Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese açık platformda konu açmışsın bende burdayım ve yazıyorum illa kocana beddua etmemmi gerekiyordu hoşuna gitmesi için? Başlığa hastanede yatıyorum kocam beni aldatıyor yazmışsın, yorumlarda aldatmaya dair sadece senin kurguların var ve adamın hastaneye yatmandan haberi bile yok. Herkese tuhaf cevaplar veriyorsun. Neyse ben yazacağımı yazdım zaten takıl kendi kendine. Davayıda hastaneden beri açtın herhalde :)Sanane neden açtığım..cevap veriyorum ben
Yalan be inanmıyorum ben bu konuya. Benim kocam ortadan kaybolsa deliye dönerim. Bu adamın hiç mi işi gücü yok yahu bir haftadır kayıp. Adamın ailesi yok mu da kimse merak etmiyor karı hastanede yatıyorsa bile eğlenecek bir yer bulmuş işte. Burada binlerce kişş görüyor konuyu elbetteki yorum yapacak. Ayrıntılı bir şekilde anlatılmıyor yazılan şeylere sananı deniliyor ne diye açtın o zaman bu konuyu be kadın. ! Allah yardımcın olsun rahatsız birine benziyorsunHerkese açık platformda konu açmışsın bende burdayım ve yazıyorum illa kocana beddua etmemmi gerekiyordu hoşuna gitmesi için? Başlığa hastanede yatıyorum kocam beni aldatıyor yazmışsın, yorumlarda aldatmaya dair sadece senin kurguların var ve adamın hastaneye yatmandan haberi bile yok. Herkese tuhaf cevaplar veriyorsun. Neyse ben yazacağımı yazdım zaten takıl kendi kendine. Davayıda hastaneden beri açtın herhalde :)
Konu gerçekse bile demekki bunların genel halleri bu. Yoksa kimse durduk yere 1 hafta ortadan kaybolmaz,hemde eşini engelleyerek. Konu sahibi ne şaşkın, ne de üzgün durmuyor zaten belliki alışık. Kendisini cool gösyermeğe çalıştı ama zaten kocası ondan önce davranıp boşanmaya zemin hazırlamış.. kocasınada böyleyse tavrı normal zaten :)Yalan be inanmıyorum ben bu konuya. Benim kocam ortadan kaybolsa deliye dönerim. Bu adamın hiç mi işi gücü yok yahu bir haftadır kayıp. Adamın ailesi yok mu da kimse merak etmiyor karı hastanede yatıyorsa bile eğlenecek bir yer bulmuş işte. Burada binlerce kişş görüyor konuyu elbetteki yorum yapacak. Ayrıntılı bir şekilde anlatılmıyor yazılan şeylere sananı deniliyor ne diye açtın o zaman bu konuyu be kadın. ! Allah yardımcın olsun rahatsız birine benziyorsun
Aynen öyle vallahi seninle aynı fikirdeyim :)))Konu gerçekse bile demekki bunların genel halleri bu. Yoksa kimse durduk yere 1 hafta ortadan kaybolmaz,hemde eşini engelleyerek. Konu sahibi ne şaşkın, ne de üzgün durmuyor zaten belliki alışık. Kendisini cool gösyermeğe çalıştı ama zayen kpcası ondan önce davranıp boşanmaya zemin hazırlamış.. kocasınada bizlere yazdığı gibiyse tavrı normal zaten :)
Boşandım o zaman cnmDuruma cok uzuldum. Size acil sifalar diliyorum. Umarim birgun kendisi de ayni duruma duser.
Bu adamla evliliginize devam etmeyi dusunmuyorsunuz degil mi? Allah korusun yarin oburgun elden ayaktan dusseniz asla yaninizda size destek olacak karakterde bir insan degil esiniz..
Boşandık o zamwnİlk kez duydum bu kadarınıda , çok uç bişey . Ameliyatlı karını hastanede bırak engelle bilmem ne , başka kadınlarla alem yap . Yuh arkadaşya . Dönünce nasıl hesap sormayı düşünüyorsun .