- 7 Mart 2019
- 2.963
- 1.466
- 32
-
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Çekim gücünde falan sonradan düşme oldu muWeewell elektrikli almıştım ben çok memnun kaldım. Çantama koymuştum, hemşireler emzir diye ısrar etti. Emdiler sanıyordum meğer içemiyorlarmış sarılık oldu bebeklerim. Koyun çantanıza, sağın gerekirse hastanedr
Çekim gücünde falan sonradan düşme oldu mu
TeşekkürlerYok valla, ben 50 gün kullandım, kuzenime verdim 6 ay da o kullandı geri getirdi. Ben aldığım dönem çok araştırmıştım, en çok memnun kalınan oydu. Ben çift pompalı almıştım, aynı anda sağamadım çünkü iki elimle tutmam gerekiyordu, kuzenimde tek sağmış. Almayı düşünürseniz çifte fazladan para vermeye gerek yok, tek pompa yeter
Emdiği halde nasıl içememiş ki emememiş miWeewell elektrikli almıştım ben çok memnun kaldım. Çantama koymuştum, hemşireler emzir diye ısrar etti. Emdiler sanıyordum meğer içemiyorlarmış sarılık oldu bebeklerim. Koyun çantanıza, sağın gerekirse hastanedr
Emdiği halde nasıl içememiş ki emememiş mi
Aslında çalışan anne olucam işe başlayınca da lazım olur mutlaka o yüzden philips alıcaktım ama bu ay masraflarımız çok oldu ona bütçe kalmadı o yüzden sonra alırım dedim ama hastanede lazım olursa diye düşündüm uygun bi model alırım eğer lazım oluyorsaKullanılıp kullanılmayacağı kesin olmayan bir şey olduğu için deneme amaçlı kiwi aldım ben şimdilik denedim evde gayet güzel geldi hastane çantama da koyacağım ne olur ne olmaz
Hastane çantasına akla gelen her şeyi koymayı garipsemiyorum sonuçta biz taşımıyoruz arabayla bavulla götürüyoruz istersen sığıyorsa evi koy yani kime ne
Bilinçaltı şeyine de çok takılmıyorum açıkçası kendimi gerek olacak diye şartlanıyorum koyarken aldım bulunsun mantığı
O da bilemedi demekki süt gelince emiyo sandı heralde. Süt olduğu halde de emmeme ihtimali var demekki ama nasıl anlıycaz onu sen nasıl anladınYok çekememişler. 36 haftalık doğdu benim ikizlerim, göğsümü çekiyorlardı ama süt gelecek kadar çekememişler. Sütüm hemen gelmişti benim, süt akınca, onlarda emince bende içiyorlar sandım. Başımda da yardımcı olmayan kayınvalide olunca anlayamadım.
Simdiden bebeginizi gule gule buyutun. Evet ilk etapta emzirmek cok daha mantikli buna adapte olmanizda fayda var. Bende koymustum hastane cantama manuel olandi benimki ama goguslerim hassas ve yaraya meyilli oldugu icin sagim konusu zor oldu hastanede acikcasi. Maddi durumunuz ve sezaryen de sutun gelme suresini goz onunde bulundurursaniz hastanede hemen hemen de gerekmiyor mutlaka olmali diye birsey yok. Calisacaksaniz da ve sutunuz bol bol olursa ki insallah olur mutlaka edinin.Aslında çalışan anne olucam işe başlayınca da lazım olur mutlaka o yüzden philips alıcaktım ama bu ay masraflarımız çok oldu ona bütçe kalmadı o yüzden sonra alırım dedim ama hastanede lazım olursa diye düşündüm uygun bi model alırım eğer lazım oluyorsa
Emme refleksi olup olmadigi kontrol ediliyor doktorlar dogumdan sonra ki muayenede anliyorlar bebegin emip ememedigini.O da bilemedi demekki süt gelince emiyo sandı heralde. Süt olduğu halde de emmeme ihtimali var demekki ama nasıl anlıycaz onu sen nasıl anladın
Teşekkür ederim Biberon antikolik olanı aldım sanırım onların akış hızı yavaşmışBu arada biberon kullanma konusunda dikkat etmek icin yeni anne adaylarini uyarmak isterim. Bu benim icimde yara kimsenin basina gelmesin ama simdiki bebekler dogustan zeki biberon ile memeden sut gelme hizini anliyorlar ve meme reddi yasayabiliyorsunuz. Sutum gelmedi mama vermeliyim derseniz ilk gunlerde lutfen kasik veya bardak kullanin. Bol sutlu saglikli dogumlar dilerim herkese
O da bilemedi demekki süt gelince emiyo sandı heralde. Süt olduğu halde de emmeme ihtimali var demekki ama nasıl anlıycaz onu sen nasıl anladın
Destek yerine köstek olanlarBaksaydı belki anlardı ama beni uykumdan bez değiştirtmek için uyandırıyordur
Anlamadım. 4. gün uyku halinden dolayı kızı acile götürdük sarılıktan yatış verdiler