Hastanede yatmak ve aldatılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzgünüm ama bu adamdan size hayır gelmez.Hastanedesiniz adamın yaptıklarına bak.Sizi engellmesi de çok vahim bir durum.bu adam siz bu halde iken bunları yapıyorsa...inşallah affetmezsiniz.İlerde daha beterini yapar

Şuan sizlere bu yazıyı hastanede ki odamdan yazıyorum...herşey bu kadar mı üst üste gelir..
Ameliyat oldum sonra biraz ağrı yaşadım ve şuan bu ağrılar ve kan için hastanede yatırıyorum.eşim işe pazar günü evden işe diye çıktı işe gitmemiş..yakın arkadaşının İnstgram hikayesinde yabancı ülkeden gelen 1 kadın gördüm..deme ki eşim onların yanına gitti dedim.tabi açtı teli pazar günü nerdesin dedim işte olmadığını biliyorum bana boş boş konuşma dedi ve teli tamamen kapattı. Pazar gecesi diğer hattını aradım.açtı sesimi duydu kapattı ve engel attı...sonra yakın arkadaşının story lerde bir baktım ki yabancı ülkeden gelen 3 kadın ile antalyada tatile gitmişler. Eşim fotolarda yok.ama masalarda 5 servis var.eşim kelimesi nide mecburi yazdim burda iyi anlaşılın diye..Şuan eşim o bekar arkadaşı ve diper yabancı kızlarla antalyada herşeyi yapıyor bende hastanede yatıyorum ...
Hemen tepki vermek istemiyorum ama insanın ilk önce aklına " acaba" lar geliyor... En önce dikkat çekmek istediğim kısım - sizi hastane de neden yalnız bırakıyor? - bir insanın eşi hastane de yatarken telefonu kökten kapatmak niye? Engellemek ne demek ya? Önceden de mi böyleydi yoksa bu hastaneye yatma olayından dolayı mı oldu merak ediyorum çünkü akıl alır gibi değil... Eğer ki iyileştiğiniz de ( unutmadan Allah şifalar versin) hala bu insanlık dışı hareketleri sergiliyorsa basın tekmeyi... Ergene dayak atması kolay derler ama yapacağınız yani size önereceğim şuan en doğru karar/ fikir bu... Siz hastane de yatarken sizi üzmeye hakkı yok gelip ayak ucunda beklemeli...

Hemen tepki vermek istemiyorum ama insanın ilk önce aklına " acaba" lar geliyor... En önce dikkat çekmek istediğim kısım - sizi hastane de neden yalnız bırakıyor? - bir insanın eşi hastane de yatarken telefonu kökten kapatmak niye? Engellemek ne demek ya? Önceden de mi böyleydi yoksa bu hastaneye yatma olayından dolayı mı oldu merak ediyorum çünkü akıl alır gibi değil... Eğer ki iyileştiğiniz de ( unutmadan Allah şifalar versin) hala bu insanlık dışı hareketleri sergiliyorsa basın tekmeyi... Ergene dayak atması kolay derler ama yapacağınız yani size önereceğim şuan en doğru karar/ fikir bu... Siz hastane de yatarken sizi üzmeye hakkı yok gelip ayak ucunda beklemeli...
Kahvede oyun oynarsa kapatır..ama bu şekilde hiç yapmadı.ayrıca hastanede olduğu nu bilmiyor

Kahve alışkanlığı vardı.bir iki kere gelmediği oldu..ama böyle habersiz bir anda kimliği bile ev de sen çık arkadaşınla bekar kadınlarla bas git...evlilikte sorun demiyelim de onun karekter ve huyları kendini bekar sanması
Çok üzüldüm geçmiş olsun bu arada. inşallah sandığınız gibi değildir ama kimliği evdeyse Antalya'ya nasıl gitmiş. Otele nasıl rezervasyon yaptırmışlar.

Kimliksiz demişsiniz bu imkansız
Bakın günah almayın
Emin olun
Kimliksiz evden markete gidemez yapmayın
Ohal var 5 saatlik Amasra yolculuğunda 3 yerde kimlik sordular
Bilmiyorum bu imkansız
Gidemez kimliksiz

Süründürmek varken niye rahatça boşayıp bekar hayatına salıyorsunuz ki ? Adamın zaten istediği bu sizde bunu vereceksiniz ona. Burnundan getirmeden bırakmazdım.
Bence onun o ezik konumuna düşmeye değmez hiç uğraşmasın hem kendini üzdüğüne de değmez gün gelir mum gibi arar o mahluk

Pazar geçesi 1.hattı kapattı...ikinci hattan whatsapp engel attı..bende salı günü yattım hastaneye. Pazar gecesinden sonra ikinci hattı ne aradım ne mesaj attım
Pazar gününden beri yanınızda değil yani ..
Enteresan bir karı koca ilişkisi gerçekten .
Ne kadarlık evlisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X