Süt sağma, göğüs pompası

Minikka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
5
0
1
26
Kızlar süt artırmak için pompa önerisi verir misiniz? 5 -10cc süt var emmiyor mama ile gidiyoruz. Manuel pompa var ama tek başına çekmiyor ben memeyi sıktırınca çekiyor. Bir süreden sonra sağmayı bıraktım şimdi sıkınca damla şeklinde geliyor. Tekrar denemek istiyorum çekim gücü iyi olan ve sütü arttıran marka model elektrikli, giyilebilir vs.deneyimlemişseniz önerilerde bulunur musunuz lütfen.

Mochi #reklam markasının giyilebilir göğüs pompasını kullandım ama süt çok olduğunda işe yarar bir pompa bence. 5-10 cc sütünüz varsa elektrikli ya da giyilebilir pompa gibi pahalı ürünler almanızı tavsiye etmem çünkü sütünüzün artma durumu olmazsa boşa gitmiş olur. Chicco #reklam markasının manuel pompasını iş etapta kullanmıştım ve ben memnun kaldım açıkçası çekim gücü baya iyi manuel pompalara göre ve sağımı arttırınca sütü de arttırdı bu pompa bende.

Mama verdikçe daha az emer, daha az emdikçe süt üretimi azalır. Artması için öncelikle emzirmeyi sıklaştırmak gerekir. Ameda kullandım ben tekli olandan. 3 oğlumda da götürdü beni hem sağlam hem güçlü çekiyor.

Kızlar süt artırmak için pompa önerisi verir misiniz? 5 -10cc süt var emmiyor mama ile gidiyoruz. Manuel pompa var ama tek başına çekmiyor ben memeyi sıktırınca çekiyor. Bir süreden sonra sağmayı bıraktım şimdi sıkınca damla şeklinde geliyor. Tekrar denemek istiyorum çekim gücü iyi olan ve sütü arttıran marka model elektrikli, giyilebilir vs.deneyimlemişseniz önerilerde bulunur musunuz lütfen.
İlk etapda hastane tipi kiralayin sütünüz artarsa giyilebilir yada diğer makinalardan alırsınız. Sağım işi istikrar ister. 2 saatte bir gece gündüz aksatmadan sağım yapmalisiniz.

Back
X