- 16 Ocak 2020
- 15
- 10
- 26
-
- Konu Sahibi anksiyetelikiz
Bende benzerini yaşıyorum.Devamlı dr.a gidiyorum.Her dr.a inanmıyorum da...panik atak,anksiyete ilaçları kullanıyorum.Ama daha faydasını görmedim,yada görmüş halim bu...Çok zor.Psikiyatriye gidip geliyorum.Hayatı kabusa çeviren bir durum.Başa çıkamadım.İlaçlar bağımlılık yapmaz,düzelince dr.zaten yavaş yavaş bıraktırıyor.
Çok sağol cevap vermen bile yetti ama çok kötüyüm uyku falan kalmadı nasıl geçecek bilmiyorumBende benzerini yaşıyorum.Devamlı dr.a gidiyorum.Her dr.a inanmıyorum da...panik atak,anksiyete ilaçları kullanıyorum.Ama daha faydasını görmedim,yada görmüş halim bu...Çok zor.Psikiyatriye gidip geliyorum.Hayatı kabusa çeviren bir durum.Başa çıkamadım.İlaçlar bağımlılık yapmaz,düzelince dr.zaten yavaş yavaş bıraktırıyor.
bende öyleyim.Kendin başa çıkamıyorsan,yardım almalısın.Psikiyatri ye gitmenin daha iyi olacağını düşünüyorum.Daha da ilerleyebilir,çok farklı şekillerde de devam edebiliyor.Ben de başlangıçta çabaladım,ama yapamadım ,ilerledi,Hergün atak geçiriyor oldum.Yeni ilacım dan umut bekliyorum...Çok zor çokÇok sağol cevap vermen bile yetti ama çok kötüyüm uyku falan kalmadı nasıl geçecek bilmiyorum
Şuan bende aynı durumdayım 2 yıllık evliyim sureklı kanser olacagım korkusuyla yasıyorum bir hafta meme kanseri 1 hafta lösemi 1 hafta başka bişey sureklıHanımlar Merhaba
Son çareyi artık bu sitede arıyorum. Derdim kimseden doktor ya da ilaç önerisi almak değil sadece benim gibi birileri var mı bilmek istiyorum. Hanımlar bende inanılmaz bir kanser korkusu var. Bu korku hayatımı ele geçiriyor, yeme içmemi, uykumu, her şeyimi etkiliyor. Öyle boyutlara ulaştı ki vücuduma dokunmaktan korktuğum oluyor elime bir şişlik vs gelecek diye. Psikiyatra gittim, yoğun anksiyete ve panik bozukluk teşhisi koydu fakat ben şu “antidepresanlar bağımlılık yapıyor” söylentisi nedeniyle verdiği ilacı içmedim. Doktor doktor gezen biri değilim doktorlar kötü bir şey söyleyecek korkusuyla hastanelerden çıkmama gibi bir durumum da yok. İnternette gezerken karşıma hastalık haberleri çıksa dahi panik atak krizleri geçiriyorum. Allah göstermesin gerçekten kendimi o hastalığa yakalanmış gibi düşünüp ailemin halini, kendimi kel hayal ediyorum. Henüz yirmi bir yaşındayım şehir dışında ailemden ayrı tek başıma yaşıyorum okul için. Allah aşkına bu durumları benim kadar ağır yaşamasa da atlatan var mı? Yardım edin bana
Bende suan aynı durumdayım sureklı kanser oldugumu düşünüp hayatı kendıme aileme zehir ettim ben doktor doktor gezıyorum ama doktorlara inanmıyorum uyku uyuyamıyorum aglama atakları gecıroyorum bu durumdan bende kurtulmak istiyorum pskatriye gidicemHanımlar Merhaba
Son çareyi artık bu sitede arıyorum. Derdim kimseden doktor ya da ilaç önerisi almak değil sadece benim gibi birileri var mı bilmek istiyorum. Hanımlar bende inanılmaz bir kanser korkusu var. Bu korku hayatımı ele geçiriyor, yeme içmemi, uykumu, her şeyimi etkiliyor. Öyle boyutlara ulaştı ki vücuduma dokunmaktan korktuğum oluyor elime bir şişlik vs gelecek diye. Psikiyatra gittim, yoğun anksiyete ve panik bozukluk teşhisi koydu fakat ben şu “antidepresanlar bağımlılık yapıyor” söylentisi nedeniyle verdiği ilacı içmedim. Doktor doktor gezen biri değilim doktorlar kötü bir şey söyleyecek korkusuyla hastanelerden çıkmama gibi bir durumum da yok. İnternette gezerken karşıma hastalık haberleri çıksa dahi panik atak krizleri geçiriyorum. Allah göstermesin gerçekten kendimi o hastalığa yakalanmış gibi düşünüp ailemin halini, kendimi kel hayal ediyorum. Henüz yirmi bir yaşındayım şehir dışında ailemden ayrı tek başıma yaşıyorum okul için. Allah aşkına bu durumları benim kadar ağır yaşamasa da atlatan var mı? Yardım edin bana
AHhhh beni anlatmissiniz nasil basa cikacagiz bu lanet seyle yaMerhaba. Aynı şeyleri bende yasıyorum diyebilriim. İnanılmaz hasta olcam korkusu yasıyorum. Bunu baskılayıp kendimi rahatlatmaya calıssamda beceremıyorum. Mesela basım agrıyor düşündükçe suandasa ensemden yukarı sağ tarafta ağrı oluyor tansiyonum normal cıkıyor kas gevsetici sürdüm ama ben internetten arastırmaya başladım beyin tümörü falan elim ayağım titredi. Mesela kardeşim o kdr rahatki bası ağrısa gidip emar bile cektırıyor. Varsa problem erken teşhis diyor. Ben neden öyle olamıyorum. Suan psıkologa gitsem kesın antidepresan ilaç verir. Onlarıda hiç kullanmadım ama bazen kullanmam gerektiğini düşünüyorum. Ben korkmak istemiyorum. Rahat olup hastaneye korkmadan gitmek istiyorum. Bunu nasıl yenebilriim. Benim gbı olanlar varmı. Eşim ve 4 yasında kzıım var. Eşim cok evhamlısın dio oda tam tersim. Az bişeyde gider doktora. Doktora gidip hastaneye girdimmi zaten bayılacak gbı oluyorum. Elim ayağım boşalıyor. Bir test olim sonuçlar cıkana kdr kötü bişe var die kendi kendimi zaten bitirmiş oluyorum. Ne olur yardım edin neden böyleyim
Ayni seyleri bende yasiyorum korona korkusu kanser korkusu 1 aydir kendimi yedim. Psikiyatri ye gittim ilac verdi kullanamadim yan etkileri cok fazlaydi. O kadar zormus ki kafayi yemek uzereyim Allah yardimcimiz olsun insallah kurtulalim tez zamanlaHanımlar Merhaba
AMin tek dilegim bu surekli kendime teshis koyuyorum... delirmemek mumkun degil bende knedime ne teshisler koydum bilsenizAyni seyleri bende yasiyorum korona korkusu kanser korkusu 1 aydir kendimi yedim. Psikiyatri ye gittim ilac verdi kullanamadim yan etkileri cok fazlaydi. O kadar zormus ki kafayi yemek uzereyim Allah yardimcimiz olsun insallah kurtulalim tez zamanla
Aynen ben gittim dinledi sagolsun ama ilac verdi. 1 sene korun dedi. Cocugum olmasini cok istiyorum. Ama ben bu koronadan sonra daha kotu oldum atak olarak . Napicaz bilmiyorum nasil atlatacagizAMin tek dilegim bu surekli kendime teshis koyuyorum... delirmemek mumkun degil bende knedime ne teshisler koydum bilseniznolacak boyle bilmiyorum pskiyatr giderim de ilac verip gönderecekler normal hayatima devam edemiyorum artık
Hic bir fikrim yok bazen dua okumak iyi geliyor bazen kitap okumak ama anlik cozumler kendimle kalinca yine hastalık arastirmaya devam... cok yoruldim yemeden icmeden kesildik sıkıntıdanAynen ben gittim dinledi sagolsun ama ilac verdi. 1 sene korun dedi. Cocugum olmasini cok istiyorum. Ama ben bu koronadan sonra daha kotu oldum atak olarak . Napicaz bilmiyorum nasil atlatacagiz
Benim gastritim de var bende kesildim yemeden icmeden midem bulaniyorHic bir fikrim yok bazen dua okumak iyi geliyor bazen kitap okumak ama anlik cozumler kendimle kalinca yine hastalık arastirmaya devam... cok yoruldim yemeden icmeden kesildik sıkıntıdan
Bİlmiyorum her gun yeni bir teshis koyuyorum kucuk capli bir hava degisimi vs iyi gelebilir kafamizi dağıtabilir ama o da ne kadar mumkun tartışılır allahim kurtarsin biziAynen ben gittim dinledi sagolsun ama ilac verdi. 1 sene korun dedi. Cocugum olmasini cok istiyorum. Ama ben bu koronadan sonra daha kotu oldum atak olarak . Napicaz bilmiyorum nasil atlatacagiz
Valla hic bisey iyi gelmiyor bir gun iyi bir gun kotu oluyorum. Yetti canima aminBİlmiyorum her gun yeni bir teshis koyuyorum kucuk capli bir hava degisimi vs iyi gelebilir kafamizi dağıtabilir ama o da ne kadar mumkun tartışılır allahim kurtarsin bizi