Havadan, sudan muhabbet... 30+

Bu arada su outlooktan nefret ediyorum. Ne guzel hotmailimiz vardi. Bu kadar berbat bir email duzeni olabilir mi?

hala beni neyin mutlu ettiğini bilmediğim için belki de......40 olmaktan korkuyorum........genç görünüyorum 20 kilo verdim. estetikle ve sporla mükemmele yakın bir görüntü elde edebilirim imkanım da var ama hiç içimden gelmiyor....kötü bir evlilik geçirdim.....kariyer yapabilirim...çocuğum yok.....annem ve kardeşimle aram iyi değil.........ne için yaşadığmı bilmiyorum

kaç yasında olduuğunu bilmiyorum ama genç görünüyor olmak bile bazen tek başına mutluluk verici :) benimde sen gibi hissetiğim zamanlar oldu... en çok da bişeyler içiin uğraşıp da karşılığını alamadığım zamanlar yaşadım bunu... ama hayat iste bi şekilde akıp gidiyor ve Mevla bize o günleri unutturucak ya daha güzel günler veriyo ya da buna da şükür dediğimiz anlara tanıklık etmemize sebep oluyor... belki başamıza gelenler için (kader iiçin mi demeliyim bilmem) yapacak birşeyimiz yok ama kendimizi bu hayata odaklamak biraz kendi elimizde galiba... belki çoğunuz bencillik olarak değerlendirecek ama... bence insanın önce kendi mutlu olmalıki karşısındakine verebilsin... biz biraz hep başkaları için yaşarız, annemiz babamız kocamız çocuğumuz... halbuki önce kendimiz için yaşasak, önce biz mutlu olsak sanki hayat hem bizim için hem de karşımızdakiler için daha kolay olacak...

Hayatimda tek pisman olacagim cocuk sahibi olmamak onun disinda yaslanmanin bir zararini gormedim ben. Her yas guzel bence. :KK8:

senin tercihin miydi? yoksa evet çok şükür mutlu olduktan sonra ne önemi var sadece sağlık ve huzur ve ağız tadı olsun yeter ( tabi kimseye muhtaç olmayacak kadar da para, onsuz dönmüyor dünya :KK9:

30 dan sonra hepsi ayni bir degisikligi yok ama 40 a gelince orda dur:) O zamana kadar butun istediklerimi yapmis olmam lazim. Sen evlisin cocuk var sanirim?

7 yıllık evliyim ve yeni bir heyacanımız var, 6 haftalık hamileyim henüz yeni... Allah isteyen herkese nasip etsin ve tamamına erdirsin inşaallah..

senin tercihin miydi? yoksa evet çok şükür mutlu olduktan sonra ne önemi var sadece sağlık ve huzur ve ağız tadı olsun yeter ( tabi kimseye muhtaç olmayacak kadar da para, onsuz dönmüyor dünya :KK9:

7 yıllık evliyim ve yeni bir heyacanımız var, 6 haftalık hamileyim henüz yeni... Allah isteyen herkese nasip etsin ve tamamına erdirsin inşaallah..

Ooo super, Allah sana hayirli, saglikli bir evlat versin. Hic evlenmedim. Erkeklerin iki yuzlulugunu gordukten sonra dusunmuyorum. Hayatima pek birsey kattiklari yok. Tipik su karikaturdekiler gibiler :13:

$yalarim-sokarim-502x603.jpg $380583_321796744595846_30105348_n.jpg

Allah Allah ben hiç outlook kullanmadım... niye kullanıyorsun ki zorunluluktan mı?

Hotmail kapaniyor artik. Otomatik olarak outlook a geciyor.

yok kaçmadım burun ameliyatı olacağım nefes alamıyorum....doktorumla ilgili kınuları okuyorum

annemin benden ne istediğini bilimiyorum.......canını nasıl sıktığımı da bilmiyorum........canı o kadar sıkılmış olmalı ki kardeşimi de etkiledi.....erkek kardeşim benimle konuşmuyor.....cidden hasta oldum........ne kötü bir evlilik ne başka sorunlar hiçbişey kardeşimle aramın bozulması kadar etkilemedi beni.......bildiğin hasta oldum

yok kaçmadım burun ameliyatı olacağım nefes alamıyorum....doktorumla ilgili kınuları okuyorum

annemin benden ne istediğini bilimiyorum.......canını nasıl sıktığımı da bilmiyorum........canı o kadar sıkılmış olmalı ki kardeşimi de etkiledi.....erkek kardeşim benimle konuşmuyor.....cidden hasta oldum........ne kötü bir evlilik ne başka sorunlar hiçbişey kardeşimle aramın bozulması kadar etkilemedi beni.......bildiğin hasta oldum

Estetik mi olacaksin. Doktorun kim. Ben bir kere estetik iki kere de et kucultme ameliyati oldum , hic memnun kalmadim. Dusundum revizyon olurum belki diye ama guvenemedim. Baska yerimde estetik yok, yaptirmam.

Bir sebep olmadan konusmamasi normal degil , mutlaka bir sebebi vardir. Sorsana.

Son düzenleme:
78 kiloydum şimdi altmış kiloyum......şeker ve ekmeği kestim......meyveyi de kestim ....arada sırada tatlı krizine girdiğim oldu......tatlı yediğim de oldu......ama ben daha çok öğün atladım.......hatta işimin olmadığı hafta sonları tek öğüne indim.......intermittant fasting konusunu araştırabilirsin

78 kiloydum şimdi altmış kiloyum......şeker ve ekmeği kestim......meyveyi de kestim ....arada sırada tatlı krizine girdiğim oldu......tatlı yediğim de oldu......ama ben daha çok öğün atladım.......hatta işimin olmadığı hafta sonları tek öğüne indim.......intermittant fasting konusunu araştırabilirsin

Ben kesemiyorum Pepe yemegi. Sekeri de caydan kestim bir tek. Onun disinda azalttim, asitli icecekleri kestim. Yiyorum yine tatlimi(gunde 1-2), yumurta ya ve yogurt a agirlik verdim. Bu sekil 8 kilo vermisim. Verdikten sonra almak istemiyorum o yuzden hic birseyi tam kesmiyorum. Tek ogun imkansiz yapamam PCOS var bende , midem kaziniyor baska turlu. Burdaki lanet doktorlar bir caresini bulamadi midemin. Omeprazole hic mi hic ise yaramiyor.

Estetik mi olacaksin. Doktorun kim. Ben bir kere estetik iki kere de et kucultme ameliyati oldum , hic memnun kalmadim. Dusundum revizyon olurum belki diye ama guvenemedim. Baska yerimde estetik yok, yaptirmam.

Bir sebep olmadan konusmamasi normal degil , mutlaka bir sebebi vardir. Sorsana.

ben burun estetiği daha önce olmuştum....görünüş olarak fazla değişikliğe ihtiyaç yok aslında......ama allerjik rinitim var....ve bu sene artık burnum tıkandı ve nefes alamıyorum.......hapşırmalar burnumun sürekli akması beni mahvetti....
amelliyat esnasında radyofrekans yöntemi uygulanacak....daha sonra rinolight
doktorum abdulkadir göksel kbb doktoru......ama yüz estetiğiyle de ilgileniyor...hayran kaldım....insan yüzündeki kimsenin göremediği defektleri görebiliyor.....her gelen hastaya burun estetiği yapmıyor......başka yerleri düzeltiyor ve ortaya güzel bir yüz çıkıyor....en azından resimlerden öyle gördüm

Ben kesemiyorum Pepe yemegi. Sekeri de caydan kestim bir tek. Onun disinda azalttim, asitli icecekleri kestim. Yiyorum yine tatlimi(gunde 1-2), yumurta ya ve yogurt a agirlik verdim. Bu sekil 8 kilo vermisim. Verdikten sonra almak istemiyorum o yuzden hic birseyi tam kesmiyorum. Tek ogun imkansiz yapamam PCOS var bende , midem kaziniyor baska turlu. Burdaki lanet doktorlar bir caresini bulamadi midemin. Omeprazole hic mi hic ise yaramiyor.

canım sana göre değil o zaman kilonu koru yeter......daha fazla vermek istiyorsan tek seçeneğin protein diyeti...o da kaslarını eritir.....ben hiç yapamamıştım onu

Ooo super, Allah sana hayirli, saglikli bir evlat versin. Hic evlenmedim. Erkeklerin iki yuzlulugunu gordukten sonra dusunmuyorum. Hayatima pek birsey kattiklari yok. Tipik su karikaturdekiler gibiler :13:

Hotmail kapaniyor artik. Otomatik olarak outlook a geciyor.

amin inşaallah teşekkür ederim :) tercih meselesi tabi...
kısmet biraz da bu gibi şeyler, bakarsın birgün karşına sevebileceğin belki de en önemlisi saygı duyabileceğin biri çıkar.
biz bu ikisini rayında tutmak ve susuz bırakmamak için özen gösteriyoruz:)

haaa evet hotmail ve msn ile ilgili o konuyu duymuştum yıllar önce ben de outlook kullanmak zorunda kalmıştım ve hiç haz etmemiştim... bakalım ne olacak

ben burun estetiği daha önce olmuştum....görünüş olarak fazla değişikliğe ihtiyaç yok aslında......ama allerjik rinitim var....ve bu sene artık burnum tıkandı ve nefes alamıyorum.......hapşırmalar burnumun sürekli akması beni mahvetti....
amelliyat esnasında radyofrekans yöntemi uygulanacak....daha sonra rinolight
doktorum abdulkadir göksel kbb doktoru......ama yüz estetiğiyle de ilgileniyor...hayran kaldım....insan yüzündeki kimsenin göremediği defektleri görebiliyor.....her gelen hastaya burun estetiği yapmıyor......başka yerleri düzeltiyor ve ortaya güzel bir yüz çıkıyor....en azından resimlerden öyle gördüm

Ben de de var su alerjik rinit. Spray veriyorlar, doktorsun bilirsin. Doktor olmasanda bilirsin gerci:) Hapsirmalarim benimde artti ama ameliyat cozum degil be Pepe. Tuzlu su ise yariyor diyorlar. Sen torpillisin tabi yaparlar sana:) Umarim iyi gecer.

bu güzel sohbet için teşekkür ederim :)
güzel şeyler yaşamak ve güzel şeylere şahit olmak dileğiyle...
iyi akşamlar

p.s. kardeş konusunda haklısın pepe ...

canım sana göre değil o zaman kilonu koru yeter......daha fazla vermek istiyorsan tek seçeneğin protein diyeti...o da kaslarını eritir.....ben hiç yapamamıştım onu

Ben diyet yapmiyorum iste. Biraz aliskanliklarimi degistirdim kilo verdim. Boyle devam edersem kilo vericem gibi gorunuyor. Kilo verdikten sonra almak cok kotu. Bir de spora basliycam ama bir kac ay sonra.

kankam benim eşim aksi bir adamdı .....yani dışardan baktığında ne kadar tuhaf....büyüklerine karşı ne kadar terbiyesiz dersin....doğruluk payı da var......bu adam ailemin yanında bizimkilerin asla kabullenemeyeceği hareketler yaptı........benimki zaten ailemle görüşmek istemiyordu......birbuçuk sene önce bizim yazlığa gittik.......yahu annemi pazara arabayla götürüyorum....eve bir geldik surat beş karış niye anneni pazara götürüyrsun.......senin annen nasıl böyle konuşur gibi saçmasapan tavırlar......tatili yarıda kesip geldik

annemin kalın ısrarlarını da sonuçsuz bıraktık......annem hassas bir insandır tabii......o noktadan sonra olaylar büyüdü iki tarafı da idare edemedim.......bizimkiler çok hassas.....eşimin ailesi hiçbirşeyi sorun etmez....o da ailesinden öyle görmüş

salak kardeşime bu tavırlar ne desem cevap ta alamam......gerçekten hasta oldum......annemin yüzünden

amin inşaallah teşekkür ederim :) tercih meselesi tabi...
kısmet biraz da bu gibi şeyler, bakarsın birgün karşına sevebileceğin belki de en önemlisi saygı duyabileceğin biri çıkar.
biz bu ikisini rayında tutmak ve susuz bırakmamak için özen gösteriyoruz:)

haaa evet hotmail ve msn ile ilgili o konuyu duymuştum yıllar önce ben de outlook kullanmak zorunda kalmıştım ve hiç haz etmemiştim... bakalım ne olacak

Erkeklere dusman degilim ama aptal da degilim. Insanin arkasindan neler yapiyorlar hemen cakarim.(Aslan burcuyum) Ya benim gozlerimi asktan kor edecek farkina varmiycam, ya da gercekten cok karakteri duzgun biri cikacak. Ben outlook a kac kere sikayet ettim. Berbat bir duzeniniz var diye ses cikmadi. Cok berbat cokk.

bu güzel sohbet için teşekkür ederim :)
güzel şeyler yaşamak ve güzel şeylere şahit olmak dileğiyle...
iyi akşamlar

p.s. kardeş konusunda haklısın pepe ...

Sana da tesekkurler. Arada ugra burdaysam yazisiriz. Gorusmek uzere. Iyi aksamlar :KK1:

Ben de de var su alerjik rinit. Spray veriyorlar, doktorsun bilirsin. Doktor olmasanda bilirsin gerci:) Hapsirmalarim benimde artti ama ameliyat cozum degil be Pepe. Tuzlu su ise yariyor diyorlar. Sen torpillisin tabi yaparlar sana:) Umarim iyi gecer.

torpilli olmakla bir ilgisi yok...bunlar yeni tedaviler.....dört dörtlük allerjik rinitim....tuzlu su işe yaramadı......sadece çok fenalaştığımda xyzal tb atıyorum o biraz rahatlatıyor

tedavi işe yararsa size de tavsiyede bulunurum

X