Hastanede kürtaj olunca kayıt?

burada bir de bu konuda fikir verenler olduğuna inanamıyorum. Kızın yaptığı eşimi nasıl aldatırım demek ile eş değer. Ve burada kızı kınamadan ona yol gösterenler var. İnanılmaz bir çağdayız.

Bakın ilişkiye girmek sıkıntı değil, özgürsünüz ama eşinizi kandırmakta özgür değilsiniz. Bu konuda akıl fikir vermeye çalışanlara da şaşkınım.

E-nabiz'a baksin arkadasiniz. Orada hastanenin ne sekilde kayit ettigi gorulur. Gelecekteki esinin de e-nabiz harici bir yerden gorebilcegini dusunmuyorum. eger doktor filan olmayacaksa mustakbel es, saglik kayitlarina bakip acaba kurtaj olmus mudur diye arastiracak hali olmaz heralde.

Siz şakasını yapmışsınız ama bence bu kişi tam olarak da dediğinizi yapacak:) Yani çocuğu aldır, zarı diktir ve kocaya bakireyim de.Böyle bi düşüncesi olmasa bu kadar kasmazdı kanımca.Erkeklere acıyacağımı hiç düşünmezdim ama yazık cidden de.Yalan üstüne kurulu aileler.

Dürüstlük karakter ve erdemdir. Bakir bir adam bile olsa evleneceği kişi kadının yine kalkıp yaşadıklarını en azından bu kadar ciddi ilişkiyi etkileyecek yaşanmışlıkları nin arkasında olması gerekir diye düşünüyorum. Ben erkek olsam kızlık zarını diktiren veya kürtaj olup apandis ameliyatı oldum diye birine sıttın sene güvenmezdim. Dürüstlük iyidir iyi başa kakarlarsa o adam uzak dursun benden zaten

Yaşadığı şeyin ardında durmalı, o kwndisi ardında duramıyorsa başkaları ne yapmaz? İleride evleneceği kişiye de bunu söylemeli bence. Kürtaj doğum kontrol yöntemi olarak kullanılabilecek basit bir şey değil, ciddi bir operasyon ve tabi ki sağlık kayıtlarında görünür. Henüz tanımadığı adamı aldatmaktan resmi kayıtları değiştirmeye kadar her şeyi göze alacağına ardında duramayacağı bir beraberlik yaşamamayı öğrense idi keşke...

E nabızdan kontrol edin bakalım orada görünüyor mu ? Sağlık ocağının soruş tarzı kötü ama aile planlama sağlık gibi şeyler için soruyorlar zaten sağlık ocağı gördüyse sisteme düşmüştür

Yeniden hamile kalsa doktor daha önce bir kürtaj geçirmişsiniz riskleri şu bu dese ya da bu yüzden hamile kalması zorlaşsa vs yani bir şekilde ortaya çıkma ihtimali çok yüksek. Hani bakire olmadığını saklamaktan bile daha ağır bir durum. Kullanılan ilaçlar eczane dökümünde tc kimlikle bile duruyor. Eşi birgün bir ilaç almaya gitse ve döküm istese eczaneler hemen veriyor hangi ilacın günü gelmiş vs baksın diye.

Kayıtlarda çıkıyor elbette. Ben de sigortamı kullanmadan özel hastanede yaptırmıştım işlemi ona rağmen Enabızda görünüyor.
Üçüncü kişilerle paylaşılması yasal değil, öğrenilmesi zor ama imkansız fa değil bir yerlerde denk gelebilir. Çok çekiniyorsa geçmiş kayıtlarını diğer doktorlar için enabızdan kapatıp sadece muayene olduğu doktorun görmesini sağlayabilir.

Saglik ocagi ne munasebet hesap sorabiliyor? Agizlarinin payini vermistir umarim kuzeniniz. Hadsizlige bak cok sinirlendim.

Hayır tabiki böyle bir şey yapılmıyor.Aile hekimleri kendilerine kayıtlı hamile bireylerin kontrollerini yapmaktan sorumlular.Hatta yapmadıklarında sistemde eksi puan alıyorlar.Bu yüzden bu kişinin hamile misiniz diyerek arandığını düşünüyorum.

Kızlık zarı da yok doğal olarak ordan da anlarlar. Bir de zaten geçmişe takılan insanla beraber olmak da ne kadar sağlıklı bilemedim

konu hortlamış 2013 den ama sölemeden geçemiyecem hiç bir saglık ocağı aaa xxx hanımmmm bekarsın sen nasıl kürtaj oldun demez çok saçmaa
Sağlık ocaklari düşük, doğum gibi durumları sisteme girdikleri için aramış olmaları normal. Evlilik durumunuda ekliyorlar sisteme boşanma durumunu da . Yanı aramış olmaları şaşılacak bisey değil.

Ben beta hcg yaptırmıştım negatif çıkmıştı 5,6ay önce devlette yanlışlıkla pozitif diye kayda almışlar sağlık ocağı bana ulaşamamış eşimi aradı tırım tırıö söylemedi kesinlikle niye aradıklarımı ben sonra aradım durumu düzeltmiştim .yani her kayıt devlette ve özelde ortak sağlık sisteminde gözüküyor.eşi doktor ya da hemşir felan olursa belki görür

Devlette saklanır ne yazık ki. Neden devlette yaptırmış ki? Bekarlar genelde bu nedenle özel muayenehaneleri tercih ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…