- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.774
- 388
- 45
Off işte buna sinir oluyorum ya! Milletin özel hayatının bekçiliği size düştü sanki! Kürtaj olmuşmuş, bekar değil miymiş bilmem ne! Başka merak ettiğiniz bir şey var mı? Nişanda ne kadar takı takıldı? Damat tuzlu kahveyi içti mi? Kaç kere seviştiniz? Çocuğu aldırmaya nasıl karar verdiniz? Çok kavga ettiniz mi?Ve ayrıca kürtajdan 1 hafta sonra falan sağlık ocağından arayıp kürtaj olmuşsunuz siz bekar değilmiydiniz ayşe hanım vs gibisinden bişeyler demişler bunun sebebi ne?
e nabız sisteminden gorebilir ilerde esiMerhaba arkadaşlar bu soruyu bi arkadaşım için soruyorum. Kendisinin bu konuda endişeleri çok.
Benim yakın bi arkadaşım nişanlıyken hamile kaldı ve kürtaj olmak durumunda kaldı bi devlet hastanesinde nişanlısıyla hallettiler bu durumu. Bu olayla alakası olmayan sebeplerle yakın bi zamanda nişan atıldı.
Şimdi sorum şu; bu kürtaj durumu arkadaşımın hasta kaydında görünür mü? Mesela diyelim yarın öbürgün evlendi eşinin bu başından geçen olayı öğrenme imkanı var mı? ya da şu an annesinin, kardeşinin vs?
Ve ayrıca kürtajdan 1 hafta sonra falan sağlık ocağından arayıp kürtaj olmuşsunuz siz bekar değilmiydiniz ayşe hanım vs gibisinden bişeyler demişler bunun sebebi ne?
Evet hersey sistemlerde kayıtlı ben e nabizdan 2 3 sene önceki tahlillerimi bile görebiliyorum devlette yada araştırma hastenesinde farketmiyor birbirlerini görebiliyorlarSize şöyle diyeyim herşeyin kayıt altına alındığını oradan anlayın aylar önce kum döktüm idrar testleri tomografi böbrek ultrasonu çekildi, geçen ayda başka bir sebepten göğüs ultrasonu çekildim ve sonucu hiç daha önce görmediğim bir genel cerraha göstermemi istediler, gittiğim de doktor bana sonucun temiz ama bir kaç ay önce böbrek kumu dökmüşsün şuan bir sıkıntın var mı varsa onada bakalım gerçi buradaki sonuçlarında temiz görünüyor dedi ben şook herşeyi görebiliyorlar, benim 1 oğlum bir kızım var ikisinin arasında bir düşüğüm oldu onu bile yazmışlar sağlık ocağında hamile olduğumu öğrendiğimde hemşire 3.cü hamileliğinizmiş hayırlı olsun dedi evet ama düşük yapmıştım öncekini dedim evet burada görünüyor dedi bana hemşire
Ilişki başlamadan önce yapılanlar aldatma değildir.YALAN SÖYLEYECEK KADIN EŞİNE, BU BİR TÜR ALDATMADIR. BURADA OTURMUŞ AKIL VERİYORSUNUZ.
nişanlısı hamile kalınca aslında evlendirme işlemlerini hızlandırıp evlenmeliydi, ama demek ki niyeti çok da yokmuş.. sen hem kızı hamile bırak, hem de kürtaj yaptır.. nişanlısı adam değilmiş.. sahi niye ayrıldılar?Merhaba arkadaşlar bu soruyu bi arkadaşım için soruyorum. Kendisinin bu konuda endişeleri çok.
Benim yakın bi arkadaşım nişanlıyken hamile kaldı ve kürtaj olmak durumunda kaldı bi devlet hastanesinde nişanlısıyla hallettiler bu durumu. Bu olayla alakası olmayan sebeplerle yakın bi zamanda nişan atıldı.
Şimdi sorum şu; bu kürtaj durumu arkadaşımın hasta kaydında görünür mü? Mesela diyelim yarın öbürgün evlendi eşinin bu başından geçen olayı öğrenme imkanı var mı? ya da şu an annesinin, kardeşinin vs?
Ve ayrıca kürtajdan 1 hafta sonra falan sağlık ocağından arayıp kürtaj olmuşsunuz siz bekar değilmiydiniz ayşe hanım vs gibisinden bişeyler demişler bunun sebebi ne?
İşte laf arasına tıkıştırdı ben de anlamadımay ne meraklılar laf olsun torba dolsun diye konuşmaya. madem görüyor düşük olduğunu neden patavatsızca üçüncüyü müçüncüyü karıştırıyor, densiz.
Ozel degilse neden bunu yaptırdınız? Bunu kabul edecek karakterde biri degilsiniz. Size zorla bir sey de yaptıramazlar diye düşünüyorum. Zorla olduysa buyuk ayip yapilmis.Yok ya benim bakirelik testimi adet gecikmesi diye girdiler
Sadece doktor görebilir ve başkasına açıklayamazBenim idrar yolları enfeksiyonum var bir böbreğim de arızalı biraz ilk önce ürolojiye gittim testleri verdi yaptırdım sonra beni kadın doğuma yönlendirdi gittim tekrarlayınca yine ürolojiye gittim bana şak diye şu tarihte gitmişsin şu ilaçları almışsın kullandın mı dedi. Böyle bir şey olur yani niye olmasın evleneceği adam az zorlasa öğrenir yani zor değil
Bende sizin gbi günahlara şahit tutmamak gerektigini düşünüyorum.her ne kadar aaaa dürüstlük değil bu diye soylense de geçmişte yediği halti yazılı sözlü bildirmesinin kimlere ne faydası olabilirKimin aklına evlenmeden önce bir bakayım kürtaj yaptırmış mı diye bir düşünce gelirki? Evet doktor anlar düşüğünüz olsa kürtaj olduğunuz için diyebilir ya da daha öncede düşüğünüz olmuş diye düşünebilir. Özel ve düzgün bir kliniğe gidebilirsiniz ya da arkadaşınız gidebilir evlenip hamile kaldığında dikkat eder doktorla gelişen diyaloglara.Ben yerinde olsam eşime söyleyip sürekli bildiğini düşünerek yaşamak yerine söylemezdim sonuçta günahlara şahit tutmamak gerekir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?