Hatalı mıyım böyle davrandığım için?

Çocuklar evcil hayvan değildir komutlar vererek iletişim kurulmaz, birlikte aktiviteler yapabilirsiniz, hem geliştirici hem eğlenceli bir sürü aktiviteler var. Evinizi de temizlersiniz olur biter.

Çocuklar evcil hayvan değildir komutlar vererek iletişim kurulmaz, birlikte aktiviteler yapabilirsiniz, hem geliştirici hem eğlenceli bir sürü aktiviteler var. Evinizi de temizlersiniz olur biter.
Kendi ailesi yapsın bu etkinlikleri yada abis yapsın çocuk eğleyecek halim yok her çocuk kendi evine yakışır

Kendi ailesi yapsın bu etkinlikleri yada abis yapsın çocuk eğleyecek halim yok her çocuk kendi evine yakışır
Kabul etmeseydiniz. Agzınız diliniz var. Kv denıze ben cocuk eyleyemem diyebilirdinız. Ergen erkk cocuk zordur tamm ama saygısızlık yok bısey yok. Kabul edıyor ıclı dıslı oluyorsanız şikayette etmeyın ozmn

alaturka tuvalete giriyomuş çocuk ondan bu takıntı. hani olurda işemesi kayar çorabına ulaşır diye korkuyor alaturka tuvaleti kiler yapsa bütün sorun kökten kesilecek de işte
Alaturka ya alışkınız eşimde bende. Banyoda da tuvalete gidilmediği için rahat rahat girip çıkıyoruz ayakla yere de paspas serip terliğe de gerek olmuyor banyo da rahat ediyoruz

Kabul etmiyorum bana kimse sormuyor gelelimmi diye yoksa müsait değilim derim zaten kendim istesem burada neden bu konuyu açayım değil mi

Alaturka ya alışkınız eşimde bende. Banyoda da tuvalete gidilmediği için rahat rahat girip çıkıyoruz ayakla yere de paspas serip terliğe de gerek olmuyor banyo da rahat ediyoruz
Yani bizde öyle öyleyiz banyo bizim için büyük rahatlık temiz alan bir kere.
alaturkayı yıkamak bile zulüm. bence kapattırın orayı böylelikle kimse kullanmamış olur.

Kabul etmiyorum bana kimse sormuyor gelelimmi diye yoksa müsait değilim derim zaten kendim istesem burada neden bu konuyu açayım değil mi
Çocuga tavır almak yerıne esınıze ben istemiyorum bakıcı degılım vs diyebilirsiniz yada bu cocugun dersleri duzeni vaf yasıtımız degıl ev yakın kalmsıda gerk yok vs de diyebilirsiniz. Ezilip buzulmeyın. Çocugada gereksız tavır alıyorsunuz. Cocuk sonucta 10 yasla 18 yas bıe degıl neticede ne anlasın o

Sizin dersiniz ne terlik nede tuvalet. Nede çocuğun hareketli olması. Çocuğun size sormadan yollamışlar rahatsız olup hınç cikarmişsiniz. Keşke eşinizle konuşup kabul etmeseydiniz.

Bundan sonra herkes evinde uyusun diyeceğim zaten

Sizin dersiniz ne terlik nede tuvalet. Nede çocuğun hareketli olması. Çocuğun size sormadan yollamışlar rahatsız olup hınç cikarmişsiniz. Keşke eşinizle konuşup kabul etmeseydiniz.
Çokta yoğun bir günümdü birde onların wc adabını bildiğim için stres oldum çok. Korktuğum gibi de oldu halı sildim iki gün. keşke eşler anlayışlı olsa hayallerde ki gibi sadece gelecekler diye haber veriyor gelecek kişiler yola çıkmış oluyor kabul etmeme şansım kalmıyor

Vallahi gözlemlerime dayalı konuşuyorum çokta geri adım atmayın .Önünü alamazsiniz.Benimde bir kızım var 10 yaşında fazla hareketli.Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. O yüzden ben ve ya annem yanında yokken kimsenin evine yollamam.Ne milletin evine zarar versin.Nede millet ona laf söylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…