Uzulme hic bunlara , dertsiz tasasiz dugun diye birsey yok , en normal giden dugunlerde bile bir ariza cikiyor
Bak benim eski kv beni pek seviyordu guya , dugunden bir gun sonra esimi aramis saymis saydirmis ama neler neler demis benim hakkimda ben dumur

Ertesi gun gittik bulustuk kv ile , dedim ben size ne yaptim? İste dugunde hic ilgilenmemisim , yanina bile gitmemisim , elaleme rezil olmus , kendi ailemle ilgilenmisim , ben kendimi ve ailemi ondan ustun goruyormusum ( kulliyen yalan)
Neyse ben de altta kalmadim tabi , birbirimize girdik
Esim aramizda kaldi , bana laf soyletmedi yani korudu etti ama bozuldu adam baya
Ordan cikinca aldim adami sogruca dugunumuzu videoya ceken fotografciya goturdum , dedim acin bizim dugunu , dugunde defalarca kadinin yanina gitmisim , hatta bi ara sahnede dans ederken yine karsisina gecmisim dans etmek icin kadin kafasini soyle bi hiiihhh yapip cevirip gitmis karsimdan ben ortada kalmisim
Neyse adama izlettim , dedim bir daha bu konu acilirsa paralarim anani haberin olsun

Yani isin ozu , takmayacaksin , biz fotografcidan cikip balayina gittik , aklima bile gelmedi bu olay , etraf manyak kayniyor , onlar deliyse ben daha deliyim