- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.860
- 598
- 32
O sandı ki ortalığı karıştırır dikkatleri üstüme çekerim olur biter, bu kadar olayların büyüyeceğini düşünemedi.
Şimdi panik oldu ki eyvah düğüne çağrılmayacağımortalığı orda da karıştırılmayacak diye onun derdine düştü büyük ihtimalle. Hiç cevaplamayın ararsa, düğüne falan da çağırmayın onu. Kardeşler sonuçta abisini çağırır, o da eşimsiz gelmem derse keyfi bilir. Baştan düşüneceklerdi size nasıl davranmaları gerektiğini. Kendi görümcemle buna yakın sorunlar yaşadık, düğüne falan çağırmadı eşim. Hatta ben dedim isterse gelsin kardeşsiniz diye, yok dedi kendi araları zaten çok iyi değildi ben kaç kere iyi niyetle de yaklaştım ama kaprislerinden bezdirdi , şimdi bin pişman bize yaklaşmaya çalışıyor ben görüşmüyorum.Kafam rahat, düğünüm de sorunsuz geçti, hiç muhatap olmamak en güzeli.
Bir de sizin için ettiği laflar çok seviyesiz, artık özür dilese bile mideniz kaldırmaz, asıl düşüncelerini öğrendiniz çünkü.
Abisini çağırsın, benlik bir sıkıntı yok. Ama abisi ben arayınca da meşgule atmıştı, eşini tutuyor demek ki. Olabilir. Yahu aslında bu onu tuttu, beni tuttu falan ne saçma işler ya. Yemeğe çağırmadıysam da çağırmadım, Astoriacım ben biraz alındım ben de gelmek isterdim dese benim elim ayağıma dolanır zaten onu ayrıca yemeğe bile alırdım, üstüne mahcup olurdum. Ama hanımefendi bana ne kadar uyuz oluyorsa fırsat bu fırsat demiş, içini dökmüş resmen. Çok istiyorsan sen de sarışın ol, benim saçım boya zaten. Tövbe yarabbim ahaha.