- 3 Şubat 2018
- 6.053
- 23.819
- 27
-
- Konu Sahibi tatlidunyaa
Kötü bir haberim var, çokkk güzel hayatlar yaşıyolar kabullensen de kabullenmesen de. Altlarında arabaları olan mı dersin, o ülke senin bu ülke benim gezeni mi dersin, partilerden partilere akan mı dersin tomarla 2004 lü var bu şekilde…2004'lülerden de nefret ediyorum, o p**leri görmek de istemiyorum. Benim yanımda kimse yok. Yaşıt kuzenim de yok arkadaşım da yok. Benden 3 yaş küçük olup benden daha iyi hayat yaşayamazlar anladın mı yaşayamazlar!
Niye??? En iyi arkadaşım benden 9 yaş büyük. Sevdiğim başka arkadaşlarım 4-5 yaş küçük. Bakış açın yanlışAma 20 km uzaktaki lisede kalıcı arkadaş edinemezdim. Şimdiki bölümdekiler de benden yaşça küçükler o yüzden arkadaşlık kuramam.
Of ne alaka.Ama 20 km uzaktaki lisede kalıcı arkadaş edinemezdim. Şimdiki bölümdekiler de benden yaşça küçükler o yüzden arkadaşlık kuramam.
Düşünseler iyi olur, milletin arkasından kro diye atıp tutmak kolay.Acaba buna rağmen otobüsteki insanlar benim hakkımda yanlış şeyler düşünmüş müdür?
Ayyy hasta.2004'lülerden de nefret ediyorum, o p**leri görmek de istemiyorum. Benim yanımda kimse yok. Yaşıt kuzenim de yok arkadaşım da yok. Benden 3 yaş küçük olup benden daha iyi hayat yaşayamazlar anladın mı yaşayamazlar!
Bunun canını 04’lüler çok yakmış. Ağladım yorumlarına ama gülmekten.2004'lülerden nefret ediyorum.
ağam bizle maytap geçiiiAma ben sizin kızınız değiliiiiim. İyi ki de değilim ya. Sizin kız da benim gibi genç kız olsun siz de havalı olmaya çalışan bir kız göreceksiniz. Bence çocuk ve eğitim psikolojisi hakkında araştırma yapın. Mesela ben her gün pc karşısında ağzımı büzerek ve kafamı sallayarak şarkı söylüyorum. Ve kendimi çok havalı hissediyorum.
kız bak bahar candanın da arkadaşı yokmuş, sen arkadaş ol, çok yakışırsınızAma Bahar Candan'da öyle konuşuyor sonra İnadına Aşk'taki Yeşim de öyle! Onlar niye komik değil?
kıcımın kenarortayı ezik sdşlvhşshfşvfsşv2004'lülerden de nefret ediyorum, o p**leri görmek de istemiyorum. Benim yanımda kimse yok. Yaşıt kuzenim de yok arkadaşım da yok. Benden 3 yaş küçük olup benden daha iyi hayat yaşayamazlar anladın mı yaşayamazlar!
Gelecekte kocanın ayaklarını yıkayıp küfredeceğin pis bir herife hizmet eden biri olacaksın belli. Ama ben kendimle yaşıt bir kaliteli bir hemcinsimle aşk yaşayıp mutlu bir hayat süreceğim sen kendi ezikliğine bak önce .kıcımın kenarortayı ezik sdşlvhşshfşvfsşv
05li olarak senden daha olgunum valla bu ne kompleks ya hayatında hiçbir şey başaramamışsın bizi kıskanıyorsun şaka gibi hâlâ liseli gençlerle sidik yarıştırma derdindesin.Ayrıca kızlı erkekli gezeriz ve gayette güzel oluyor.En azından karşı cinsle nasıl konuşabileceğini tecrübe ediyorsun.Bu arada dudaklarını büzerek konuşmak seni daha dişi değil daha emb*sil gösteriyor o ne öyle ya erkeğini etkilemeye çalışan arizona kertenkelesi gibi sdjşvsdişvhshvıpidfb
Ne güldüm ya Allah hidayet versin inşallah bu yıl da yksye girersin banko bir rakip elenmiş olur JDSVKHDSİPIVİOFVIOİ
Az önce kendin dedin erkeklerle iletişim kurmayı öğreneceğini onlarla gezerek. Demek ki kendini buna ihtiyaç sahibi olarak görüyorsun acıdım çocuğun sana. Ben erkekleri de onlara deli olan senin gibileri de direkt saniye geçmeden engelliyorum. Vizyonsuzluğun mide bulandırıyor önce o kıytırık liseyi bitir.nE sdıvhoısvofvgfvoş
Bence o tam tersi olmasın.Çok şükür senin aksine benim kendime özsaygım var bana b*k parçası gibi davranan kız/erkekle işim olmaz yolumu veririm.Zaten kariyer de yapacağım ama sen de o ışığı göremiyorum tam da koca parası yiyecek bir ezik var karşımda 1-2 yıla kalmaz evlenip çocuklanırsın zaten
Yesinler birbirlerini ete para vermesinler dur :dGavga etmen guzumMune gelip ayikliycak sonra hepinizi
Kiz sonra hemen banlaniyolar, eglence bitiyo hemen gxgxgxgYesinler birbirlerini ete para vermesinler dur :d
Estetik değilsin diye ezikleyecek :dPardon da sen dediğimden bunu mu anladın?
Mesela iş hayatında herhangi bir erkekle muhattap olmayacak mısın, o zaman nasıl davranacaksın?
Her şeyi de aşk olarak algılamayın ya yordunuz artık