Havadan, sudan muhabbet... 30+

oo pepe anestezi güzel yaa
benim anestezideki arkadaşlarım çok memnunlar.
asistanlığı zor ama uzmanlıkta güzel bence.

bu arada rezil saç kesimimi gördün di mi
bi de onun derdindeyim ben
biotin filan kullanıom
sen bilirsin tavsiye edeceğin bişi var mı hızlı uzasın diye?

6 puan çok ....zaten taban puan elli en yüksek yetmişiki filan....inşallah olur....ben anestezi istiyorum

Benim bir arkadasim kadin dogumu ucuncu senesinde kazandi. Cokta caliskandir. O yuzden 6 az geldi bana ,56 mi yani. Tabi ben bilmem hic sormadim puanini. Istedigin bolum anestezi mi. Umarim basarirsin.

oo pepe anestezi güzel yaa
benim anestezideki arkadaşlarım çok memnunlar.
asistanlığı zor ama uzmanlıkta güzel bence.

bu arada rezil saç kesimimi gördün di mi
bi de onun derdindeyim ben
biotin filan kullanıom
sen bilirsin tavsiye edeceğin bişi var mı hızlı uzasın diye?

şimdi ben tembel bir insan olduğum için ürünlerimi pek kullanmam......ama doa kozmetikten saç uzatma yağı alabilirsin..........sonra saç diplerine tatbik et ve kafanı streç filmle sar....ben 4 ya da 5 kez yapabilmiştim.......şimdi kuaförüm küçük küçük saçlarımın çıktığını söyledi....bilmiyorum kullandığım yağdan mı emin değilim....ben de saçlarımı düzleştiriciyle yaktım

şimdi ben tembel bir insan olduğum için ürünlerimi pek kullanmam......ama doa kozmetikten saç uzatma yağı alabilirsin..........sonra saç diplerine tatbik et ve kafanı streç filmle sar....ben 4 ya da 5 kez yapabilmiştim.......şimdi kuaförüm küçük küçük saçlarımın çıktığını söyledi....bilmiyorum kullandığım yağdan mı emin değilim....ben de saçlarımı düzleştiriciyle yaktım

şu sinameki kürünü yapıyorum ben de. bugün 5. kürü yapcam
azimle devam edicem bi an önce uzasın diye
ama bi ay oldu 1 cm uzadı sadece
biotin de 2 hafta olacak başlayalı
doa kozmetik burda bulabilir miyim bilmiyorum
benim saçlar sağlıklı da kesimi rezil ötesi yaaa :KK5::KK5:
malum kadının en önemli yerlerinden birisi saç
direkt göze çarpıo :KK14:

doa kozmetik sadece internetten satılıyor......sinemakiye badem yağı ve bemiks de ekle.....bir santim olması gerektiğinin altında olmuş canım

doa kozmetik sadece internetten satılıyor......sinemakiye badem yağı ve bemiks de ekle.....bir santim olması gerektiğinin altında olmuş canım

uff evet işte çok zor uzuo benim saçlar
o yüzden depresyona soktu beni :KK43:
bemiks ve badem yağı da koyuyorum içine.
hayır kesim düzgün olsa hiç üzülmem de kesimi bişeye benzemio ki

Nisim in fast hair sampuani var. Acaip hizli uzatiyor saclari. Internetten alabilirsin. Simdiler de hem cok ucuz , hem dogal bir sampuan buldum onu kullaniyorum. Cabuk uzama ihtiyaci hissetmiyorum , o yuzden iki senedir kullanmadim. Ayda 2.5 cm e kadar uzama saglayabiliyor.

Son düzenleme:
yurt dışından getirtmek yasak......kızkardeşim amerikaya giderse uğraşırım.....ama türkiyede bu tür ürünler sahte oluyor .....fiyatı ucuzda değilmiş...gitti gidiyor sitelerinde var......hiç güven vermiyor

maalesef türkiye'ye kozmetik ve benzeri ürünleri getirtmek yasaklandı
pepe bence de gg'dekiler sahte olabilir hiç güvenmiom

Hadi ya ben Turkiye ye yerlesince ne olacak. Internetten alamayacak miyim. Gelin pazarlama isine girelim kizlar:)

X