- 20 Nisan 2020
- 49
- 60
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlı pinti imiş demekki özele para vermek istememişDevlette saklanır ne yazık ki. Neden devlette yaptırmış ki? Bekarlar genelde bu nedenle özel muayenehaneleri tercih ediyorlar
Ben beta hcg yaptırmıştım negatif çıkmıştı 5,6ay önce devlette yanlışlıkla pozitif diye kayda almışlar sağlık ocağı bana ulaşamamış eşimi aradı tırım tırıö söylemedi kesinlikle niye aradıklarımı ben sonra aradım durumu düzeltmiştim .yani her kayıt devlette ve özelde ortak sağlık sisteminde gözüküyor.eşi doktor ya da hemşir felan olursa belki görür
e arkadasinin durumu nasil suan2013te bu mesaji Ben yazmadim 17 yasindaki kardesim yazdi ama kadinlar klubu yonetimi sag olsun ayni evde ayni IP den girdigimiz icin iki ayri hesabi birlestirmis.
Eşiniz biliyor muydu ?Konu eski ama belki birinin isine yarar diye yaziyorum.
Ben 2018de kürtaj oldum.
2020 ocakta genel bi muayene icin doktora gittigimde, esimin yaninda cat diye 2018de kurtaj olmussunuz sonrasında kanamaniz kac gün surdu hatirliyor musunuz diye sordu.
Siz en iyisi saklamali falan islere kalkismayin, bir yerden acik verir, tam fiyasko
Burada doktor büyük patavatsızlık yapmış, hasta mahremiyeti denen bir şey var. Allah göstermesin diyelim eşiniz bilmiyor çekip vurup öldürür manyak biri olsa.Konu eski ama belki birinin isine yarar diye yaziyorum.
Ben 2018de kürtaj oldum.
2020 ocakta genel bi muayene icin doktora gittigimde, esimin yaninda cat diye 2018de kurtaj olmussunuz sonrasında kanamaniz kac gün surdu hatirliyor musunuz diye sordu.
Siz en iyisi saklamali falan islere kalkismayin, bir yerden acik verir, tam fiyasko
Eşiniz biliyor muydu ?
Bunlar özel şeyler aslında doktorun birebir sadece hastaya sorması gerekiyor bence
tabiki de silinmez twit silmiyorsunuzÇok teşekkür ederim cevabınız için. Peki bu sicile nasıl bakabilir eşi veya ailesi? Ayrıca kayıttan sildirmek mümkün değil mi herhangi bi operasyonu vs. Saçma bi soru ama kusura bakmayın arkadaşım illa silinebilmesinin bi yolu vardır diye diretti. Bi saçma soru daha; arkadaşım sadece bulunduğu il içinde bu hasta kayıtlarının tutulduğunu başka bi ile taşınırsa bunun öğrenilemeyeceğini söylüyo eşi tarafından. Böyle bişey var mı? Ben durumun böyle olmadığını anlatmaya çalıştım ama bi de 2. ağızdan duyup emin olmak istiyo. Yordum sizi de teşekkür ederim
Size şöyle diyeyim herşeyin kayıt altına alındığını oradan anlayın aylar önce kum döktüm idrar testleri tomografi böbrek ultrasonu çekildi, geçen ayda başka bir sebepten göğüs ultrasonu çekildim ve sonucu hiç daha önce görmediğim bir genel cerraha göstermemi istediler, gittiğim de doktor bana sonucun temiz ama bir kaç ay önce böbrek kumu dökmüşsün şuan bir sıkıntın var mı varsa onada bakalım gerçi buradaki sonuçlarında temiz görünüyor dedi ben şook herşeyi görebiliyorlar, benim 1 oğlum bir kızım var ikisinin arasında bir düşüğüm oldu onu bile yazmışlar sağlık ocağında hamile olduğumu öğrendiğimde hemşire 3.cü hamileliğinizmiş hayırlı olsun dedi evet ama düşük yapmıştım öncekini dedim evet burada görünüyor dedi bana hemşire