- 24 Şubat 2013
- 6.835
- 9.887
-
- Konu Sahibi KankamStyle
Hadi ya ben Turkiye ye yerlesince ne olacak. Internetten alamayacak miyim. Gelin pazarlama isine girelim kizlar:)
Hadi ya ben Turkiye ye yerlesince ne olacak. Internetten alamayacak miyim. Gelin pazarlama isine girelim kizlar:)
türkiye'ye dönmeyi düşünüo musun?
girelim tabi hediye adı altında gönder sen biz satarız paraları paylaşırız
aa sen london musun? london 2012 ??
Evet, buyrun benim:)
doğru ürünü getirtirsen iş yaparsın....türkiye de bir güzellik işinde bir de yemek sektöründe iş var
aslında burda istediğin herşeyi bulabilirsin ama dediğinden yok
Birseyler cikmazsa dusunuyorum bu sene. Hic bir internet sitesi satamiyor mu. Bayilik aldigin zaman satilabilir ama degil mi.
ben de diyorum bu üyenin yorumlarını niye beğeniyorum, tanıdık gibi
seni yine burada görmek güzel :)))
Birseyler cikmazsa dusunuyorum bu sene. Hic bir internet sitesi satamiyor mu. Bayilik aldigin zaman satilabilir ama degil mi.
gitti gidiyor siteleri var..dediğim gibi..sahte ürünler var.....mesela mishanın bb kremleri çok revaçtaydı...yasak geldi.......türkiye de tek bir site fahiş fiyattan satıyor şimdi.......vergiler yüksek
ama bayilik alabilirsin...doğru ürünü bulmak lazım.......mesela hayvanlar üzerinde deney yapmayan ucuz ürünler olabilir.....watsons ingiltereden ithal ve kapış kapış gidiyor
gitti gidiyor siteleri var..dediğim gibi..sahte ürünler var.....mesela mishanın bb kremleri çok revaçtaydı...yasak geldi.......türkiye de tek bir site fahiş fiyattan satıyor şimdi.......vergiler yüksek
ama bayilik alabilirsin...doğru ürünü bulmak lazım.......mesela hayvanlar üzerinde deney yapmayan ucuz ürünler olabilir.....watsons ingiltereden ithal ve kapış kapış gidiyor
kanka gelmek istiyorsan güzellik işine gireceksin...bak ingilterede olan ama türkiye de olmayan herhangi birşey herhangi bir hizmet ne olursa
herkese iyi akşamlar ben yemeğe gidiyorum sonra görüşürüz
günaydınlar.....
sayfalar ne çabuk ilerlemiş,okuyamadım valla