Hatalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Astoria Astoria bu olayda da senin bir hatan yok.
Eltin terbiyesiz,nişanlın fevri.
Ne yazık ki etrafın olayları doğru yönetemeyen insanlarla çevrili.
Kv dahil.
Üzülme lütfen yarın sakin kafayla,
tekrar konuşursunuz nişanlınla.
Mesajı saklaman veya yok sayman doğru olmazdı.

Şöyle bir şey yazabilirim belki:

"Merhaba X. Duyduklarımın beni çok üzdüğünü belirtmeliyim. Ayrıca nişanlımın yalan söylediğini belirtmen çok ciddi bir iddia. Ben bu konuda aracı olmak istemiyorum, nişanlıma bu mesajını göstereceğim. Bu kadar ciddi bir iddian varsa yüzleşmeniz gerekir."

Yazayım mı?

Ya ben olsam hiç muhatap olmaz ve mesajı nişanlıma gösterirdim. Sanki bu kadınla muhatap olursanız çamur gibi balçık gibi elinize bulaşma ihtimaliniz var.
Milana22 Milana22 Yokuspokus Yokuspokus @illedeben derin sularda derin sularda Nooption Nooption

Aceleyle yazıyorum, aklıma gelmeyenler olduysa kusura bakmasın. Dışarıdayız da, bizimkilere çaktırmamaya çalışarak yazıyorum. Nişanlıma gösterdim mesajı. Bak olay çıkartmak yok nolursun, benim birazcık hatrım varsa dedim tamam dedi ama mesajı görünce delirdi. İlişkimiz boyunca ilk defa bu kadar sinirli gördüm, öyle söyleyeyim. Babaannemlerin zaten haberi yok, bir kardeşim biliyor. Nişanlımı benim odama soktum, orada delirsin rahat rahat diye. Kardeşime de babaannemleri dışarı çıkartmasını söyledim, caddeye yakın evimiz orada bir dolu kafe var orada otursunlar, köpeği de yürüyüşe çıkartmış olursunuz, biz de geliyoruz peşlerinden dedim. Çünkü biliyorum nişanlım bağırıp çağıracak, babaannemler duymasın dedim (Buna da niye duymadı duysun demeyin valla tansiyonu var babaannemin bir şey diyemem)

Bizimkileri gönderdim koşa koşa odaya gittim, Allahtan benim odam dipte. İçeri bir girdim, kadını aramış bu nasıl bağırıp çağırıyor telefonda aklım durdu. "Sen Astoria'yla benim aramı mı açmaya çalışıyorsun, sen ne şerefsizsin" bilmem ne kadına saydırıp duruyor, "Sus" diye ağzımla işaret ediyorum dinlemedi. O da ona saydırıyor bağırıp çağırıyor, sesi geliyor telefondan. Sonra ne oldu anlamadım bir şeyler dedi galiba birden parladı, "Bizden uzak dur, Astoria'ya yaklaşma. Onu bir daha üzersen bu mesajını herkese gösterir, seni ailede rezil ederim, insan içine çıkamazsın" dedi yüzüne kapattı. İlk defa bu kadar sinirli gördüm, daha önce bizim doğru dürüst kavga etmişliğimiz dahi yok. Sonra gitti abisine mesaj attı, kadının mesajını gönderdi. Bu mesajdan şimdilik kimseye bahsetmeyeceğini, abisi olarak haklının yanında olduğu sürece başının üzerinde yeri olduğunu ama eşine saygısızlık yapan birini çevresinde istemediğini, dahil etmeye çalışırsa onu da sileceğini yazdı. Ne konuştunuz dedim söylemedi. "Benim yüzümden oldu her şey" dedim, "Seninle bir alakası yok saçmalama" dedi. Ama çok üzgündü belli. Cevap gelmedi abisinden bu arada.

Çok kötü hissediyorum kendimi hala. Her şey benim yüzümden olmuş gibi, durduk yere ailesiyle arası açıldı çocuğun. Bizimkilerin yanına kafeye gittik ama ikimizin de suratı beş karış haliyle. 10 dakika oturdu kalktı benim uykum geldi yatacağım diye. Benim de hiç keyfim yok. Babaannem soruyor, migrenim tuttu dedim. Mesaj attım nişanlıma "Nasıl oldun?" diye, cevap vermedi.

Sizin hiçbir suçunuz yok. Nişanlınız kimle nişanlanırsa nişanlansın bu tartışmalar yaşanacaktı. Burada konuya cevap yazan hemen hemen herkes sizden daha sert tepki gösterirdi.

Cunku cok utandi ve sana rezil oldugunu dusunuyor
Sen simdi ona bir mesaj at , konunun bizimle alakasi yok , unutalim gitsin buyutmeyelim bu delinin yaptigini , biz dugunumuzu dusunelim , seni seviyorum minvalinde seyler yaz , o rahatlar

Tamam yarın olmadı ararım sabah, belki de uyumuştur yarın işe gidecek. Ama anladım yani, sen de kendi eşini anlarsın bir mutsuz olunca, yüzü düşünce falan. Onun da yüzü düşüktü.

Astoria Astoria bu olayda da senin bir hatan yok.
Eltin terbiyesiz,nişanlın fevri.
Ne yazık ki etrafın olayları doğru yönetemeyen insanlarla çevrili.
Kv dahil.
Üzülme lütfen yarın sakin kafayla,
tekrar konuşursunuz nişanlınla.
Mesajı saklaman veya yok sayman doğru olmazdı.

Nişanlım da terbiyesiz bence :) Yine de onun seviyesine inmemesi gerekirdi, buraya gene az yazdım baya ağır konuştu. Hoş karşısında utanan birisi yok onun da çene az değildi car car car, kocası desen zaten tınlamaz.

bu arada düğün ne zaman, tarih çok yakın mı

Biz 20lerin sonlarındayız, onlar 30ların başında. Arada aman aman bir fark yok yani kuzucum. Düğün seneye yaza, daha var.

Ya ben olsam hiç muhatap olmaz ve mesajı nişanlıma gösterirdim. Sanki bu kadınla muhatap olursanız çamur gibi balçık gibi elinize bulaşma ihtimaliniz var.

Sizin hiçbir suçunuz yok. Nişanlınız kimle nişanlanırsa nişanlansın bu tartışmalar yaşanacaktı. Burada konuya cevap yazan hemen hemen herkes sizden daha sert tepki gösterirdi.

Ben elimde olmadan kendimi kötü hissediyorum, suçluluk duygusu var üzerimde. Umarım düğüne kadar biraz düzelir durumlar, ama ben yine de o kadını görmek falan istemiyorum.

bu twiti ilk gördüğümde ss almıştım sana atacaktım özelden unuttum, konusu açılmışken atayım belki güldürür biraz :))

Hahaha güleceğim yoktu. :) Bu kızcağızın gene evlendikten sonra olmuş, benim vira bismillah tanışır tanışmaz.

Milana22 Milana22 Yokuspokus Yokuspokus @illedeben derin sularda derin sularda Nooption Nooption

Aceleyle yazıyorum, aklıma gelmeyenler olduysa kusura bakmasın. Dışarıdayız da, bizimkilere çaktırmamaya çalışarak yazıyorum. Nişanlıma gösterdim mesajı. Bak olay çıkartmak yok nolursun, benim birazcık hatrım varsa dedim tamam dedi ama mesajı görünce delirdi. İlişkimiz boyunca ilk defa bu kadar sinirli gördüm, öyle söyleyeyim. Babaannemlerin zaten haberi yok, bir kardeşim biliyor. Nişanlımı benim odama soktum, orada delirsin rahat rahat diye. Kardeşime de babaannemleri dışarı çıkartmasını söyledim, caddeye yakın evimiz orada bir dolu kafe var orada otursunlar, köpeği de yürüyüşe çıkartmış olursunuz, biz de geliyoruz peşlerinden dedim. Çünkü biliyorum nişanlım bağırıp çağıracak, babaannemler duymasın dedim (Buna da niye duymadı duysun demeyin valla tansiyonu var babaannemin bir şey diyemem)

Bizimkileri gönderdim koşa koşa odaya gittim, Allahtan benim odam dipte. İçeri bir girdim, kadını aramış bu nasıl bağırıp çağırıyor telefonda aklım durdu. "Sen Astoria'yla benim aramı mı açmaya çalışıyorsun, sen ne şerefsizsin" bilmem ne kadına saydırıp duruyor, "Sus" diye ağzımla işaret ediyorum dinlemedi. O da ona saydırıyor bağırıp çağırıyor, sesi geliyor telefondan. Sonra ne oldu anlamadım bir şeyler dedi galiba birden parladı, "Bizden uzak dur, Astoria'ya yaklaşma. Onu bir daha üzersen bu mesajını herkese gösterir, seni ailede rezil ederim, insan içine çıkamazsın" dedi yüzüne kapattı. İlk defa bu kadar sinirli gördüm, daha önce bizim doğru dürüst kavga etmişliğimiz dahi yok. Sonra gitti abisine mesaj attı, kadının mesajını gönderdi. Bu mesajdan şimdilik kimseye bahsetmeyeceğini, abisi olarak haklının yanında olduğu sürece başının üzerinde yeri olduğunu ama eşine saygısızlık yapan birini çevresinde istemediğini, dahil etmeye çalışırsa onu da sileceğini yazdı. Ne konuştunuz dedim söylemedi. "Benim yüzümden oldu her şey" dedim, "Seninle bir alakası yok saçmalama" dedi. Ama çok üzgündü belli. Cevap gelmedi abisinden bu arada.

Çok kötü hissediyorum kendimi hala. Her şey benim yüzümden olmuş gibi, durduk yere ailesiyle arası açıldı çocuğun. Bizimkilerin yanına kafeye gittik ama ikimizin de suratı beş karış haliyle. 10 dakika oturdu kalktı benim uykum geldi yatacağım diye. Benim de hiç keyfim yok. Babaannem soruyor, migrenim tuttu dedim. Mesaj attım nişanlıma "Nasıl oldun?" diye, cevap vermedi.
Tamam, zor kısmı bitmiş Astoria, etkisi birikimi patlaması tepkisi... Bundan sonrası daha sakin ve mesafeli seyredecek kısmı.

Yani itham ağırdı ve yine sana temas çabası vardı, nişanlının kendini tutamaması da iyi olmuş, daha da birikip daha olmadık yerde patlasa, daha karışık olurdu bu sefer bu mesaj da üstüne deşilirdi filan curcuna...

Biraz Polyannacılık gibi olacak belki ama o etkisiz eleman abisine de karısını dizginleyecek tokat olması gerekiyordu. İki kardeşin arası açılırsa, bunun sorumluları belli:
1)Muşamba ağız Elti
2)Eşinin halleri karşısında ölü taklidi yapan Abi
3)Olayı yönetemeyen, haberdar eden kv
4)Ağırlık koymayan kp

Bak liste uzuyor, sıra sana gelmez Astoria, sorumlu sen değilsin çık bu kafadan.

Tamam yarın olmadı ararım sabah, belki de uyumuştur yarın işe gidecek. Ama anladım yani, sen de kendi eşini anlarsın bir mutsuz olunca, yüzü düşünce falan. Onun da yüzü düşüktü.

Nişanlım da terbiyesiz bence :) Yine de onun seviyesine inmemesi gerekirdi, buraya gene az yazdım baya ağır konuştu. Hoş karşısında utanan birisi yok onun da çene az değildi car car car, kocası desen zaten tınlamaz.

Biz 20lerin sonlarındayız, onlar 30ların başında. Arada aman aman bir fark yok yani kuzucum. Düğün seneye yaza, daha var.

Ben elimde olmadan kendimi kötü hissediyorum, suçluluk duygusu var üzerimde. Umarım düğüne kadar biraz düzelir durumlar, ama ben yine de o kadını görmek falan istemiyorum.
Dugune kadar duzelecek
Sabah aramayi bekleme , sadece seni seviyorum bile yazaan yeterli , bi mesaj sesine de uyanmaz uyuyorsa

ee çok iyi, düğün zamanına kadar her türlü kafanız rahatlamış olaylar soğumuş olur, yaş farkı azmış ben 10 falan diye düşünmüştüm

Tamam, zor kısmı bitmiş Astoria, etkisi birikimi patlaması tepkisi... Bundan sonrası daha sakin ve mesafeli seyredecek kısmı.

Yani itham ağırdı ve yine sana temas çabası vardı, nişanlının kendini tutamaması da iyi olmuş, daha da birikip daha olmadık yerde patlasa, daha karışık olurdu bu sefer bu mesaj da üstüne deşilirdi filan curcuna...

Biraz Polyannacılık gibi olacak belki ama o etkisiz eleman abisine de karısını dizginleyecek tokat olması gerekiyordu. İki kardeşin arası açılırsa, bunun sorumluları belli:
1)Muşamba ağız Elti
2)Eşinin halleri karşısında ölü taklidi yapan Abi
3)Olayı yönetemeyen, haberdar eden kv
4)Ağırlık koymayan kp

Bak liste uzuyor, sıra sana gelmez Astoria, sorumlu sen değilsin çık bu kafadan.

Niteleme sıfatlarına güldüm, off. Valla iyi ki burası var, bir yandan da harika moral veriyorsunuz. Buraya ne zaman bitik halde yazsam oh be diyerek çıkıyorum. Ya nişanlım öyle yapmasaydı belki daha iyi olurdum. Böyle nasıl anlatsam bir triplendi, "Seninle bir alakası yok saçmalama" falan böyle yarım ağız. Gidene kadar yüzü sirke sattı, annemlerin yanında numara bile çekmedi "Uykum geldi yatacağım kusura bakmayın iyi geceler" falan diye suratsız suratsız gitti. Babaannem tabi "Ah yivruum çalışıyor didiniyor yoruluyor çocuk" hallerinde, anlamadı onlar bir şey de anlamamak mümkün değildi yani. Üstüne mesaj attım cevap da vermedi.

Göstermeseydiniz de düğüne gelip daha çok canınızı sıkabilirdi. Bir de nişanlınızın bunu öğrenmeye hakkı vardı.

Düşünüyorum, aynı durumda olsam ben bilmek ister miydim diye. Evet isterdim sanki.

Dugune kadar duzelecek
Sabah aramayi bekleme , sadece seni seviyorum bile yazaan yeterli , bi mesaj sesine de uyanmaz uyuyorsa

Zaten sen öyle söyleyince şeytan dürttü bu sefer, sabahı bekleyemedim ikinci mesajı attım. "Beni yalnız hissettirmediğin, her an desteğini benden esirgemediğin için çok şanslıyım. Kimsenin mutluluğumuzu bozmasına izin vermeyelim. Her şey çok güzel olacak. Seni çok seviyorum." yazdım. Cevap gelmedi :D

Niteleme sıfatlarına güldüm, off. Valla iyi ki burası var, bir yandan da harika moral veriyorsunuz. Buraya ne zaman bitik halde yazsam oh be diyerek çıkıyorum. Ya nişanlım öyle yapmasaydı belki daha iyi olurdum. Böyle nasıl anlatsam bir triplendi, "Seninle bir alakası yok saçmalama" falan böyle yarım ağız. Gidene kadar yüzü sirke sattı, annemlerin yanında numara bile çekmedi "Uykum geldi yatacağım kusura bakmayın iyi geceler" falan diye suratsız suratsız gitti. Babaannem tabi "Ah yivruum çalışıyor didiniyor yoruluyor çocuk" hallerinde, anlamadı onlar bir şey de anlamamak mümkün değildi yani. Üstüne mesaj attım cevap da vermedi.

Düşünüyorum, aynı durumda olsam ben bilmek ister miydim diye. Evet isterdim sanki.

Zaten sen öyle söyleyince şeytan dürttü bu sefer, sabahı bekleyemedim ikinci mesajı attım. "Beni yalnız hissettirmediğin, her an desteğini benden esirgemediğin için çok şanslıyım. Kimsenin mutluluğumuzu bozmasına izin vermeyelim. Her şey çok güzel olacak. Seni çok seviyorum." yazdım. Cevap gelmedi :KK70:
Super olmus mesaj ❤️

Nişanlınızın sinirleri epeyce bozulmuş. Modunun düşmesi normal.Daha evlenmeden nur topu gibi fesat bir elti probleminiz oldu.Ama,daha da bırşey yapamaz. Siz de kendinizi suçlamayı bırakın.Bundan sonrasında yapacağınız en iyi şey. Sinirler biraz yatışınca kayınvalidegili eve davet etmek.O terbiyesiz, ara bozucu eltiye de hiç yüz vermeyin.Bırakın kayınaile kendi içinde halletsin ne yapacaksa.

ohoo daha 1 sene varmış. düzelir. elti de yerini öğrenmiş oldu.
sen elini suya sabuna dokunmadan gelecekte ki bütün huzursuzlukları engellemiş oldun daha ne olsun:)
nişanlın mahçup şu an ondan düşmüştür yüzü.
bir oh çek ast:1 elti : 0 ehehehe:))

Astoria bence tek hatan daveti iptal etmen olmuş. Etmemeliydin. O yaptığı çirkinlikle kalmalıydı.
Şimdi her türlü pisliği yaparak istediğini elde edeceğine inanacak. Hoş onun neye inandığı elbette önemli değil ama keşke iptal etmeseydin.

Eltin kurnazlık yapıp, o kadar lafın üstüne, seni kandırıp 3. Kişiler aramızı bozuyor ayağına kendini aklayacaktı. Sen mesajı nişanlına gösterince senin o kadar saf olmadığını da anlamıştır. Kimse kimseye bu kadar detay anlatmaz sandı.
Yapıp yapıp zeytinyağ gibi üste çıkacaktı, elinde patladı.

Seni anlıyorum ama iptal etmen hata olmuş .Sakın özür de dileme .
Elticilik gelinlik entrikalarını 20 yıl sonra öğrendim.
Ne kadar eğitimliysen bu alanda o kadar başarısız oluyorsun tüm bildiğin doğruları unut çek savaş baltanı .
Manyak bir dünyaya hoşgeldin .

Zaten sen öyle söyleyince şeytan dürttü bu sefer, sabahı bekleyemedim ikinci mesajı attım. "Beni yalnız hissettirmediğin, her an desteğini benden esirgemediğin için çok şanslıyım. Kimsenin mutluluğumuzu bozmasına izin vermeyelim. Her şey çok güzel olacak. Seni çok seviyorum." yazdım. Cevap gelmedi :D

Aileler de işin içine girince ister istemez olacak bunlar kuzum, moralini bozma. Mesaj da çok iyi olmuş, sizi pekiştiren bir unsur oldu bu elti olayı ayrıca, bak ne güzel arkanda.
Gayri ihtiyari insan ayarını da bilemeyebilir, ağzını da bozabilir böyle musallat bir tip karşısında sürekli kavgaya çekildikçe. Ona da hayıflanma yani, nişanlının hali gayet insani, öfkelendi, sen karşısında eh rezil olmuş gibi de oldu çünkü elti de nişanlının ailesini temsil eden, tanıtan bir etken.
İmajı zedelendi, belki utandı, morali bozuldu aynı senin gibi "Şu en mutlu zamanlarımızda bunları yaşamak zorunda mıydık?" diye vb.

Senlik bir şey yok, sen ve nişanlın birbirinizin yanında, birbirinize desteksiniz tamam, gerisini düşünme.

Doğru söylüyorsun, aslında bir bakıma güzel de bir fırsat oldu değil mi yok saymak için? Zaten ona da bozuluyorum, düğün öncesi hem bana hem aileme terbiyesizlik yaptı. Babaannemi bıraksam onun kapısına gider, sülalesine kadar saydırır babaannem benim gibi değil. Daha da kötü olsun istemedim işler.

Öyle bir şey var mıdır bilmiyorum, varsa da şaşırmam.

Kale almazdım normalde ama yani ben de artık bir gelin adayıyım, o aileye mensup olacak biriyim. Annemler 40 yılda bir gelmişler, insanların bu kadar tadını kaçırmaya gerek var mıydı? Buna bozuluyorum. Hem bana hem aileme yapılan bir terbiyesizlik var ortada, nasıl sindirip hiç olmamış gibi davranabilirim ki.
İşte burdan yürüyüp abartıp birdaha muhatap olma onunla .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X