• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatır için iş yapıp bir de suçlu olmak

Gercekten ilkdefa bir konuyu okurken sinirlendim ve uzuldum.Boyle bir meseleyi koskocaman soruna ceviren ailelere kizdim.Anlayissizliklarina veryansin ettim.Anneninize daha cok kizdim.Maalesef insanlar da hic anlayis kalmamis.Ozellikle yasliinsanlarda. Siz bilirsiniz aileniz bayrami da sizin aleyhinize kullanacak birileri gibi gorunuyor.Maalesef bu durum bana tanidik geldi.Her haliyle kabagi sizin basinizniza patlatirlar. Laftan anlamazlar. Siz de huzursuz kaldiginizla kalirsiniz.Insanlarin boyle asiri tepkikalirsiniz. Bende cesaretli olsbilsem kesinlikle gitmezdim.

“”Seni de kocanı da artık bende dahil kimse rahatsız edemez merak etme benimde hiç hatırım yokmuş ben şoktayım senden ne bekledik ayda yılda Bi işleri düşmüş ve o benim babam ha ona yaptınız ha bana hiç farkı yok Birgün belki anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak Allaha büyük sözüme tövbe ölsem dahi sizden derman aramam ben korkunç hayal kırıklığı yaşıyorum yıkıldım ben senin annende yok bende sil hiç bir isimede bakma istemiyorum olsemde elini uzatma bana.bende sil aradığımda pişman ettiniz katili kocalı asla birdaha ikinizde aramam aramam merak etmeyin bu bana acı bir tecrübe oldu”

Bu da annemi mesajı kızlar.. sanırım artık bir annem yok. Eşime karşı yine beni mağlup ettiler..
Kadindaki hal hareketlere bak cocugunu ne hale sokmus. Bir ara benim annem boyle yapiyodu hep agliyodu yok ben ölsem kapiniza gelmem yok kapim kilise kapisi olsun yok bilmem ne.bende bir atti sarteller. Yuru lan dedim yuru kardeslerinin yanina gidecek babanin kapisimi var dedim git bakalim sana kac gun bakiyorlar dedim. Evindesin altinda araban yazligin kişligin canim istedigi an avmlerdesin yuruyen kuyumcu gibi dolasiyosun senide kardeslerinide rezim ederim dedim. Sesini kes birdaha sakin bizi annelikten vurma dedim. Cekmeseydin dedim basinda gitseydin.hersene ayni laflar. Senlemi ugrasacagiz psikolojin bozulsa git tedavi ol dedim. Ama ben o asamaya kolay gelemdim. Hep destek oldum yaninda oldum bir dedigini iki etmezdim. Baktimki duygulariyla kullanmaya basladi actim agzimi yumdum gozumu. Simdi ooo cok mutlu karismiyo bisehe. Ailesiyle arasina mesafe koydu. Sizede ayni seyi tavsiye ederim

Bu hayatta iki kişi beni hep düşündürdü ve üzdü. Biri annem Biri eşim. Eşimle konuştum gitmek istemiyorum dedim, hiç mi konuşmadıhız olayın üstüne dedi. Yok dedim. Kardeşlerin ciddiye almadıklarından aramamışlardır dedi

Dedeye
Kızlar ben avukatım ve her avukat gibi mesleğimden orda burda yararlanılmaya çalışılmasından muzdarip bir avukatım. Konuyu tam anlatabilmek için bazı detaylara gireceğim. Ben evlendim on yıl oldu anne tarafından kimse benim düğünüme gelmedi diğer kardeşlerimin düğünlerine gidildi takıları takıldı ama benim ne düğünüme gelindi ne de hediyem verildi. Asla işin maddiyatında değilim ama ayrıştırılma kabul edebileceği bir şey değil. Onlara agzimla da söyledim en azından evime gelin hayırlı olsun deyin diye tabii ki vs dediler sonra ne aradılar ne sordular bayağı küs gibi olduk yıllardır da konuşmadık.
Annemin babasının bir işini yapıyorum tabii ki para almadan çoluğumu çocuğumu eşimi bize 5 saatlik uzaklıktaki şehre de götürdüm duruşmaya gittim çocuğuma bir harçlık bile vermedi üstüne bir de bana anneannem her şeyimi eleştirdi teşekkür etmedi neyse dedim yaşlı insanlar. Şimdi o dosyanın keşfi yapılacak aynı gün benim yaşadığım şehirde gerçek kendi müvekkillerimin dosyalarının duruşmaları var bizzat katılmam gereken arabulucu olarak görüşmem var. Yerime başkasını sokamam erteleyemem iptal edemem bunlar için görevi kötüye kullanma suçundan ceza alabilirim. Ben de başka bir avukatı görevlendirdim anneannem ve Büyükbabama keşifte eşlik etmesi için para da verdim ona neler yapılacağını da söyledim. Sonra Büyükbabam aradı durumu ona izah ettim vay efendim biz sana güvendik paran neyse biz de verelim niye bize böyle yaptın parayla alakası yok diyorum benim buradakilere katılmam gerekiyor bizzat katılmam gerekiyor ama keşfe bizzat katılmam gerek yok keşif de yapabileceğim bir şey de yok avukat sizin yanınızda olacak ben onu arayacağım yönlendiricem dedim Hoşuna gitmedi kapattı. Ben üstüne üstlük aradığım taradım açmadı annem aradı bir sürü bağırdı benim babamın işini yapmıyorsan benim çocuğum deyilsin dedi her şey para değil dedi. Hatır işini yapmıyorum ki. Ceza mı alayım istiyorsun dedim. Sonra teyzem aradı beni on yıldır aramayan teyzem bak beni dinle trilyon da kazansan önemli değil büyük babanın keşfine gelmen gerekiyordu dedi. Yani anlayacağınız ben ne onlara yarandım ne yaptığımı görüldü. Bu arada annem de beni evlatlıktan reddetti ölümüne de gitmeyecekmişim. Ne Hissettigimi anlatacak kelime bulamıyorum. Umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir..
Yardımcı olması ıcın ayarladıgınız arkadası da iptal edin bnce

Boyle muameleye boyle karsılık vermelısınız, sizi o arkadasınızadarezıl edecekler soyleyeyım

“”Seni de kocanı da artık bende dahil kimse rahatsız edemez merak etme benimde hiç hatırım yokmuş ben şoktayım senden ne bekledik ayda yılda Bi işleri düşmüş ve o benim babam ha ona yaptınız ha bana hiç farkı yok Birgün belki anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak Allaha büyük sözüme tövbe ölsem dahi sizden derman aramam ben korkunç hayal kırıklığı yaşıyorum yıkıldım ben senin annende yok bende sil hiç bir isimede bakma istemiyorum olsemde elini uzatma bana.bende sil aradığımda pişman ettiniz katili kocalı asla birdaha ikinizde aramam aramam merak etmeyin bu bana acı bir tecrübe oldu”

Bu da annemi mesajı kızlar.. sanırım artık bir annem yok. Eşime karşı yine beni mağlup ettiler..
Anneniz cok uclarda yasıyor psikolojik bı tanısı var mı ılac kullandıgu

Onlara agzimla da söyledim en azından evime gelin hayırlı olsun deyin diye
Neden nedeeennnn düğünüme gelmeyen adam(!)lar bırak evime gelmeyi kapımın önünden geçemezler
Ps: geçerli bir mazeretleri varsa o ayrı tabi burda kasıtlı bi durum, çekememezlik var.
hadsizler… siz de kaldırmışsınız bi yerlerini
Niye ablacım muhtaç mısınız, mecbur musunuz yok verin geçin

Hayır hiçbir şey yok Büyükbabamla aramdaki mesele koca bir aile meselesi haline geldi ayrıca bu dava zaten kaybedilecek bir dava. Bu arada bana arayıp çemkiren teyzemin kızı da avukat damadı da avukat.
Ona neden mesajla yardırmadınız kendi oglun damadın koşsun onlara cemkir de dıye

P
Güncelleme:

Kızlar avukata 2000 TL ödedim eşimin çocuğumu beş saatlik yola keşfe gönderdim her şey istedikleri gibi oldu bir teşekkür bile etmediler telefonda seslerini duydum gerçekten Allah’a havale ediyorum yapacak bir şey yok ama benden bu kadar
Pes size
Ne korkakmışsınız

Önce siz. Bunu içselleştirdiğiniz de anneniz gibi olmazsınız öncelikle bunu bir anlamanız lazım. Sizi kullanamadığı için neredeyse evlatlıktan reddeden annenize çocuğunuz için gitmek sizde sağlıklı mı? Çocuğunuz anlamıyor mu sanıyorsunuz? Ve çocuğunuza ne öğretiyorsunuz bu şekilde? Sizin gibi sınırları paramparça olmuş bir yetişkin mi olsun ilerde? Ben kendi adıma sizin iyiliğiniz için gayet aklı selim yorumlar yapıyorum. Amacım size gerçekleri göstermek, söylemek. Gerisi size kalmış.
Di mi cocuguna nasıl ornek oldugunun farkında bile degıl

Bu hayatta iki kişi beni hep düşündürdü ve üzdü. Biri annem Biri eşim. Eşimle konuştum gitmek istemiyorum dedim, hiç mi konuşmadıhız olayın üstüne dedi. Yok dedim. Kardeşlerin ciddiye almadıklarından aramamışlardır dedi
Eşiniz sizi ne yaptı da üzdü

Bunu mu çıkardınız cidden bravo
Benim ne cıkaedıgım degıl sızın attıgımız yorumlardan Verdiğimiz akıllardan ve bizzat kendi yasadıklarınızdan ne cıkardıgınız onemli
Ama hıc aklı selim bişey cıkaramamıssınız hıc aydınlanmamıssınız. Size bravo bence.
Pes artık

Bunlar neden başıma geliyor diye hiç düşünmeyin. Attığınız saçma adımlar yüzünden. Yaptığınız her şey insanların size olan saygısını kaybetmesine neden oluyor. İnsanların gözünde hiç ağırlığınız yok. Hele son hareketinizle direkt hatalı olan benim imajı verdiniz, üzerine annenize de giderseniz üzerine tüy dikeceksiniz. Yapmayın bunu kendinize.

Back