Hatalı mıyım böyle davrandığım için?

Öyle girdiğini gördüyseniz, ayağını yıkamasını söylemişsinizdir zaten. Böyle böyle öğrenecek çocuklar

Bu yap dediğiniz şeylerin hepsini yaptım inanır mısınız sohbette ediyoruz sevimli de geliyorama işte bu etkinlikler bittiğinde tekrar oyalanmak için birşeyler arıyor bende o arada panik oluyorum o kader şey yaptın şimdi de otur be yavrum gezme evin içinde diyesim geliyor

Öyle girdiğini gördüyseniz, ayağını yıkamasını söylemişsinizdir zaten. Böyle böyle öğrenecek çocuklar
Beni kızdığım nokta ablası da yanında kıza da kaç defa kardeşine dikkat et paçaları terliğe falan dediğim halde tuvaletin dışında beklemeyi takip ettim sanması ardından benim bu olayın vuku bulmasıyla benim şarteller atış yoksa ben çocuğa gösteriyorum böyle yap daha temiz mis gibi ol gibi konuşuyorum öyle denk geldikçe

Zaten yumuşak diyorum o yüzden çocuk beni tınlamıyor ama abisi alınıyor
Bosverin. Eger zarar vermiyorsa kirip dökme inanin ugrasmayin. Benim eve eşimin uzaktan akrabasi geldi. Inanmazsiniz wc paspasina büyük tuvaletini düşürmüş. 60 yasinda kadin bunu yapan. Sizin en azindan daha küçük. Evinde ögretmemis demekki annesi. Bazi seyler aileden gelir.

Evet bazı şeyler aileden gelir çok haklısınız. Sizin imtihanınız da büyükmüş Allah tekrarını yaşatmasın

Ya ben pislik bi evde büyüdüm galiba, bizde tuvalet bu kadar iğrenç görülen bi yer değildi asla. Hala da bi mutfak kadar temiz olmasa da umumi tuvalet kadar pis görmem tuvaleti, benim algılarımı yenilemem lazım galiba

Çocuk 3-4 yaşlarında bi şey değil, neredeyse ergenliğe girecek birinden bahsediyoruz, annesi gibi eğitmenizden rahatsız olmuştur eşiniz de. Ne kadar daha kalacak sizle?

Ben sizi haksız bulmadım. Belki tepkiniz çok fazla olduğu için eşiniz alınmıştır ama 10 ya da çok küçük değil. Otursun biraz kitap okusun biraz oyun oynasın tabi ki biraz evi de dağıtsın ama bu yaşa kadar en azından wc eğitimini almış olması gerekirdi. Benim de yeğenlerim var çocuğum da var küçükler anlamıyo her yeri mahvediyor ama 9 10 yaşındakiler kendilerine uğraşacak bi şey buluyo. Gerçi bizimkiler kız erkek çocuklar biraz daha hırçın olabiliyor. Bakalım bizimki büyüyünce nasıl olacak büyük konuşmayım tövbe

Evet bazı şeyler aileden gelir çok haklısınız. Sizin imtihanınız da büyükmüş Allah tekrarını yaşatmasın
Amin insallah Ben böyle birşey görmedim duymadım bugüne kadar. Erkekler rahat zaten kendileri yapmadigi icin herseye ne var ki diyorlar. Sık mı geliyor evinize

Konu sahibi haklı zaten ama bu egitimi ona onun vermesi mümkün değil. Evde nasılsa orda da öyle yapmıs işte.

Çocuk sürekli hareket halinde olunca yetişkinler yoruluyor haliyle ama yaşından dolayı böyle. Biraz idare etmek lazım. Panik olmaya gerek yok.

Erkek çocukları cinsiyetten dolayı daha bir hareketli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…