- 15 Şubat 2013
- 24.302
- 91.187
- Konu Sahibi tatlidunyaa
O cafede tepsiyi kafandan asagi gecirirsem görürsün muhatabi fhfhhfhfGerçekten 20 yaşında mısınız? Eğer öyleyse sizinle muhatap olmayacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O cafede tepsiyi kafandan asagi gecirirsem görürsün muhatabi fhfhhfhfGerçekten 20 yaşında mısınız? Eğer öyleyse sizinle muhatap olmayacağım.
O ne demek ya ne kadar ayıp ben daha kaç yaşındayım? Benim konumla şeyle sizinki arasında dağlar kadar fark var. Sanirım başka birine yazacaktınız çünkü ben utandım sizin dediğiniz şeyden ne kadar iğrenç.Bizim geçenlerde bir troll vardı kızlar kızlarla erkekler erkeklerle sevişsin diyen :d onu anımsatmaya başladı bu "karakter"
Yaşayamıyorsun çünkü arkadasin yok, dudagini anca aynada kendine büzüyosun20'li yaşlarda GENÇ bir kız olarak istediğim gibi yaşayacağım. Bu mu battı?
Evet terbiyesizdir o biraz vfvjfjfjO ne demek ya ne kadar ayıp ben daha kaç yaşındayım? Benim konumla şeyle sizinki arasında dağlar kadar fark var. Sanirım başka birine yazacaktınız çünkü ben utandım sizin dediğiniz şeyden ne kadar iğrenç.
OlsuuuunYaşayamıyorsun çünkü arkadasin yok, dudagini anca aynada kendine büzüyosun
Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın :dO ne demek ya ne kadar ayıp ben daha kaç yaşındayım? Benim konumla şeyle sizinki arasında dağlar kadar fark var. Sanirım başka birine yazacaktınız çünkü ben utandım sizin dediğiniz şeyden ne kadar iğrenç.
Fatihte o yasta aynanın karşısına geçip dudağıni büzüyodu kesinFatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın :d
Sadrazamı koluna takıp kapı kullarına zorbalık yapıyordur :dFatihte o yasta aynanın karşısına geçip dudağıni büzüyodu kesin
Bunun boyu kisa, tezzzz kellesi vurula bxhxvhdhdSadrazamı koluna takıp kapı kullarına zorbalık yapıyordur :d
Ben erkek değilim sahte hiç değilim. Sanırım kuyucaklı yusuf örneği yetersiz oldu o yüzden bu leş tavirlarla karşılaştım. Örnek aldığım bir kadınla da aramda 21 YAŞ var. Kendisi 1980 doğumlu o kadın. Bu açıklamadan sonra artık fake muamelesi yapmazsınız inşallah çok sinir oldum. 21 yaşım sizin gibi zihniyet yüzünden harcandı gençliğim!Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın :d
Zorbasın senO cafede tepsiyi kafandan asagi gecirirsem görürsün muhatabi fhfhhfhf
Daha kaliteli ortamlara akmak için İstanbul'u fethetmiş zaten shshsbsBunun boyu kisa, tezzzz kellesi vurula bxhxvhdhd
Ay son cümleye hazırlıksiz yakalandim hfhhffhhf püskürdüm gülerkenBen erkek değilim sahte hiç değilim. Sanırım kuyucaklı yusuf örneği yetersiz oldu o yüzden bu leş tavirlarla karşılaştım. Örnek aldığım bir kadınla da aramda 21 YAŞ var. Kendisi 1980 doğumlu o kadın. Bu açıklamadan sonra artık fake muamelesi yapmazsınız inşallah çok sinir oldum. 21 yaşım sizin gibi zihniyet yüzünden harcandı gençliğim!
NooooBen erkek değilim sahte hiç değilim. Sanırım kuyucaklı yusuf örneği yetersiz oldu o yüzden bu leş tavirlarla karşılaştım. Örnek aldığım bir kadınla da aramda 21 YAŞ var. Kendisi 1980 doğumlu o kadın. Bu açıklamadan sonra artık fake muamelesi yapmazsınız inşallah çok sinir oldum. 21 yaşım sizin gibi zihniyet yüzünden harcandı gençliğim!
Destek almanız lazım, çok çok acil bir şekilde.Ama ben kendimi yaşım büyük olsa da lise bire giden bir kızdan çok daha masum hissediyorum. Daha günahsızımdır. Çünkü ben erkeklerle gezmiyorum. Ve açık giyinip kızlara gösteriş yapmak istesem de ailem izin vermiyor. Varsın 8 yaşında gibi konuşayıp bu lise 1'e giden bir kızın benden daha hatalı ve kusurlu olduğunu gösterir. Ben 7 yaş büyük olduğum halde lise 1 kızını değil beni sevecekler!
Ama ben sizin kızınız değiliiiiim. İyi ki de değilim ya. Sizin kız da benim gibi genç kız olsun siz de havalı olmaya çalışan bir kız göreceksiniz. Bence çocuk ve eğitim psikolojisi hakkında araştırma yapın. Mesela ben her gün pc karşısında ağzımı büzerek ve kafamı sallayarak şarkı söylüyorum. Ve kendimi çok havalı hissediyorum.
Ben bu konuyu gelecekteki kariyerim hakkinda büyüklerimden tavsiye almak için açmıştım. Okuduğum kitapla bile dalga geçtiler. Yazık ki burada bile zorbalığa maruz kaldım.Destek almanız lazım, çok çok acil bir şekilde.
Kariyer danışmanlığı vermiyoruz annemBen bu konuyu gelecekteki kariyerim hakkinda büyüklerimden tavsiye almak için açmıştım. Okuduğum kitapla bile dalga geçtiler. Yazık ki burada bile zorbalığa maruz kaldım.
Ben de senden istemedim zaten.Kariyer danışmanlığı vermiyoruz annem