- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
Bende öyle düşünüyorum , düşünmem bile , hazmedemez insan .Büyük konuşuyor gibi olacağım ama ben hastane yatıyorken arkadaşlarıyla tatile giden kocayı boşarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyorum , düşünmem bile , hazmedemez insan .Büyük konuşuyor gibi olacağım ama ben hastane yatıyorken arkadaşlarıyla tatile giden kocayı boşarım.
İşine gelmedi tak teli kapattıSen hastanedeyken neden o yok? Ayrica en nefret ettigim erkek sucluyken kadini suclayan! Bos bos bos konusma falan .. terbiysizzz
O zaman inşallah kopar.Erkekliği gitsin inşallah.Karısı hastanedeyken bunları yapan adam her şey müstahak.Amin...ama yapıyor. Beni 2 hattan whaataasptan
Engelledi.. pazar gecesi
Bende öyle düşünüyorum , düşünmem bile , hazmedemez insan .
O zaman inşallah kopar.Erkekliği gitsin inşallah.Karısı hastanedeyken bunları yapan adam her şey müstahak.
[/QUOTEevet
Sorma kardes ayni benimki oda oyleydi zamaninda ne zaman yakalasam sucu bana atardi kac kurtul seviyosundur kesin ah ahhİşine gelmedi tak teli kapattı
Bende öyle düşünüyorum , düşünmem bile , hazmedemez insan .
Hikayelerde oteli etiket yapmışlar mi , oteli arayın eşimi bağlar misiniz diye birde öyle konuşmaya çalış.
Sürekli yapar mı bu tarz şeyler?
O arkadaşı arayin ağzınıza geleni sayın. Tatları keyifleri kaçsın.
Çok sinirlendim siz bu haldeyken yanınızdan ayrılmaması lazim.
[/QUOTE
İyi bare... Sakin ve güçlü olmaya çalış
Evet Bende öyle yapıyorum..İyi bare... Sakin ve güçlü olmaya çalış
Evet düşünmüyorum çok sağolDuruma cok uzuldum. Size acil sifalar diliyorum. Umarim birgun kendisi de ayni duruma duser.
Bu adamla evliliginize devam etmeyi dusunmuyorsunuz degil mi? Allah korusun yarin oburgun elden ayaktan dusseniz asla yaninizda size destek olacak karakterde bir insan degil esiniz..
Hiç uğraşmadan boşanırımEğer boşanmayı düşünüyorsan adamı fazla uyandırmadan delil topla, kurcala işi iyice öğren. Fotoğraf, mesajlaşma, ekran görüntüsü falan .
Ameliyatımla ilgili sorunlar ve kansızlıkVay cibiliyetsiz ... defolsun gitsin derim..
Sen sağlığini düşün önce canım neden hastanedesin .Allah şifa versin bir an önce inşallah sana .
Hiç gerek yok adım gibi biliyorumOteli arayın kesinleştirin önce orda olduğunu bence, sonra yalanları dizebilir içinizde en ufak şüphe kalmasın.