hata yaptım değilmi?

Canım şahsi fikrim;
Eşinin ailesi yaşadıkları şehre gitmeyeceğinizi bildikleri için kaba tabirle ayak yapıyorlar.
Yardım edeceklerini sanmıyorum. Annenle aynı şehirdeymişsin, bebeğin emmiyor sende en azından feraha çıkana kadar çalışmayı düşünebilirsin.
Malesef başka bir çözüm gelmiyor aklıma.

eeee Allah ın sopası yok demişler .herkes yaptığını çekmeden ölmüyormuş zaten .ben o kadar arada kaldımki anlatamam size .şuanda eşimi benim göndermediğimi sanıyorlar.aslında eşim bekarkende burada yaşıyordu .nerdeyse eşimin doğumundan bile beni sorumlu tutacaklar.ve bunlara rağmen hadi aşkım yemek yiyelim acıktım diyen ruhsuz bi adamla yaşıyorum .bazen gülümsüyorum böyle yapınca .hayat sana güzel diyorum .ben üzülüp ağlıyorum .tek yapabildiğim bu şuan.

ne düşündüklerini inanın bilmiyorum.sürekli oyunlar entrikalar.annemle aynı şehirde değilim.onlar 12 saat mesafeler.eşime kızıyorum sadece niçin böyle oluyor anlamıyorum.en sonunda eşime bırakacağım bebeğimi gidip çalışacağım.burası küçük bir kasaba yazlık bir bölge sezon açık değil herkes kabuğuna çekiliyor kış gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…