- 20 Kasım 2017
- 102
- 45
OnlarlaEşinizin onlarla oldğu ne malum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OnlarlaEşinizin onlarla oldğu ne malum
Elbette canımYooo geçicek..
Olayın şokundamısınız acaba yada adamın ipini çoktan salmıştınız herhalde . Şu an sinirden çatlar normal durumda olan biri çünkü , tebrik ederim güçlü duruşunuzu .Yooo geçicek..
Hem karaktersiz hem malı mülkü yok hemde eşini aldatıyor, bi kaşık suda boğulacak tipten . Aman o zaman at başından bir an önce. Daha mutlu olursun inşallah, Allah yardımcın olsun .Malı yok cnm
Zaten ben de boşanması taraftarıyım ama aldatmayı ispatlayıp her hakkını alarak . Adam keyfinde aleminde devam edemesin yani, böylelerinin canını sadece malını elinden alınca yakarsın başka türlü üzülmezler bile.
Yorulmuş artık bence ne yapsın üç yıldır bunlarla uğraşıyor iseOlayın şokundamısınız acaba yada adamın ipini çoktan salmıştınız herhalde . Şu an sinirden çatlar normal durumda olan biri çünkü , tebrik ederim güçlü duruşunuzu .
Olay şoku dündüOlayın şokundamısınız acaba yada adamın ipini çoktan salmıştınız herhalde . Şu an sinirden çatlar normal durumda olan biri çünkü , tebrik ederim güçlü duruşunuzu .
Ameliyat sonrası oluşan rahatsızlık sonucu yattım..acil olarak.Ne ameliyatı oldunuz? Eşiniz neden bilmiyor?
Bence delikanlı bir kadın hic uzatmadan bitircem diyor dogru düşünüyor aslında. Ha ben olsam parcalar oyle ayrılırım o ayriOlayın şokundamısınız acaba yada adamın ipini çoktan salmıştınız herhalde . Şu an sinirden çatlar normal durumda olan biri çünkü , tebrik ederim güçlü duruşunuzu .
Eminim resimlerden.alıyorlar ikinci belgelerle..resimleri gördüm emin oldum şimdi boşancam.olay olmadan nasıl boşanayım ki.bir olay oldu şuan.pazar günü beni öptü çıktı evden akşama da erken gelirim dedi
Parcalamak sadece benim seviyemi düşürür..Bence delikanlı bir kadın hic uzatmadan bitircem diyor dogru düşünüyor aslında. Ha ben olsam parcalar oyle ayrılırım o ayri
Mide ameliyatı falan mı oldunuz?Ameliyat sonrası oluşan rahatsızlık sonucu yattım..acil olarak.
Yazılarımda niye haberi yok yukarda yazdım
Valla helal olsun. Bence zekisinizde öyle hissettim eşiniz kendini akıllı sanıyor ama .D
Parcalamak sadece benim seviyemi düşürür..
Kavga ile bir yere varılmaz.Valla helal olsun. Bence zekisinizde öyle hissettim eşiniz kendini akıllı sanıyor ama .
Başka kadın varsa parçalamam ben ya , buyur kapı orda s.... g... derim herhalde .Bence delikanlı bir kadın hic uzatmadan bitircem diyor dogru düşünüyor aslında. Ha ben olsam parcalar oyle ayrılırım o ayri
Evet canımHic sasirmadim yaparlar her naneyi yerler.Yengem (amcamin karisi) kadin stresten beyninde tumor olusmus,ameliyat olmustu,kadincagiz komadayken amcam da hastaneden dinlenme bahanesiyle bize geldi.meger maksadi dostuyla yazismakmis.Internetten kameradan kikir kikir sohbet ederken yakaladim.o gunden beri nedense erkeklere karsi her pisligi yapabilecek potansiyelde goruyorum.