- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
Süründürmek varken niye rahatça boşayıp bekar hayatına salıyorsunuz ki ? Adamın zaten istediği bu sizde bunu vereceksiniz ona. Burnundan getirmeden bırakmazdım.Hiç uğraşmadan boşanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süründürmek varken niye rahatça boşayıp bekar hayatına salıyorsunuz ki ? Adamın zaten istediği bu sizde bunu vereceksiniz ona. Burnundan getirmeden bırakmazdım.Hiç uğraşmadan boşanırım
Çok Geçmiş olsun canımAmeliyatımla ilgili sorunlar ve kansızlık
Uğraşacak halim yok...sonra uzuyorSüründürmek varken niye rahatça boşayıp bekar hayatına salıyorsunuz ki ? Adamın zaten istediği bu sizde bunu vereceksiniz ona. Burnundan getirmeden bırakmazdım.
Çok sağolÇok Geçmiş olsun canım
Ya boşanmak istemezse? Bence nolur nolmaz delil toplayınUğraşacak halim yok...sonra uzuyor
Hemen tepki vermek istemiyorum ama insanın ilk önce aklına " acaba" lar geliyor... En önce dikkat çekmek istediğim kısım - sizi hastane de neden yalnız bırakıyor? - bir insanın eşi hastane de yatarken telefonu kökten kapatmak niye? Engellemek ne demek ya? Önceden de mi böyleydi yoksa bu hastaneye yatma olayından dolayı mı oldu merak ediyorum çünkü akıl alır gibi değil... Eğer ki iyileştiğiniz de ( unutmadan Allah şifalar versin) hala bu insanlık dışı hareketleri sergiliyorsa basın tekmeyi... Ergene dayak atması kolay derler ama yapacağınız yani size önereceğim şuan en doğru karar/ fikir bu... Siz hastane de yatarken sizi üzmeye hakkı yok gelip ayak ucunda beklemeli...Şuan sizlere bu yazıyı hastanede ki odamdan yazıyorum...herşey bu kadar mı üst üste gelir..
Ameliyat oldum sonra biraz ağrı yaşadım ve şuan bu ağrılar ve kan için hastanede yatırıyorum.eşim işe pazar günü evden işe diye çıktı işe gitmemiş..yakın arkadaşının İnstgram hikayesinde yabancı ülkeden gelen 1 kadın gördüm..deme ki eşim onların yanına gitti dedim.tabi açtı teli pazar günü nerdesin dedim işte olmadığını biliyorum bana boş boş konuşma dedi ve teli tamamen kapattı. Pazar gecesi diğer hattını aradım.açtı sesimi duydu kapattı ve engel attı...sonra yakın arkadaşının story lerde bir baktım ki yabancı ülkeden gelen 3 kadın ile antalyada tatile gitmişler. Eşim fotolarda yok.ama masalarda 5 servis var.eşim kelimesi nide mecburi yazdim burda iyi anlaşılın diye..Şuan eşim o bekar arkadaşı ve diper yabancı kızlarla antalyada herşeyi yapıyor bende hastanede yatıyorum ...
Uğraşacak halim yok...sonra uzuyor
Sonradan siz pişman olursunuz. Gezip eğlenip orda burda başkalarıyla para yerken görünce neden donuna kadar almadım dersiniz. Bu olaylara çok tanık oldum. Önce bir iyileşin sonra bunları bir düşünün derim.
Var delilimYa boşanmak istemezse? Bence nolur nolmaz delil toplayın
Kahvede oyun oynarsa kapatır..ama bu şekilde hiç yapmadı.ayrıca hastanede olduğu nu bilmiyorHemen tepki vermek istemiyorum ama insanın ilk önce aklına " acaba" lar geliyor... En önce dikkat çekmek istediğim kısım - sizi hastane de neden yalnız bırakıyor? - bir insanın eşi hastane de yatarken telefonu kökten kapatmak niye? Engellemek ne demek ya? Önceden de mi böyleydi yoksa bu hastaneye yatma olayından dolayı mı oldu merak ediyorum çünkü akıl alır gibi değil... Eğer ki iyileştiğiniz de ( unutmadan Allah şifalar versin) hala bu insanlık dışı hareketleri sergiliyorsa basın tekmeyi... Ergene dayak atması kolay derler ama yapacağınız yani size önereceğim şuan en doğru karar/ fikir bu... Siz hastane de yatarken sizi üzmeye hakkı yok gelip ayak ucunda beklemeli...
Neden bilmiyor?Kahvede oyun oynarsa kapatır..ama bu şekilde hiç yapmadı.ayrıca hastanede olduğu nu bilmiyor
Çok üzüldüm geçmiş olsun bu arada. inşallah sandığınız gibi değildir ama kimliği evdeyse Antalya'ya nasıl gitmiş. Otele nasıl rezervasyon yaptırmışlar.Kahve alışkanlığı vardı.bir iki kere gelmediği oldu..ama böyle habersiz bir anda kimliği bile ev de sen çık arkadaşınla bekar kadınlarla bas git...evlilikte sorun demiyelim de onun karekter ve huyları kendini bekar sanması
Aklın yolu bir tatlımÇok üzüldüm geçmiş olsun bu arada. inşallah sandığınız gibi değildir ama kimliği evdeyse Antalya'ya nasıl gitmiş. Otele nasıl rezervasyon yaptırmışlar.
alllah sana acil sifalar ve cok cok buyuk sabirlar versin cnm ins tek celsede kurtulursun boylesine pislik bi heriftenKahvede oyun oynarsa kapatır..ama bu şekilde hiç yapmadı.ayrıca hastanede olduğu nu bilmiyor
Pazar geçesi 1.hattı kapattı...ikinci hattan whatsapp engel attı..bende salı günü yattım hastaneye. Pazar gecesinden sonra ikinci hattı ne aradım ne mesaj attımNeden bilmiyor?
Bence onun o ezik konumuna düşmeye değmez hiç uğraşmasın hem kendini üzdüğüne de değmez gün gelir mum gibi arar o mahlukSüründürmek varken niye rahatça boşayıp bekar hayatına salıyorsunuz ki ? Adamın zaten istediği bu sizde bunu vereceksiniz ona. Burnundan getirmeden bırakmazdım.
Valla araba anahtarı vardı...birde apart otel..Aklın yolu bir tatlım
Bende imkansız diye yazdım az evvel
Bende öyle yapıyorum.Bence onun o ezik konumuna düşmeye değmez hiç uğraşmasın hem kendini üzdüğüne de değmez gün gelir mum gibi arar o mahluk
Pazar gününden beri yanınızda değil yani ..Pazar geçesi 1.hattı kapattı...ikinci hattan whatsapp engel attı..bende salı günü yattım hastaneye. Pazar gecesinden sonra ikinci hattı ne aradım ne mesaj attım