Hastanede kürtaj olunca kayıt?

Aynı hastaneye eşiyle gitmezse sorun olmaz bence...Nerden aklına glip te araştıracak yeni adam? Bu kızın hastanelerde kadın dogumlarda kaydı var mı diye araştıracak bi psikopatsa da evlenmesin zaten

Tabiki her şey kayıt altında. Şöyle söyliyim yalan söyledi ilerde eşine desek hastanede eşinin veya kendi tarafından bir tanıdık çalışıyor olsa yada tanıdık tanıdığa sorsa o kişi yapmaması gerek ama ismini girer kayıtlara her şeyini görür. İllaki ortaya çok rahat çıkar yani. Mesela ben sağlık sektöründe çalışanım dur bakayım şu kişi neler yapmış desem adı soyadı ile rahatça girer bakarım etik değil ama maalesef gizli de değil

Ve ayrıca kürtajdan 1 hafta sonra falan sağlık ocağından arayıp kürtaj olmuşsunuz siz bekar değilmiydiniz ayşe hanım vs gibisinden bişeyler demişler bunun sebebi ne?
Off işte buna sinir oluyorum ya! Milletin özel hayatının bekçiliği size düştü sanki! Kürtaj olmuşmuş, bekar değil miymiş bilmem ne! Başka merak ettiğiniz bir şey var mı? Nişanda ne kadar takı takıldı? Damat tuzlu kahveyi içti mi? Kaç kere seviştiniz? Çocuğu aldırmaya nasıl karar verdiniz? Çok kavga ettiniz mi?
Saçma sapan işler ya! Kadın belki zor durumda saklamak istiyor. Böyle şeyler yüzünden kaç kadın öldürülüyor haberleri yok sanki.

Benım tanıdığım bekarken ozel bırklinikte oldu evlendı 3 cocugu oldu hatta cocuk kardan once kurtaj oldu ama hıcbıyerde İlk kurtaj soylenmedı. Hatta hamıle olduğunda soruyorlar kac kurtaj kac cocuk var dıye. O ada sorduklarında 1 kurtaj demıs kımsede yok bursa 2 gorunuyır dememıs. Soylememrk saklamak daha ıyı. Burdakılerın gazına gelmesin arkadasın. Turk toplumunda yetısen cogu erkek bunu sorun edıyot dıger kalanları ıse ıcınde sorun edıyor

e nabız sisteminden gorebilir ilerde esi

Devlet hastanelerinde kürtaj oluyormuydu bilmiyordum zorunlu olmadıkça kürtaj yasak değilmiydi
Sadece o hastanedeki kayıtlarında çıkar diye düşünüyorum genel olarak siciline işlenmez bence
Her hastane ayrı kimlik oluşturuyor

Sene olmuş 2020 2013 den kalan konu hortlamış.

Evet hersey sistemlerde kayıtlı ben e nabizdan 2 3 sene önceki tahlillerimi bile görebiliyorum devlette yada araştırma hastenesinde farketmiyor birbirlerini görebiliyorlar

nişanlısı hamile kalınca aslında evlendirme işlemlerini hızlandırıp evlenmeliydi, ama demek ki niyeti çok da yokmuş.. sen hem kızı hamile bırak, hem de kürtaj yaptır.. nişanlısı adam değilmiş.. sahi niye ayrıldılar?

Yok ya benim bakirelik testimi adet gecikmesi diye girdiler
Ozel degilse neden bunu yaptırdınız? Bunu kabul edecek karakterde biri degilsiniz. Size zorla bir sey de yaptıramazlar diye düşünüyorum. Zorla olduysa buyuk ayip yapilmis.

Hasta kayıtları gizlidir. Kim görevini kötüye kullanmaktan açığa alınacağı belki de işinden olacağı bir suçu işler ki.sevgili nişanlısı bir özele götürememiş mi? Nereden bulursunuz gül gibi kızlar bu güçsüz adamları.

Sadece doktor görebilir ve başkasına açıklayamaz

Kimin aklına evlenmeden önce bir bakayım kürtaj yaptırmış mı diye bir düşünce gelirki? Evet doktor anlar düşüğünüz olsa kürtaj olduğunuz için diyebilir ya da daha öncede düşüğünüz olmuş diye düşünebilir. Özel ve düzgün bir kliniğe gidebilirsiniz ya da arkadaşınız gidebilir evlenip hamile kaldığında dikkat eder doktorla gelişen diyaloglara.Ben yerinde olsam eşime söyleyip sürekli bildiğini düşünerek yaşamak yerine söylemezdim sonuçta günahlara şahit tutmamak gerekir..

Bilmem kaç yıl önce yazılan ağrı kesici bile görünüyor bu tabii ki görünür

Bende sizin gbi günahlara şahit tutmamak gerektigini düşünüyorum.her ne kadar aaaa dürüstlük değil bu diye soylense de geçmişte yediği halti yazılı sözlü bildirmesinin kimlere ne faydası olabilir

E devletten e nabizdan çıkar diye biliyorum sildiremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…