Hatırladınız mı beniiii 😏😏

Kocani oraya aldiraydin madem. Sen niye döndün.. Mutlu mesut yasar giderdiniz orada. Asıl sorun tr de yasiyor olmanizmis o zaman bunu mu anladiniz? Kv de gillere Almanya şöyle Almanya böyle diye anlatıp uzerinize gelmelerini engellersiniz o zaman. Araya bir Almanya nispeti sokun Berlin duvarindan güçlü püskürtür hepsini. Tuhafsiniz.

Sizi okuyunca kendim geldi aklıma, ne bileyim şükrettim halime yine yaşadıklarım bu kadar değildi, ama ben boşamaya çalışıyorum şu anda, şu hayat yapmam dediğini yaptırır insana da, siz yasadiklarinizi ibretlik olarak anlatmak istemişsiniz ama inanın bilemedik....

Bunca hakarete şiddete katlanan kocamdir sever de doverde diyen birisinin kadın haklarını savunması bu konuda ahkam kesmesi oldukça manidar olmuş.
Son yazdıklarınızı biayen yasasin Almanya yaşasın Merkel bu sloganı mi söylememiz gerekiyor bu durumda.

Üşenmedim baktım..
2018 de her iki günde bir kadın cinayeti gerçekleşmiş (eş tarafından). Öldürmeye teşebbüs her gün gerçekleşmiş. Her 7 kadından biri fiziksel şiddet veya cinsel saldırıya uğramış. Kadınların sadece 20% suç duyurusunda bulundukları için bu oranın kat be kat daha yüksek olduğu tahmin ediliyormuş. Hayatı boyunca şiddet ve cinsel saldırıya maruz kalan kadınların oranı 25% ve üstü. Devletül Deutschlandın kendi kriminal istatistikleri..

Son düzenleme:
Yeniden okudum 2ay gibi bir sürede aklını başına almış.... Ne diyim iyi düşünüyorum, ama bakmıştır anam cidden kötü biri ben bunlar neden böyle yaptım demiştir... Bilmiyorum artık yaa...

Sonuna da Cağnım Almanyaağğ yo ye yoo

Sanırım kocasının onu geri döndürme çabası değişimi ve sanırım ayrı eve çıkışı onu geri dönmeye ikna etmiş

Alin size amme hizmeti Bu uye olduguna eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…