Hatalı mıyım böyle davrandığım için?

Çocuğum yok. Genelde de telefon tablet oynayan bir uşaktır tanıdığım gördüğüm kadarıyla. Obsesif de değilim normal bir temizlik. Tuvalet necis değil midir pistir yani temizlesen de tuvalet terliği tuvalet fırçası falan bunlara dokunan elin başka bir yerin yıkanması lazım. Çocuk kendi temizliğinde haberi yok terlikten tiksineceğini sanmam. Terlik kapalı bu arada çocuk terliğe zıpladı bir anda genelde de zıplayan bir çocuk beni beklemedi yani terliği ona vereyim terlikte aksilik biraz uzakta kalmış öyle işte olaylar

Esinizde o evden cikmadi mi?

Kucugun terlikle yasadigi aksiyonu (hic anlamadim) esinizde yapiyor olabilir, bi takip edin bence.

O yaştaki bir çocuk ayağını musluğa kaldırıp yıkayamaz mesela yine bana ihtiyacı var ben temizledim yine çocuğu
O yaştaki dediğiniz 10 yaşında. Benimkiler 7 yaşından beri kendileri yıkanıyorlar. Anlamadım koca çocuğu kucağınıza alıp muslukta ayaklarını mı yıkıyorsunuz? Tuvaletin kapısında beklemek, terliği nasıl giydi diye kontrol etmek falan yapmayın lütfen. Ablası niye götürüyor 10 yaşında çocuğu tuvalete? Kusura bakmayın komple çok tuhafsınız. Bu çocuk ergenliğe giriyor, ne münasebet tuvalette bile kontrol etmek? Bir tane terlik de çocuğa alın, belki yetişkin terliği büyük geldiği için giymeyip üstüne basmıştır. Çocuktan yetişkin hassasiyeti dikkati beklemeyin. Evet öğretilmesi öğrenmeleri gerek ama sabır lazım. Bir köşede otursun diye eline tablet vermek yerine dışarı çıkmak daha iyi değil mi? Sanki herkes başından atıyor gibi geldi.

Çocuklar kaç defa hasta oldular, kusma ishal çiş kaçırma... sizin gibi olsaydım akıl hastanesine kapatırlardı heralde beni.

ne yapsin ablasi tuvalete beraber mi girsin erkek kardesiyle?
zaten alaturka tuvalet pislik yuvasidir..koymuşsunuz oraya terligi. mantarlı mi ayaklariniz mantarsiz mi belli degil, kimler giyiyor belli degil.
sorsak en temiz en titiz sizsinizdir

Allah işlerinizi kolaylasın, aranıza güzel bir muhabbet versin, bu güzel niyetiniz mukabilinde

10 yaşında çocuk da tuvalette dikizlenmez ama! Mahremiyet denen bi şey var bilmem haberdar mısınız? Sizin terliğinizden tiksindiği için öyle basmıştır.

ne yapsin ablasi tuvalete beraber mi girsin erkek kardesiyle?
zaten alaturka tuvalet pislik yuvasidir..koymuşsunuz oraya terligi. mantarlı mi ayaklariniz mantarsiz mi belli degil, kimler giyiyor belli degil.
sorsak en temiz en titiz sizsinizdir
Evet bir de bu var. Ayakkabı terlik fark etmez ben de giyemem. Karı koca ev halkı tamam, kadın her gün temizliyordur belki terliği ama onun temizliğine niye güvenilsin? Misafir için ayrı terlik bulundurmak lazım.
Tuvaletin kapısı açık tutuluyor, çocuğun terliği nasıl giydiğine kadar bakılıyor ama sorsan obsesif değilim. Ablası var yanında o da dikkat etmiyor deniyor. 10 yaşında çocuğun çişini de o mu yaptırsın?

Konu sahibi, madem bu kadar takıntılısınız bir kaç tane terlik bulundurun evde. Çocuk için önü kapalı olandan alın. Tuvalet dediğin yerin bir mahremiyeti yok mu sizde? Ne hakla ergenliğe girmeye yakın bir çocuğu gözetliyorsunuz?

Lazım lazımdır da o daha çocuk ve bunu annesi babası öğretmemiş ama terlik kapalı da olsa topuk kısmı açıktır yani bence onu giyse de çiş gelir. Tuvalete girince hep ayağını yıkaması gerekir sizin mantıkla terlik bir işe yaramaz. Eşiniz haklı sürekli peşinde dur yapma otur falan demişsiniz haliyle kardeşim rahat ettirilmedi diye düşünür

Siz bence şaka olmalısınız. Bahane üstüne bahane yaratmışsınız.
Eşiniz de yerden göğe kadar haklı.
Adam bile diken üstünde kalmış.

Sizde misafirlikle tüm gözler üzerinizde olsun her hareketiniz takip edilsin ve sürekli sizi uyarsınlar. İstemiyorsanız açık şekilde konuşmalısınız.

biri çıkıp çocuk tuvalette takla atmış dese inanacağım o denli anlamadım
Ayol altı üstü çocuk bir iki etrafta gezinmiş konu sahibi sürekli azarlamış evine ilk defa yatılı gelen çocuğu. Tuvalette de terliğin içine sokmamış ayağını üstünden basmış terliğe ve konu sahibine göre üstü de altı kadar kirli olurmuş terliğin.

Bu misafirleriniz sizin kaynınız ve görümceniz, ve altı üstü çocuk bunlar. Nasıl bir takıntı sizinki de hem eşinizi rezil etmişsiniz hem küçük çocukları ? Ben olsam ben de sizin terliğinizi giymek istemem ayrıca eşim kardeşime böyle davransa kardeşimin burada '10' yaşında bir çocuk olduğunu varsayarsak eğer fena arayı bozardım. Birde yüzsüzce gelmiş burada konu açıyorsunuz. Ne demeliyiz acaba ? 'Aaa 10 yaşında çocuk nasıl oturup put gibi durmadı bir de tuvalete mi gitti vay pisliğe bak' mı diyeceğiz ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…