- 11 Kasım 2024
- 46
- 1
- 31
-
- Konu Sahibi Delirdimmi
Terliğin altinami basarak giydi.İyi geceler herkese. Burda yeniyim kafama çok takılan bir sıkıntı oldu. Eşimin küçük kardeşi geldi 10 yaşlarında çocuk yerinde pek duramıyor sürekli wc ye gitmek istiyor ben bunu çocuğu tuvalete götürürken fark ettim terliğin dışlarına bastı falan daha önce de kendi gitti kaç defa muhtemelen öyle yapmıştır basarak yani .halıları o ayakla gezdi anlayacağınız. Çocuk bir oturmuyor rahat durma yok telefon verirsen duruyor azcık otur çocuğum diyorsun uslu ol diyorsun sonra gene aynı. Eşim de ben otur gel uslu dur falan derken baya kırılmış bana gerilmiş kendi de otur diyordu meğer benden gerildiği için otur gezme falan diyormuş çocuğa . wc konusunda tartışınca döktü içini çok kırgın kardeşi konusunda wc konusunda evimi o tuvaletli ayaklarla gezdiği için çok kızgınım ama çocuğa gel otur uslu dur gibi şeyler dediğim için kendime kızıyorum sanki yapsa yapsa çocuk evde ne yapacak neye zarar verecek istediği gibi gezseydi sanki ne için kendimi kastıysam çocuk durmuyor diye. Eşime de kendimi affettirmek istiyorum kardeşi konusunda wc olayı hariç orda ben kendimi haklı buluyorum kaç defa çocuğu takip et dediğim halde etmediği için benden utanır diye takip etmiyordum Sizlerden yorum bekliyorum biraz uzun oldu kusuruma bakmayın
Üstüne basmışTerliğin altinami basarak giydi.
Üstünde bassın ne olacak ki anlayamadım. Ben altını cevirip üstüne bastı sandım :) cokmu titizsinizÜstüne basmış
Konu sahibi yazdi sandim pardon:)Üstünde bassın ne olacak ki anlayamadım. Ben altını cevirip üstüne bastı sandım :) cokmu titizsiniz
Çorabına idrar sıçrar falan ya belki o yüzdendirÜstünde bassın ne olacak ki anlayamadım. Ben altını cevirip üstüne bastı sandım :) cokmu titizsiniz
Hicbir zaman hayatı bu kadar sevmedimÇorabına idrar sıçrar falan ya belki o yüzdendir
Sizin terlik olayında kafanıza takılan şey ne tam olarak ben anlamadım? Tuvaletinizi yaptığınız yere mi bastı? Sonra da evin içinde mi dolaştı?İyi geceler herkese. Burda yeniyim kafama çok takılan bir sıkıntı oldu. Eşimin küçük kardeşi geldi 10 yaşlarında çocuk yerinde pek duramıyor sürekli wc ye gitmek istiyor ben bunu çocuğu tuvalete götürürken fark ettim terliğin dışlarına bastı falan daha önce de kendi gitti kaç defa muhtemelen öyle yapmıştır basarak yani .halıları o ayakla gezdi anlayacağınız. Çocuk bir oturmuyor rahat durma yok telefon verirsen duruyor azcık otur çocuğum diyorsun uslu ol diyorsun sonra gene aynı. Eşim de ben otur gel uslu dur falan derken baya kırılmış bana gerilmiş kendi de otur diyordu meğer benden gerildiği için otur gezme falan diyormuş çocuğa . wc konusunda tartışınca döktü içini çok kırgın kardeşi konusunda wc konusunda evimi o tuvaletli ayaklarla gezdiği için çok kızgınım ama çocuğa gel otur uslu dur gibi şeyler dediğim için kendime kızıyorum sanki yapsa yapsa çocuk evde ne yapacak neye zarar verecek istediği gibi gezseydi sanki ne için kendimi kastıysam çocuk durmuyor diye. Eşime de kendimi affettirmek istiyorum kardeşi konusunda wc olayı hariç orda ben kendimi haklı buluyorum kaç defa çocuğu takip et dediğim halde etmediği için benden utanır diye takip etmiyordum Sizlerden yorum bekliyorum biraz uzun oldu kusuruma bakmayın
Çocuğu tatlı tatlı uyar, " bu evin kuralı bu, hem böyle yaparsan kıyafetlerine mikrop bulaşır" de. Yine aynısını yaparsa yine uyar.İyi geceler herkese. Burda yeniyim kafama çok takılan bir sıkıntı oldu. Eşimin küçük kardeşi geldi 10 yaşlarında çocuk yerinde pek duramıyor sürekli wc ye gitmek istiyor ben bunu çocuğu tuvalete götürürken fark ettim terliğin dışlarına bastı falan daha önce de kendi gitti kaç defa muhtemelen öyle yapmıştır basarak yani .halıları o ayakla gezdi anlayacağınız. Çocuk bir oturmuyor rahat durma yok telefon verirsen duruyor azcık otur çocuğum diyorsun uslu ol diyorsun sonra gene aynı. Eşim de ben otur gel uslu dur falan derken baya kırılmış bana gerilmiş kendi de otur diyordu meğer benden gerildiği için otur gezme falan diyormuş çocuğa . wc konusunda tartışınca döktü içini çok kırgın kardeşi konusunda wc konusunda evimi o tuvaletli ayaklarla gezdiği için çok kızgınım ama çocuğa gel otur uslu dur gibi şeyler dediğim için kendime kızıyorum sanki yapsa yapsa çocuk evde ne yapacak neye zarar verecek istediği gibi gezseydi sanki ne için kendimi kastıysam çocuk durmuyor diye. Eşime de kendimi affettirmek istiyorum kardeşi konusunda wc olayı hariç orda ben kendimi haklı buluyorum kaç defa çocuğu takip et dediğim halde etmediği için benden utanır diye takip etmiyordum Sizlerden yorum bekliyorum biraz uzun oldu kusuruma bakmayın
Tuvalet terliğinin üstüne bastı yani bunu gördüm çok titiz değilim normal tuvalet terliğinin dış tarafı üst tarafı da benim için altı gibi pis sayılır ve öyledir deÜstünde bassın ne olacak ki anlayamadım. Ben altını cevirip üstüne bastı sandım :) cokmu titizsiniz
Öyle bir anlatmışsın ki ben çocuk 4-5 yaşında sanmışım. 10 yaş çocukla iletişim kurmak çok daha kolaydır. O yaş grubuyla bolca sohbet edilebilir.İyi geceler herkese. Burda yeniyim kafama çok takılan bir sıkıntı oldu. Eşimin küçük kardeşi geldi 10 yaşlarında çocuk yerinde pek duramıyor sürekli wc ye gitmek istiyor ben bunu çocuğu tuvalete götürürken fark ettim terliğin dışlarına bastı falan daha önce de kendi gitti kaç defa muhtemelen öyle yapmıştır basarak yani .halıları o ayakla gezdi anlayacağınız. Çocuk bir oturmuyor rahat durma yok telefon verirsen duruyor azcık otur çocuğum diyorsun uslu ol diyorsun sonra gene aynı. Eşim de ben otur gel uslu dur falan derken baya kırılmış bana gerilmiş kendi de otur diyordu meğer benden gerildiği için otur gezme falan diyormuş çocuğa . wc konusunda tartışınca döktü içini çok kırgın kardeşi konusunda wc konusunda evimi o tuvaletli ayaklarla gezdiği için çok kızgınım ama çocuğa gel otur uslu dur gibi şeyler dediğim için kendime kızıyorum sanki yapsa yapsa çocuk evde ne yapacak neye zarar verecek istediği gibi gezseydi sanki ne için kendimi kastıysam çocuk durmuyor diye. Eşime de kendimi affettirmek istiyorum kardeşi konusunda wc olayı hariç orda ben kendimi haklı buluyorum kaç defa çocuğu takip et dediğim halde etmediği için benden utanır diye takip etmiyordum Sizlerden yorum bekliyorum biraz uzun oldu kusuruma bakmayın
Terligın önü açıkmı?Tuvalet terliğinin üstüne bastı yani bunu gördüm çok titiz değilim normal tuvalet terliğinin dış tarafı üst tarafı da benim için altı gibi pis sayılır ve öyledir de
Evet bende kendi davranışımı düşündüm ve kendimi yadırgadım. Daha önce özel alanıma böyle yatılı bir çocuk girmemişti evime de değer veriyorum ama bir insandan değerli değildir eşya bunu da olay olup bittikten sonra farkettim kendimle hesaplaşıp hem çocuk için hem eşimin kardeşine muamelem için vicdan azabı çekiyorum üvey anne gibi davranmışım resmen kendime yakıştırmadım çocuk evi yiyecek hali yoktu yorumunuzu severek okudum teşekkür ederimÇocuğa biraz nesne gibi davranıyormuşsunuz gibi hissettim.
Sürekli uyarılan, tel ile teskin edilen ve uslu durması tembihlenen, gözler üzerinde bir çocuk görüntüsü..üzüldüm yavrucağa.
Daha çok iletişim kursanız ve böylece sürekli uyarmaya gerek kalmayacak türden bir bağ geliştirseniz belki ortamı daha fazla benimseyecek, fazlalık gibi hissetmeyecek ve kabullenildiği için ekran gibi şeylere sarması azalacak.
Evet, biliyorum bu anlattıklarım kolay değil.
Ama kısmen de olsa ihtimam gösterseniz manevi olarak da insana iyi gelecek bir şey
Ve ben çocuk ve yetişkin bağlantılarında her zaman çocuklara pozitif ayrımcıyım.
Edilir de unutuyor söylediğim şeyi bak böyle yap böyle daha temiz diyorum güzellikle ama koşarak gidiyor yine alıştığı tarzaÖyle bir anlatmışsın ki ben çocuk 4-5 yaşında sanmışım. 10 yaş çocukla iletişim kurmak çok daha kolaydır. O yaş grubuyla bolca sohbet edilebilir.
KapalıTerligın önü açıkmı?