Hastanede kürtaj olunca kayıt?

Hala şu konuda kadına akıl veriyorsunuz. Allah akıl fikir versin. Bu da aldatmaya giriyor. Kinanacak bir sey.

Hortlamış konumuymuş ya

2013te bu mesaji Ben yazmadim 17 yasindaki kardesim yazdi ama kadinlar klubu yonetimi sag olsun ayni evde ayni IP den girdigimiz icin iki ayri hesabi birlestirmis.

Bazı kurumlar işgüzarlık yapıyor. Öğrenciyken bir davam vardı biriyle mahkeme falan olacaktı. Telefonla görüştük adliyeden calısanla bir erkek neyse mahkeme saati hakkında vesaire bilgilendirildim. Dedim ki ailemin yaşadığı yere göndermeyin mahmeme cebini benim iş adresim şu şu şehirde yaşıyorum vs ailem bilmesin gerek yok. Tamam dedi adresi aldı. Sanki öyle dememişim gibi bir hafta içinde aileme gönderdiler. Orda da şikayet metni vs herşey yazıyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan ailem de öğrenmiş oldu. Yani bazı şeyleri özellikle kapatmaya çalışınca böyle tipler açmaya duyurmaya çalışıyor o zaman gençtim şu an olsa canına okurdum o hıyarın.

Öf yine hortlamış konuya yorum yapmışım ya

evlenirken saklanılacak bir durum değil bu hiç öğrenmese vicdan azabı öğrense neler olur.

bende şimdi farkettim yıl 2013 müş yuh ya acaba şimdi ne halde keşke gelse anlatsalar durumu da herkese ders olsa.

Konu eski ama belki birinin isine yarar diye yaziyorum.

Ben 2018de kürtaj oldum.
2020 ocakta genel bi muayene icin doktora gittigimde, esimin yaninda cat diye 2018de kurtaj olmussunuz sonrasında kanamaniz kac gün surdu hatirliyor musunuz diye sordu.
Siz en iyisi saklamali falan islere kalkismayin, bir yerden acik verir, tam fiyasko

Eşiniz biliyor muydu ?
Bunlar özel şeyler aslında doktorun birebir sadece hastaya sorması gerekiyor bence

Burada doktor büyük patavatsızlık yapmış, hasta mahremiyeti denen bir şey var. Allah göstermesin diyelim eşiniz bilmiyor çekip vurup öldürür manyak biri olsa.

Eşiniz biliyor muydu ?
Bunlar özel şeyler aslında doktorun birebir sadece hastaya sorması gerekiyor bence

Bence de ozel sormasi gerekirdi ama sordu.
Onun da detayini ogrendim, benim adimi seslendiklerinde ikimiz birden odaya girdik.
Benim yalniz muayene olmayi talep etmem gerekiyormuş. Odada bir baskasi varken benimle ilgili bilgi paylasmamasini soyleyip muayeneyi reddetmem gerekiyormus. Aksi takdirde paylasabilirmis.

Bence cok sacma. Memlekette manyak cok, zorla giren, orda ses cikarma kabul et ben de duyucam diye kadinlari zorlayan, kadin hayir dese ne saklıyorsun diye cekip vuracak milyon tane herif var.

Biz 2010 yilindan beri evliyiz, 2018de bebegimin kalbi durdugu icin gebeligi sonlandirmak icin kurtaj yapildi. Ama cok baska bir sey de olabilirdi.

Offf hortlamış konu faciası yine o kadar okudum arkadaşın durumu nasıl şuan güncelleme bekliyoruz

Size şöyle diyeyim herşeyin kayıt altına alındığını oradan anlayın aylar önce kum döktüm idrar testleri tomografi böbrek ultrasonu çekildi, geçen ayda başka bir sebepten göğüs ultrasonu çekildim ve sonucu hiç daha önce görmediğim bir genel cerraha göstermemi istediler, gittiğim de doktor bana sonucun temiz ama bir kaç ay önce böbrek kumu dökmüşsün şuan bir sıkıntın var mı varsa onada bakalım gerçi buradaki sonuçlarında temiz görünüyor dedi ben şook herşeyi görebiliyorlar, benim 1 oğlum bir kızım var ikisinin arasında bir düşüğüm oldu onu bile yazmışlar sağlık ocağında hamile olduğumu öğrendiğimde hemşire 3.cü hamileliğinizmiş hayırlı olsun dedi evet ama düşük yapmıştım öncekini dedim evet burada görünüyor dedi bana hemşire

tabiki de silinmez twit silmiyorsunuz
hastayla ilgili her bilgi hastane kayıtlarında kalır
kalmak zorundadır, arşivde saklanır kaç sene geçerse de geçsin atılmaz, satılmaz, silinmez
şöyle bişey var (burdan sonrası benim bildiğim, kesinlik %100 değil)
bi hastane başka bi hastanenin kayıtlarına sebepsizce erişmez
anca hasta sevki falan olur, doktor diğer hastanedeki tedavisini öğrenmek ister o şekilde ulaşılır sanırım

evleneceği adam bir seyden suphelenmezse durup dururken kürtaj oldu mu acaba bu kız diye niye arastırsın ki yani :/ saglık ocagı da namus bekcisi sanki ya onlara neyse artık ne kadar gıcık bir durum

ay ne meraklılar laf olsun torba dolsun diye konuşmaya. madem görüyor düşük olduğunu neden patavatsızca üçüncüyü müçüncüyü karıştırıyor, densiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…