Hatalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O sandı ki ortalığı karıştırır dikkatleri üstüme çekerim olur biter, bu kadar olayların büyüyeceğini düşünemedi.

Şimdi panik oldu ki eyvah düğüne çağrılmayacağım :KK76:ortalığı orda da karıştırılmayacak diye onun derdine düştü büyük ihtimalle. Hiç cevaplamayın ararsa, düğüne falan da çağırmayın onu. Kardeşler sonuçta abisini çağırır, o da eşimsiz gelmem derse keyfi bilir. Baştan düşüneceklerdi size nasıl davranmaları gerektiğini. Kendi görümcemle buna yakın sorunlar yaşadık, düğüne falan çağırmadı eşim. Hatta ben dedim isterse gelsin kardeşsiniz diye, yok dedi kendi araları zaten çok iyi değildi ben kaç kere iyi niyetle de yaklaştım ama kaprislerinden bezdirdi , şimdi bin pişman bize yaklaşmaya çalışıyor ben görüşmüyorum.Kafam rahat, düğünüm de sorunsuz geçti, hiç muhatap olmamak en güzeli.

Bir de sizin için ettiği laflar çok seviyesiz, artık özür dilese bile mideniz kaldırmaz, asıl düşüncelerini öğrendiniz çünkü.

Abisini çağırsın, benlik bir sıkıntı yok. Ama abisi ben arayınca da meşgule atmıştı, eşini tutuyor demek ki. Olabilir. Yahu aslında bu onu tuttu, beni tuttu falan ne saçma işler ya. Yemeğe çağırmadıysam da çağırmadım, Astoriacım ben biraz alındım ben de gelmek isterdim dese benim elim ayağıma dolanır zaten onu ayrıca yemeğe bile alırdım, üstüne mahcup olurdum. Ama hanımefendi bana ne kadar uyuz oluyorsa fırsat bu fırsat demiş, içini dökmüş resmen. Çok istiyorsan sen de sarışın ol, benim saçım boya zaten. Tövbe yarabbim ahaha.

Kıskançlık ve fesatlık yaparak huzurunuzu kaçırmayı başarmış bir elti adayınız var. Böyle insanlar pek değişmezler. Uygun olduğu zamanda ağzının payını vermeniz gerekir. Huzursuzluk çıkarır endişesi ile sessiz kalınırsa karşısında, daha da şımaracaktır. Herkes haddini bilecek. Ailenin ilk geliniyim diye size karşı üstünlük sağlama çabasına da girer bunun böylesi. Kaynanadan çok kaynanalık yapmaya çalışır. Hiç takmayacaksınız. Oldukça sert tavırla, döndüğünüzden haberim bile yoktu. Olsa sizi de davet ederdim. Ama, bu tavırlarınızdan sonra yakın ilişki kurmam gerek olmayan biriymişsiniz deyin.Pabuç bırakmayın.

Hanımefendi mesaj atmış bana ahahaha. Durun yazayım buraya da.

İsimlerin olduğu kısımları kendi nickim, X'li, Y'li falan yazacağım.

"Merhaba Astoria. Aradım seni ama görmedin sanırım. X'i (nişanlım) de aradım konuştuk ama benim gösterdiğim olgunluğu o gösteremedi. Senin bu olgunluğu göstereceğini düşünüyorum. Kulağına birtakım doğruluğu olmayan söylentiler gelmiş sanırım. Bunların hiçbirisi doğru değil. Seni ilk gördüğüm günden beri seviyorum ve kendime çok yakın buluyorum. Y (nişanlımın abisi) de çok üzgün. Telefonunu toplantıda olduğu için açamamış sonradan sana dönmeyi unutmuş. Lütfen aramıza üçüncü kişilerin girmesine izin verme. Ben seni çok samimi gördüğüm için kırgınlığım bu yüzden. Senin beni unutmayacağını biliyorum. Annene çok selamlar, babaannenin ellerinden öperim. Müsait olduğunuz bir gün Y ile birlikte hoşgeldin ziyaretine gelmek isteriz. Sevgiler."

Abisini çağırsın, benlik bir sıkıntı yok. Ama abisi ben arayınca da meşgule atmıştı, eşini tutuyor demek ki. Olabilir. Yahu aslında bu onu tuttu, beni tuttu falan ne saçma işler ya. Yemeğe çağırmadıysam da çağırmadım, Astoriacım ben biraz alındım ben de gelmek isterdim dese benim elim ayağıma dolanır zaten onu ayrıca yemeğe bile alırdım, üstüne mahcup olurdum. Ama hanımefendi bana ne kadar uyuz oluyorsa fırsat bu fırsat demiş, içini dökmüş resmen. Çok istiyorsan sen de sarışın ol, benim saçım boya zaten. Tövbe yarabbim ahaha.

"Merhaba Astoria. Aradım seni ama görmedin sanırım. X'i (nişanlım) de aradım konuştuk ama benim gösterdiğim olgunluğu o gösteremedi. Senin bu olgunluğu göstereceğini düşünüyorum. Kulağına birtakım doğruluğu olmayan söylentiler gelmiş sanırım. Bunların hiçbirisi doğru değil. Seni ilk gördüğüm günden beri seviyorum ve kendime çok yakın buluyorum. Y (nişanlımın abisi) de çok üzgün. Telefonunu toplantıda olduğu için açamamış sonradan sana dönmeyi unutmuş. Lütfen aramıza üçüncü kişilerin girmesine izin verme. Ben seni çok samimi gördüğüm için kırgınlığım bu yüzden. Senin beni unutmayacağını biliyorum. Annene çok selamlar, babaannenin ellerinden öperim. Müsait olduğunuz bir gün Y ile birlikte hoşgeldin ziyaretine gelmek isteriz. Sevgiler."
Pes vallahi kadındaki yüzsüzlüğe hayran oldum:halay:

O kadar ortalığı karıştırsın, yemek davetini sabote etsin, tüm gece sinirlerinizi mahvetsin, sonra da hiç bir şey olmamış gibi mesaj atsın.

Nişanlım yalan söyleyecek biri değil, bundan sonra mümkünse birbirimizi uzaktan sevelim diye kısa bir cevap atın yeter de artar ona.

Şimdi hiç cevap atma diyen de olacaktır ama ben o kadar sabırlı biri değilim , dayanamazdım sanırım.

Pes vallahi kadındaki yüzsüzlüğe hayran oldum:halay:

O kadar ortalığı karıştırsın, yemek davetini sabote etsin, tüm gece sinirlerinizi mahvetsin, sonra da hiç bir şey olmamış gibi mesaj atsın.

Nişanlım yalan söyleyecek biri değil, bundan sonra mümkünse birbirimizi uzaktan sevelim diye kısa bir cevap atın yeter de artar ona.

Şimdi hiç cevap atma diyen de olacaktır ama ben o kadar sabırlı biri değilim , dayanamazdım sanırım.

Aynen yüzsüz. Ben de cevap atsam mı atmasam mı bilemedim. Şimdi sıyrılacak bakın ben mesaj attım, büyüklük gösterdim Astoria bik bik diyecek. Özür dilemediği gibi nişanlımın yalan söylediğini iddia etmiş. Bir tarafından mı uyduruyor adam yahu?

Gerekeni yapma fırsatınız varken yapın.Yılanın başını küçükken ezmek lazım.Kötü söz sahibini bağlarmış deyin. Çekinmeyin.

Gerekeni yapma fırsatınız varken yapın.Yılanın başını küçükken ezmek lazım.Kötü söz sahibini bağlarmış deyin. Çekinmeyin.

Geri cevap atayım mı yani ne diyeyim? Yani hoşgeldin ziyaretine falan gelsinler de istemiyorum aslında, yüzsüz yüzsüz.

Oha
Lutfen bu mesaji nisanlina gister ve sakin silme , resmen tum aileye yalanci demis kadin

Oha
Lutfen bu mesaji nisanlina gister ve sakin silme , resmen tum aileye yalanci demis kadin

Aklıma geldi aslında ama daha büyük olay çıkmasın. Yav bu kadın yüzünden yuvam yıkılacak.

Aynen yüzsüz. Ben de cevap atsam mı atmasam mı bilemedim. Şimdi sıyrılacak bakın ben mesaj attım, büyüklük gösterdim Astoria bik bik diyecek. Özür dilemediği gibi nişanlımın yalan söylediğini iddia etmiş. Bir tarafından mı uyduruyor adam yahu?
Genellikle konuları okur geçerim ama konu sen olunca cevap veresim geldi valla. Seni uzaktan takip ederim fikirlerine önem veririm. Bence cvp olarak teşekkürler, selamını iletirim olsun. Sevimsiz şey. Hem ortalığı kat birbirine hem de kimseye inanma de. Hem eltiyle araya mesafe koymak candır. En iyi elti hiç görüşmediğim eltidir tecrübe ile sabit. Terzi kendi söküğünü dikemez misali olmuş seninki. 😂 Düğününde felan ne sorun çıkaracak, çıkarırsada kapıyı gösterin eğlenmenize devam edin. Hayır demeyi bilmeseniz çok başa çıkar bu tipler. Eltini de davet etmek zorunda değilsin, yırtık dondan çıkar gibi her aile toplantısına elti mi gelirmiş.

Genellikle konuları okur geçerim ama konu sen olunca cevap veresim geldi valla. Seni uzaktan takip ederim fikirlerine önem veririm. Bence cvp olarak teşekkürler, selamını iletirim olsun. Sevimsiz şey. Hem ortalığı kat birbirine hem de kimseye inanma de. Hem eltiyle araya mesafe koymak candır. En iyi elti hiç görüşmediğim eltidir tecrübe ile sabit. Terzi kendi söküğünü dikemez misali olmuş seninki. 😂 Düğününde felan ne sorun çıkaracak, çıkarırsada kapıyı gösterin eğlenmenize devam edin. Hayır demeyi bilmeseniz çok başa çıkar bu tipler. Eltini de davet etmek zorunda değilsin, yırtık dondan çıkar gibi her aile toplantısına elti mi gelirmiş.

İnanma dediği kişi de nişanlım yani, sen kimsin de sana inanayım yahu? Kocası görmemişmiş de unutmuşmuş da... Kocasının ailesine "üçüncü kişiler" diyor, rezalet.

Astoria bu elti kurt :))
Bak öve öve dövüyor, "Senin beni unutmayacağını biliyorum" üstü kapalı bir "Bak bu derece sana güveniyorum ve bu yüzden hayal kırıklığına uğradım" demek ve genellikle gizli gizli dikte, manipülasyon için çok kullanılıyor bu tür laflar sen de bilirsin.

Lütfen aramıza üçüncü kişilerin girmesine izin verme" kısmından, cevap vermek istersen lafını kibarca sokarak mesafe getirebilirsin. "Aramıza üçüncü kişileri(!) dahil etmeden önce, madem samimi görüyordunuz keşke kırgınlığınızı doğrudan benle paylaşabilseydiniz ve şimdi vurgulamaya çalıştığınız samimiyetiniz, bana bu kadar suni gelmiyor olsaydı." tarzında ama bekle, cevap verme ve daha düşün.

Ben cevap verirdim, " Bakın mesaj bile attım, cevap verme tenezzülünde bulunmadı" diyecek kanalı da kapatmak için. Ama üzerine bir miktar çalışırdım yazacaklarımın, yüz vermeden yapmak lazım bu yapılacaksa.

Özür bile dilememiş egosundan, fark edememiş bklama halinde. Samimi insan bu yanlış anlasilmanın baş rolünde olduğu için ciddi özür dilerdi, nerdeeğ. Kurt bu kurt.

Güle güle okudum, ben bunun aynısını tanıyorum ya :)
Doğru olmayan söylentileri nerden biliyormuş o? :KK70:
Biraz zeki olsalar bu kadar eğlenceli olmazlar, seviyorum ben bu durumları.

Astoria Astoria ben olsam hemen cevap yazmam.
Meraktan çatlasın.
En az 10-12 saat beklerim.

Y toplantıdaymış senin telefonunuzu açamamış diye kocası adına açıklama yapıyor.
Kendi niye açmamış siz aradığınızda.
Onu niye açıklamıyor?

Aklıma geldi aslında ama daha büyük olay çıkmasın. Yav bu kadın yüzünden yuvam yıkılacak.
Ya sen niye her şeyden bu kadar korkup çekiniyorsun Astoria seni anlamadım. Daha büyük olay çıkacaksa çıksın senin ne suçun var kadının mesajına bakar mısın dalga geçer gibi. Sen yuvam yıkılacak demişsin o ne alaka ondan mı çekiniyorsun anlamadım ki öyle bir şey olacaksa bile başta olmasında yarar var evlendikten sonra işler kopma noktasına gelecekse nişanlılıkta gelir kimsenin de başı çok ağrımaz...

Geri cevap atayım mı yani ne diyeyim? Yani hoşgeldin ziyaretine falan gelsinler de istemiyorum aslında, yüzsüz yüzsüz.
O, iyice bir zılgıt yemiştir zaten.Ortada yanlış anlama veya anlaşılma varsa da buna sizin sebep olmadığınızı, neden sorun yaratmaya çalıştığını anlamadığınızı yazın.Sarı saçlarımdan ben mi suçluyum? Yani diye de ekle.

Astoria bu elti kurt :))
Bak öve öve dövüyor, "Senin beni unutmayacağını biliyorum" üstü kapalı bir "Bak bu derece sana güveniyorum ve bu yüzden hayal kırıklığına uğradım" demek ve genellikle gizli gizli dikte, manipülasyon için çok kullanılıyor bu tür laflar sen de bilirsin.

Lütfen aramıza üçüncü kişilerin girmesine izin verme" kısmından, cevap vermek istersen lafını kibarca sokarak mesafe getirebilirsin. "Aramıza üçüncü kişileri(!) dahil etmeden önce, madem samimi görüyordunuz keşke kırgınlığınızı doğrudan benle paylaşabilseydiniz ve şimdi vurgulamaya çalıştığınız samimiyetiniz, bana bu kadar suni gelmiyor olsaydı." tarzında ama bekle, cevap verme ve daha düşün.

Ben cevap verirdim, " Bakın mesaj bile attım, cevap verme tenezzülünde bulunmadı" diyecek kanalı da kapatmak için. Ama üzerine bir miktar çalışırdım yazacaklarımın, yüz vermeden yapmak lazım bu yapılacaksa.

Özür bile dilememiş egosundan, fark edememiş bklama halinde. Samimi insan bu yanlış anlasilmanın baş rolünde olduğu için ciddi özür dilerdi, nerdeeğ. Kurt bu kurt.

Tabi canım, okurken anlaşılıyor. Mesela "Benim gösterdiğim olgunluğu gösteremedi" falan, burnunu yerden almaz bu. Kendini haksız görmüyor ki, beni kandırmaya çalışıyor sadece. O lafları da söylediğine eminim, "Ben ...nda geziyorsun demedim başında geziyorsun dedim yani başının üstünde yeri var anlamında dedim" falan tarzı kıvırtmaya çalışacak aklınca. Cevap vereyim madem sen öyle diyorsan ama ne diyeceğimi bilemedim.

Güle güle okudum, ben bunun aynısını tanıyorum ya :)
Doğru olmayan söylentileri nerden biliyormuş o? :KK70:
Biraz zeki olsalar bu kadar eğlenceli olmazlar, seviyorum ben bu durumları.

Biraz zeki olsa nişanlımın yalan söylediği üzerinden yürümez zaten ehehe.

Astoria Astoria ben olsam cevap yazmam.
Meraktan çatlasın.
Yazacaksam da en az 10-12 saat beklerim.

Y toplantıdaymış senin telefonunuzu açamamış diye kocası adına açıklama yapıyor.
Kendi niye açmamış siz aradığınızda.
Onu niye açıklamıyor?

Evet ona bir açıklama yok, kocası toplantıdayken kendisi de otomatik olarak toplantıda sayılıyor zaar. :)

Oha
Katılıyorum.
Olay çıkarsa çıkar, siz mi çıkarıyorsunuz.
Benimki de bak biz boşanmalık oluruz aramızda kalsın diye diye atıyordu yalanları, anında yetiştiriyordum her şeyi.
Millet yalan söyleyecek de ben mi toplayacağım peşlerini, hem de benim hayatımı merkez alan yalanlara mı göz yumacağım.
Mesajı kendinize saklamak onu korumak olur.

Ya sen niye her şeyden bu kadar korkup çekiniyorsun Astoria seni anlamadım. Daha büyük olay çıkacaksa çıksın senin ne suçun var kadının mesajına bakar mısın dalga geçer gibi. Sen yuvam yıkılacak demişsin o ne alaka ondan mı çekiniyorsun anlamadım ki öyle bir şey olacaksa bile başta olmasında yarar var evlendikten sonra işler kopma noktasına gelecekse nişanlılıkta gelir kimsenin de başı çok ağrımaz...

Çekiniyorum evet ama korktuğumdan değil. Yani burada herkes beni bu konuda eleştiriyor, az dişli ol, az üstüne saldır falan diye de bu işleri daha iyi bir konuma sürüklemeyecek. Bu mesajı nişanlıma direkt ekran görüntüsü atıp o eltinin üzerine saldırtabilirim; babaanneme ağlayıp bütün ailenin zılgıt yemesine neden olabilirim ya da direkt kendim karşı atağa geçebilirim. Buna gerek var mı yani, zaten ortalığı yeterince bulandıran bir insan var ve ben evleneceğim yahu. O kadının düğünü mutlu mesut geçmiş, benimki niye kavga gürültü içinde geçsin? Kavga çıkaracaksa def olsun gitsin, benden uzak dursun.

Sarı saçlarımdan ben mi suçluyum? Yani diye de ekle.

Hahsjsjsjjss :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X