- 4 Şubat 2022
- 2.328
- 5.529
-
- Konu Sahibi Delirdimmi
Çocuklar evcil hayvan değildir komutlar vererek iletişim kurulmaz, birlikte aktiviteler yapabilirsiniz, hem geliştirici hem eğlenceli bir sürü aktiviteler var. Evinizi de temizlersiniz olur biter.İyi geceler herkese. Burda yeniyim kafama çok takılan bir sıkıntı oldu. Eşimin küçük kardeşi geldi 10 yaşlarında çocuk yerinde pek duramıyor sürekli wc ye gitmek istiyor ben bunu çocuğu tuvalete götürürken fark ettim terliğin dışlarına bastı falan daha önce de kendi gitti kaç defa muhtemelen öyle yapmıştır basarak yani .halıları o ayakla gezdi anlayacağınız. Çocuk bir oturmuyor rahat durma yok telefon verirsen duruyor azcık otur çocuğum diyorsun uslu ol diyorsun sonra gene aynı. Eşim de ben otur gel uslu dur falan derken baya kırılmış bana gerilmiş kendi de otur diyordu meğer benden gerildiği için otur gezme falan diyormuş çocuğa . wc konusunda tartışınca döktü içini çok kırgın kardeşi konusunda wc konusunda evimi o tuvaletli ayaklarla gezdiği için çok kızgınım ama çocuğa gel otur uslu dur gibi şeyler dediğim için kendime kızıyorum sanki yapsa yapsa çocuk evde ne yapacak neye zarar verecek istediği gibi gezseydi sanki ne için kendimi kastıysam çocuk durmuyor diye. Eşime de kendimi affettirmek istiyorum kardeşi konusunda wc olayı hariç orda ben kendimi haklı buluyorum kaç defa çocuğu takip et dediğim halde etmediği için benden utanır diye takip etmiyordum Sizlerden yorum bekliyorum biraz uzun oldu kusuruma bakmayın
alaturka tuvalete giriyomuş çocuk ondan bu takıntı. hani olurda işemesi kayar çorabına ulaşır diye korkuyorOturup tek tek okumadım ama wc konusunda haksızsınız bence boşuna takıntı yapmayın
Kendi ailesi yapsın bu etkinlikleri yada abis yapsın çocuk eğleyecek halim yok her çocuk kendi evine yakışırÇocuklar evcil hayvan değildir komutlar vererek iletişim kurulmaz, birlikte aktiviteler yapabilirsiniz, hem geliştirici hem eğlenceli bir sürü aktiviteler var. Evinizi de temizlersiniz olur biter.
Kabul etmeseydiniz. Agzınız diliniz var. Kv denıze ben cocuk eyleyemem diyebilirdinız. Ergen erkk cocuk zordur tamm ama saygısızlık yok bısey yok. Kabul edıyor ıclı dıslı oluyorsanız şikayette etmeyın ozmnKendi ailesi yapsın bu etkinlikleri yada abis yapsın çocuk eğleyecek halim yok her çocuk kendi evine yakışır
Alaturka ya alışkınız eşimde bende. Banyoda da tuvalete gidilmediği için rahat rahat girip çıkıyoruz ayakla yere de paspas serip terliğe de gerek olmuyor banyo da rahat ediyoruzalaturka tuvalete giriyomuş çocuk ondan bu takıntı. hani olurda işemesi kayar çorabına ulaşır diye korkuyoralaturka tuvaleti kiler yapsa bütün sorun kökten kesilecek de işte
Kabul etmiyorum bana kimse sormuyor gelelimmi diye yoksa müsait değilim derim zaten kendim istesem burada neden bu konuyu açayım değil miKabul etmeseydiniz. Agzınız diliniz var. Kv denıze ben cocuk eyleyemem diyebilirdinız. Ergen erkk cocuk zordur tamm ama saygısızlık yok bısey yok. Kabul edıyor ıclı dıslı oluyorsanız şikayette etmeyın ozmn
Yani bizde öyle öyleyiz banyo bizim için büyük rahatlık temiz alan bir kere.Alaturka ya alışkınız eşimde bende. Banyoda da tuvalete gidilmediği için rahat rahat girip çıkıyoruz ayakla yere de paspas serip terliğe de gerek olmuyor banyo da rahat ediyoruz
Çocuga tavır almak yerıne esınıze ben istemiyorum bakıcı degılım vs diyebilirsiniz yada bu cocugun dersleri duzeni vaf yasıtımız degıl ev yakın kalmsıda gerk yok vs de diyebilirsiniz. Ezilip buzulmeyın. Çocugada gereksız tavır alıyorsunuz. Cocuk sonucta 10 yasla 18 yas bıe degıl neticede ne anlasın oKabul etmiyorum bana kimse sormuyor gelelimmi diye yoksa müsait değilim derim zaten kendim istesem burada neden bu konuyu açayım değil mi
Kabul etmiyorum bana kimse sormuyor gelelimmi diye yoksa müsait değilim derim zaten kendim istesem burada neden bu konuyu açayım değil mi
Ben de bunu yazacaktım. Sonraki mesajlardan o anlaşılıyorSizin dersiniz ne terlik nede tuvalet. Nede çocuğun hareketli olması. Çocuğun size sormadan yollamışlar rahatsız olup hınç cikarmişsiniz. Keşke eşinizle konuşup kabul etmeseydiniz.
Ben klozet sanarak yorum yaptımalaturka tuvalete giriyomuş çocuk ondan bu takıntı. hani olurda işemesi kayar çorabına ulaşır diye korkuyoralaturka tuvaleti kiler yapsa bütün sorun kökten kesilecek de işte
bende klozet sanıp yükselmiştim ama alaturka imişBen klozet sanarak yorum yaptım
Çocuklar evcil hayvan değildir komutlar vererek iletişim kurulmaz, birlikte aktiviteler yapabilirsiniz, hem geliştirici hem eğlenceli bir sürü aktiviteler var. Evinizi de temizlersiniz olur
Şunu reklam sandım hiç bakmıyorum banaymış meğer ayrıca bence haksız değilimm
Bundan sonra herkes evinde uyusun diyeceğim zatenÇocuga tavır almak yerıne esınıze ben istemiyorum bakıcı degılım vs diyebilirsiniz yada bu cocugun dersleri duzeni vaf yasıtımız degıl ev yakın kalmsıda gerk yok vs de diyebilirsiniz. Ezilip buzulmeyın. Çocugada gereksız tavır alıyorsunuz. Cocuk sonucta 10 yasla 18 yas bıe degıl neticede ne anlasın o
Çokta yoğun bir günümdü birde onların wc adabını bildiğim için stres oldum çok. Korktuğum gibi de oldu halı sildim iki gün. keşke eşler anlayışlı olsa hayallerde ki gibi sadece gelecekler diye haber veriyor gelecek kişiler yola çıkmış oluyor kabul etmeme şansım kalmıyorSizin dersiniz ne terlik nede tuvalet. Nede çocuğun hareketli olması. Çocuğun size sormadan yollamışlar rahatsız olup hınç cikarmişsiniz. Keşke eşinizle konuşup kabul etmeseydiniz.