Havadan, sudan muhabbet... 30+

Hadi ya ben Turkiye ye yerlesince ne olacak. Internetten alamayacak miyim. Gelin pazarlama isine girelim kizlar:)

doğru ürünü getirtirsen iş yaparsın....türkiye de bir güzellik işinde bir de yemek sektöründe iş var

aslında burda istediğin herşeyi bulabilirsin ama dediğinden yok

doğru ürünü getirtirsen iş yaparsın....türkiye de bir güzellik işinde bir de yemek sektöründe iş var

aslında burda istediğin herşeyi bulabilirsin ama dediğinden yok

Dusunuyorum Pepe, belki pazarlama isi bile olabilir yeter ki geleyim ve yerleseyim. Urunlere gelince cogunu kullandim ve hangisi ise yarar az cok biliyorum:)

Birseyler cikmazsa dusunuyorum bu sene. Hic bir internet sitesi satamiyor mu. Bayilik aldigin zaman satilabilir ama degil mi.

gitti gidiyor siteleri var..dediğim gibi..sahte ürünler var.....mesela mishanın bb kremleri çok revaçtaydı...yasak geldi.......türkiye de tek bir site fahiş fiyattan satıyor şimdi.......vergiler yüksek

ama bayilik alabilirsin...doğru ürünü bulmak lazım.......mesela hayvanlar üzerinde deney yapmayan ucuz ürünler olabilir.....watsons ingiltereden ithal ve kapış kapış gidiyor

gitti gidiyor siteleri var..dediğim gibi..sahte ürünler var.....mesela mishanın bb kremleri çok revaçtaydı...yasak geldi.......türkiye de tek bir site fahiş fiyattan satıyor şimdi.......vergiler yüksek

ama bayilik alabilirsin...doğru ürünü bulmak lazım.......mesela hayvanlar üzerinde deney yapmayan ucuz ürünler olabilir.....watsons ingiltereden ithal ve kapış kapış gidiyor

muhteşem fikir :KK16: :KK9:

Su amazon var ya. Turkiye'ye neden gelmiyor bilmiyorum. O gelse hem cok is yapar , hem de en kaliteli alisveris sitelerinden biri. Bir ara konusacaktim ama yeni kursa basladim. Hep birseyler engel oluyor sanki. Bakalim geleyim de o zaman gorucez.

kanka gelmek istiyorsan güzellik işine gireceksin...bak ingilterede olan ama türkiye de olmayan herhangi birşey herhangi bir hizmet ne olursa

Son düzenleme:
kanka gelmek istiyorsan güzellik işine gireceksin...bak ingilterede olan ama türkiye de olmayan herhangi birşey herhangi bir hizmet ne olursa

Farkindayim, kafamda da birseyler var ama yuksek lisans yaptiktan sonra kendi alanimda calismak istiyorum biraz. Hic birsey olmazsa bunu dusunuyorum.

uzun zamandır kimse girmemiş buraya. ben de giremedim uzunca bir ara... sohbet güzel dönüyordu halbuki :)

X