetik sadece internetten satılıyor......sinemakiye badem yağı ve bemiks de ekle.....bir santim olması gerektiğinin altında olmuş canım
Nisim in fast hair sampuani var. Acaip hizli uzatiyor saclari. Internetten alabilirsin.
Nisim in fast hair sampuani var. Acaip hizli uzatiyor saclari. Internetten alabilirsin.
türkiye de var mıdır