Hatalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet , kadini muhatap alip da birsey yazma su anda
O mesaji nisanlina goster , gerisini ona birak , zaten o ortaligi birbirine katacak
Bi de ben olsam o mesaja tek bir cumle yazardim ama sen yapamazsin onu 😂😂
Yani nisanlim ve kayinvalidem yalan soyluyor oyle mi? Yazar atardim , sonra o ugrassin duzeltmekle diye keyifle izlerdim ama sen cok etkileniyorsun o yuzden cevap verme hic

Evet , kadini muhatap alip da birsey yazma su anda
O mesaji nisanlina goster , gerisini ona birak , zaten o ortaligi birbirine katacak

Aynen yazma bir şey sadece nişanlına göster. Ben öyle yapardım ama baaaak baaaak bu bana ne yazmış böyleeee yaaa gibi değil dün aradım onları biliyorsun böyle mesaj gelmiş ama ben anlamadım neden böyle yaptı tarzı daha yumuşak konuş. Doldurma çocuğu yani ama doğruyu görsün. Nişanlının da sinirlenmemesi gerek yani nasıl desem bu kadının mesajındaki pervasız tavırla hareket edip onu alt etmeniz lazım ki kavga gürültü olmadan düğünde soğuk rüzgarlar esmeden olayı kapatın o da haddini bilsin.

Akşam bana gelecek, göstereyim o zaman. Gazam mübarek olsun. :/

Nişanlınıza mesajları gösterme işini sonra yapın. Önce bu fesat kadının cevabını verin.Benim yazdığım öneriler oldukça makul bana göre. Değerlendirip, değerlendirmek sizin kararınız. Hem onu çokta takmadığınız izlenimini vermiş olursunuz. Hem de kolay lokma olmadığınızı anlar.

Nişanlınıza mesajları gösterme işini sonra yapın. Önce bu fesat kadının cevabını verin.Benim yazdığım öneriler oldukça makul bana göre. Değerlendirip, değerlendirmek sizin kararınız. Hem onu çokta takmadığınız izlenimini vermiş olursunuz. Hem de kolay lokma olmadığınızı anlar.

Şöyle bir şey yazabilirim belki:

"Merhaba X. Duyduklarımın beni çok üzdüğünü belirtmeliyim. Ayrıca nişanlımın yalan söylediğini belirtmen çok ciddi bir iddia. Ben bu konuda aracı olmak istemiyorum, nişanlıma bu mesajını göstereceğim. Bu kadar ciddi bir iddian varsa yüzleşmeniz gerekir."

Yazayım mı?

Akşam bana gelecek, göstereyim o zaman. Gazam mübarek olsun. :/
Uzulme hic bunlara , dertsiz tasasiz dugun diye birsey yok , en normal giden dugunlerde bile bir ariza cikiyor

Bak benim eski kv beni pek seviyordu guya , dugunden bir gun sonra esimi aramis saymis saydirmis ama neler neler demis benim hakkimda ben dumur 😂😂
Ertesi gun gittik bulustuk kv ile , dedim ben size ne yaptim? İste dugunde hic ilgilenmemisim , yanina bile gitmemisim , elaleme rezil olmus , kendi ailemle ilgilenmisim , ben kendimi ve ailemi ondan ustun goruyormusum ( kulliyen yalan)
Neyse ben de altta kalmadim tabi , birbirimize girdik
Esim aramizda kaldi , bana laf soyletmedi yani korudu etti ama bozuldu adam baya
Ordan cikinca aldim adami sogruca dugunumuzu videoya ceken fotografciya goturdum , dedim acin bizim dugunu , dugunde defalarca kadinin yanina gitmisim , hatta bi ara sahnede dans ederken yine karsisina gecmisim dans etmek icin kadin kafasini soyle bi hiiihhh yapip cevirip gitmis karsimdan ben ortada kalmisim
Neyse adama izlettim , dedim bir daha bu konu acilirsa paralarim anani haberin olsun 😂😂
Yani isin ozu , takmayacaksin , biz fotografcidan cikip balayina gittik , aklima bile gelmedi bu olay , etraf manyak kayniyor , onlar deliyse ben daha deliyim

Mesajı nişanlıma göstermeli miyim, sen ne düşünüyorsun? Ben düğün öncesi herkes birbirine düşsün ve mutsuz bir düğünüm olsun istemiyorum Gangsta, beni anlıyorsun değil mi?

Anlıyorum kuzum, stresten ne yapacağını şaşmış olduğunu tahmin edebiliyorum, ama karışacaksa karışacak düğün öncesi, bitecek. Nişanlının duruşunu sevdim, o çocuk, düğününüzü sersefil ettirmez kimseye merak etme.

Ben olsam gösteririm ve göstermeden şart da koyarım "Lütfen daha fazla gerginlik ve kavga istemiyorum, çok üzülüyorum. Alttan almayacağım kesinlikle, cevabını ben veririm bu kısmı bana bırak, sadece bilmeni istedim sevgilim/nişanlım olarak" tarzı yumuşatarak.

Çünkü bu da bir kanaldır Astoria "Mesaj attım böyle böyle dedi" denirse, çocuğun haberi olmazsa bir de oradan saçmalanmasın yani tam anlatamadım ama işte bilsin bence.

"Merhaba X. Duyduklarımın beni çok üzdüğünü belirtmeliyim. Ayrıca nişanlımın yalan söylediğini belirtmen çok ciddi bir iddia. Ben bu konuda aracı olmak istemiyorum, nişanlıma bu mesajını göstereceğim. Bu kadar ciddi bir iddian varsa yüzleşmeniz gerekir."

Yazayım mı?
Astoria acele etme bence.
Bu tip konularda mesajlaşmayı çok doğru bulmuyorum ben.
Yazı diliyle kendimizi tam ve net ifade edemeyebiliyoruz.
Bununla birlikte nişanlın,kendisinin ve annesinin yalancılıkla itham edildiğini bilsin.
Ama yukarda bir arkadaşın söylediği gibi bunu şikayetçi bir üslupla değil bilgi verir gibi yapmak lazım.

Yazayım mı?
Bence yaz kudurmadan önce düşünseydi.

Uzulme hic bunlara , dertsiz tasasiz dugun diye birsey yok , en normal giden dugunlerde bile bir ariza cikiyor

Bak benim eski kv beni pek seviyordu guya , dugunden bir gun sonra esimi aramis saymis saydirmis ama neler neler demis benim hakkimda ben dumur 😂😂
Ertesi gun gittik bulustuk kv ile , dedim ben size ne yaptim? İste dugunde hic ilgilenmemisim , yanina bile gitmemisim , elaleme rezil olmus , kendi ailemle ilgilenmisim , ben kendimi ve ailemi ondan ustun goruyormusum ( kulliyen yalan)
Neyse ben de altta kalmadim tabi , birbirimize girdik
Esim aramizda kaldi , bana laf soyletmedi yani korudu etti ama bozuldu adam baya
Ordan cikinca aldim adami sogruca dugunumuzu videoya ceken fotografciya goturdum , dedim acin bizim dugunu , dugunde defalarca kadinin yanina gitmisim , hatta bi ara sahnede dans ederken yine karsisina gecmisim dans etmek icin kadin kafasini soyle bi hiiihhh yapip cevirip gitmis karsimdan ben ortada kalmisim
Neyse adama izlettim , dedim bir daha bu konu acilirsa paralarim anani haberin olsun 😂😂
Yani isin ozu , takmayacaksin , biz fotografcidan cikip balayina gittik , aklima bile gelmedi bu olay , etraf manyak kayniyor , onlar deliyse ben daha deliyim

Senin gibi değilim ben işte. :) Yani şu an psikoterapi de veriyorum danışanlara, kendimi övmek gibi olmasın öfke problemi olan bir danışan "Astoria hanım sizi dinlerken sakinleşiyorum, ses tonunuz ninni gibi" demişti hahsjsj. Konuşma stilim öyle ama, ekstra olarak yaptığım bir şey yok Jigglypuff gibiyim. Yapım da biraz çemkirmeye müsait olmayınca ciddiye alınmıyorum sanırım. Gerçi şimdi bu kadın dışında saygısızlık yapan yok bana ailede ama dediğin gibi pasif görüyor olabilirler.

Valla bence yüzleşin falan deme hiç, yani kv ve nişanlım yalan mı söylüyor, bence artık bu konu uzamasın , bizde birbirimizi uzaktan sevelim, mesafe candır deyin yeterli. Nişanlınıza da akşam attığı mesajı gösterin.

Düğünüm kötü falan geçer diye de hiiiççç panik yapma:KK76: o kem gözlü elti gelmezse zaten aileler akrabalar eş dost derken kimse eğlenmekten eltiye kafa yormaz. Ama bu kadar yüzsüz biri de inan gelip halay başı olur, senin de etrafında dört döner , şaşırıp kalırsın valla.

Nişanlına göster ama de ki ben ailelerin arasına sorun girsin istemiyorum, annemlere demedim sende daha bir şey deyip ortalığı karıştırma ama bu kadının da ne olduğunu iyice bil diye gösteriyorum, düğün üzeri sorun çıkmasın artık de. Haberi olur en azından nişanlının, o kadını çağırmaz düğüne en azından . Babaannen anlattığın gibiyse düğünde olsa o eltiyi parçalar yoksa:skandal:

Ortalık karışacak diye de korkma.
Karıştıran sen değilsin.
Ayrıca ortalık karışmasın diye sessiz kalmazsan elti geri adım atacak,gönderdiği mesaj da bunun sinyali.
Seni ölçtü,tarttı sınırlarını öğrendi.
Nişanlın da arkanda durunca ona geri vites yapmak düştü.
Şimdi oyunu kuracak olan sensin.
Acele etme ve sakin ol.

Bilerek çağırmamazlık etmedim diyorsunuz ama bilinçaltı diyelim buna, zaten yemekte yoktu, çokta lazım değil deyip aramakta aklınızdan gelmemiş, bu bir suç mu bence değil belki ben de olsam unuturdum. Ancak eltiniz kıyameti kopardıysa onu sakinleştirmek kayınvalide ve kayınpederin işi. Onunla baş edememişler ya onu da çağır ara gönül al ya da siz de gelmeyin iptal edelim yemeği demeni beklediği yani sorumluluğu sana atmak istediği için anlatmış istediği de olmuş. Aramayın, üstüne de düşmeyin. Nişanlınız organizasyonu yapsın bu sefer, anne babasına şu gün nişanlımın ailesine gidiyoruz desin, siz de hazırlığınızı yapın ağırlayın; eltiniz de derdine yansın. Siz sıkıntı çıkmasın diye alttan alırsanız daha çok olay çıkar.

Yazayım mı?
Hayır. Daha net bir yaklaşım göstermelisiniz. Bu yazmayı düşündüğünüz şeyleri sonra gerek olursa değerlendirirsiniz.
Öncelikle onların tatilden döndüklerinde bile haberinizi olmadığını. Bir yanlış anlama veya anlaşılma varsa da buna sizin sebep olmadığınızı, neden böyle davrandığını anlamadığınızı(aslında kıskançlıktan yaptığı belli de işte) ve en sonuna da komik ama, imalı mesajımı yazabilirsiniz.
O, zaten devamını getirir konuşmanın emin olabilirsiniz.

Anlıyorum kuzum, stresten ne yapacağını şaşmış olduğunu tahmin edebiliyorum, ama karışacaksa karışacak düğün öncesi, bitecek. Nişanlının duruşunu sevdim, o çocuk, düğününüzü sersefil ettirmez kimseye merak etme.

Ben olsam gösteririm ve göstermeden şart da koyarım "Lütfen daha fazla gerginlik ve kavga istemiyorum, çok üzülüyorum. Alttan almayacağım kesinlikle, cevabını ben veririm bu kısmı bana bırak, sadece bilmeni istedim sevgilim/nişanlım olarak" tarzı yumuşatarak.

Çünkü bu da bir kanaldır Astoria "Mesaj attım böyle böyle dedi" denirse, çocuğun haberi olmazsa bir de oradan saçmalanmasın yani tam anlatamadım ama işte bilsin bence.

Astoria acele etme bence.
Bu tip konularda mesajlaşmayı çok doğru bulmuyorum ben.
Yazı diliyle kendimizi tam ve net ifade edemeyebiliyoruz.
Bununla birlikte nişanlın,kendisinin ve annesinin yalancılıkla itham edildiğini bilsin.
Ama yukarda bir arkadaşın söylediği gibi bunu şikayetçi bir üslupla değil bilgi verir gibi yapmak lazım.

Valla bence yüzleşin falan deme hiç, yani kv ve nişanlım yalan mı söylüyor, bence artık bu konu uzamasın , bizde birbirimizi uzaktan sevelim, mesafe candır deyin yeterli. Nişanlınıza da akşam attığı mesajı gösterin.

Düğünüm kötü falan geçer diye de hiiiççç panik yapma:KK76: o kem gözlü elti gelmezse zaten aileler akrabalar eş dost derken kimse eğlenmekten eltiye kafa yormaz. Ama bu kadar yüzsüz biri de inan gelip halay başı olur, senin de etrafında dört döner , şaşırıp kalırsın valla.

Nişanlına göster ama de ki ben ailelerin arasına sorun girsin istemiyorum, annemlere demedim sende daha bir şey deyip ortalığı karıştırma ama bu kadının da ne olduğunu iyice bil diye gösteriyorum, düğün üzeri sorun çıkmasın artık de. Haberi olur en azından nişanlının, o kadını çağırmaz düğüne en azından . Babaannen anlattığın gibiyse düğünde olsa o eltiyi parçalar yoksa:skandal:

Tamam o halde şimdilik mesaj atmıyorum. Olmadı birkaç saat geçsin, öyle atarım illedeben illedeben hanımın söylediği tarzda. Mesajı gösterirken de "Olay çıkartmayacağına söz ver" diye önden şart koşarım :)

Senin gibi değilim ben işte. :) Yani şu an psikoterapi de veriyorum danışanlara, kendimi övmek gibi olmasın öfke problemi olan bir danışan "Astoria hanım sizi dinlerken sakinleşiyorum, ses tonunuz ninni gibi" demişti hahsjsj. Konuşma stilim öyle ama, ekstra olarak yaptığım bir şey yok Jigglypuff gibiyim. Yapım da biraz çemkirmeye müsait olmayınca ciddiye alınmıyorum sanırım. Gerçi şimdi bu kadın dışında saygısızlık yapan yok bana ailede ama dediğin gibi pasif görüyor olabilirler.
Aslinda ben senin o kadar pasif oldugunu dusunmuyorum , eski konularda burada seni kizdiranlara gayet guzel tepkini verdigin de oldu , yani cok alttan alan biri degilsin aslinda , sanirim aileler isin icinde oldugu icin daha sakin kaliyorsun , ama dedigim gibi bu kadina karsi altta kalma , o zaman zaten o susup pusup oturacak

Ya olan bana olacak ama yine, ben mutsuz olacağım. Ben sevmiyorum böyle işleri, aklım da ermiyor zaten.
Süreç "Ben kimlerle muhatap oluyorum, bu olayların içine nasıl düştüm?"den "Çok komik bunlar, ne ka eğleniyorum."a evriliyor zamanla.
Aklınız ermez zaten, basit meseleler üzerine derin derin düşünmeye çalışmayın.

Merhaba herkese, umarım mutlu bir hafta geçiriyorsunuzdur.

Nişanlılık döneminde birisi olarak yine saçmasapan olayların olduğu bir süreçten geçiyorum. Bu saate kadar telefonda konuştum ve her kafadan bir ses çıkmasından başım ağrıdı artık. Sizin de bir fikrinizi almak istedim. Eski konularımı okuyanlar bilirler, konu nişanlımın ailesiyle tanıştığımdan beri benden sebepsiz bir şekilde hoşlanmayan, net bir kavgamızın olmadığı ancak aramızda bir "soğuk savaşın" olduğu (şu an pek soğuk sayılmaz ya) eltimle ilgili.

Ben ailemden ayrı bir şehirde kardeşimle birlikte yaşıyorum. Annemler de bana ziyarete geldiler, normalde sıklıkla gelip gitmezler. Bir süre daha bende kalacaklar. Bu arada annemlerden kastım annem ve babaannem, babam yok her zamanki gibi yurt dışında, neyse. Sağ olsunlar kayınvalidemler annemler gelince bizi yemeğe davet ettiler. Eltim tatildeydi o sırada, yemeğe katılmamıştı. Babaannem de bizim de onları yemeğe almamız lazım deyince ben de onları yemeğe çağırdım ama eltimi özel olarak aramadım yani, zaten normalde de pek hazzetmiyorum. Aklıma gelseydi arardım aslında ama kayınvalidemlerle olan yemekte olmadığından mıdır nedir, aklımdan çıkmış. Eltim tatilden dönmüş (gittiğinden dahi haberim sonradan oldu, döndüğünden hiç yok), kayınvalideme mi gelmek istemişler benim yemeğe alacağım gün nedir, kayınvalidem de "Biz Astoria'lara yemeğe gidiyoruz o gün" demiş. Tamam beni normalde de pek sevmediğini biliyordum ama kıyametleri koparmış eltim. Yok beni niye davet etmedi de bak işte görüyor musun beni ne kadar sevmiyor da benden nefret ediyor da... Astoria'ya giden benim yüzümü görmesin'e kadar vardırmış. O kadar üzüldüm ki... Kayınvalidem anlattı bir de bunları bana keşke anlatmasaydı. Nişanlım da olaya dahil olmuş, "Sen Astoria hakkında nasıl böyle konuşabilirsin, onunla kendini kıyaslayacaksan sen git bu aileden" demiş o da, olaylar olmuş bir sürü. Kayınvalidem anlatınca gittim nişanlıma sordum inanamadığım için, o da böyle olduğunu söyledi. Yemek daveti iptal oldu haliyle, yani aslında onlar gelmek istediler de ben kabul etmedim böyle olunca. İçimden gelmedi. Eltimi aradım açmadı, eşini aradım o da meşgule attı geri dönmedi.

Ya kızlar, çok üzgünüm. Çok bozuldum. Hadi ben yemeğe davet etmemiş olayım, bu kadar nefret edeceğin, "Astoria'ya giden benim yüzümü görmesin" dedirtecek kadar ne yapmış olabilirim sana ben? Yine de aradım, vallahi özür de dileyecektim. Mesaj falan atayım mı sabah durumu açıklayan bir şekilde, ne yapayım? Başım ağrıyor artık. Babaannem de ayrı sinirlendi evde, "Arayacağım ben konuşacağım" dedi, karışmasın diye onu zor zapt ettim. Annem deseniz ne oldu anlamadı bile. Kardeşim deseniz ayrı sinirli. Ya ben ne yapacağım böyle, bu kadın evlendiğimde beni çok yıpratacak buna eminim artık.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Dunur olacaginiz ailede iletisim ve niyet sorunu var. Elti hanim ve mustakbel kayinbiraderiniz agirlikliklarini ortaya koymuslar,cazgirlikla. Mustakbel kayinvalideniz agir oturakli bir hanim degil ki gelen topu savusturamamis bir de size anlatmis olani biteni. Ne yapabilirim derseniz,onlarin frekansina inmeyin. Hayatinizi bilmesinler,nisanlinizla ortak karar alip ben seni bilirim sen de beni gibi. Ben babaannenize uzuldum. Elti hanimin tatavasina kadina saygisizlik yapilmis.

O mesaja içimdeki blair cadısı, hımmm demek nişanlım ve kayınvalidem yalancı. Bunu öğrendiğim iyi oldu, hemen gidip yüzleşeceğim onlarla, mesajını da gösterip siz yalancısınız diyeceğim,bakın kaç yıllık gelininiz ne diyor, siz anlaşmayalım kavga edelim mi istiyorsunuz diyeceğim diye mesaj at diyor. Ama siz bana ve blair cadısına uymayın. 😂

Düğününüz neden mahvolsun ki? Eltiniz gelirse kesin bir şey yapar şu mesajından belli çok sinsi. Bence de cevapla "nişanlım ve kayınvalidemin yalan söylediğini iddia etmişsin ben bu mesajı kendilerine ileteceğim yüzleşin benden de uzak dur" de. Bir daha asla cesaret edemez size böyle davranmaya.
O sizin naif bir insan olduğunuzu fark etmiş hakimiyet kurmaya çalışmış. Bunun üstünü kapatırsanız ya düğünde ya düğünden sonra yine yapar.
Endişenizi anladım çekingen biri değilsiniz zaten ama bu endişenizi o da hissederse tepenize çıkar.
Mesela kv boşboğaz demişsiniz. Eltinize sizin için "düğün öncesi gerginlik istemiyor" dese bu tip sizi huzursuz edecek şeyler yapmaya devam eder.
Bence bırakın bu mesele 1 2 gün içinde çözülsün. Elti kim ya benim annem kendi eltisinin numarasını bile bilmez. Sıkmayın canınızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X