Maalesef hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz.. Ben 32 yasindayim, 20lerimin ortasina dogru arada bas gosterirdi, ufak tefek seyleri kafamda buyutur hayatimin sonuna geliyorum derdim. 28 yasinda ikinci kez anne oldum, hamileyken korkularim sıklastı, ustesinden gelebilsemde bazen uzun araliklarla geri geliyordu. Gecen yil kasimda ucuncu kez anne oldum, hamileligimin cok baslarinda elinde buyudugum amcam beyin kanamasi gecirdi ve felc kaldi. Bu olay beni oyle etkilediki korkularim geri donduler.. ilk once meme kanseri korkusuyla solugu once aile hekiminde sonra hastanede aldim. Sonuclar iyi ciksada bu korku aylarca ruhumu kemirdi. Dogumdan sonra bir kac ay toz pembe bi bulutun uzerinde gezdim, kendimi oyle hissediyordumki!! Korkularim yok olmustu, 3 tane dunyalar tatlisi evladim var, dunya guzel, hersey yolunda.. sonra nisan’in sonlarina dogru ne oldu bilmiyorum ama ordan bugune kadar icimde kanser korkusu olmadan gecirdigim bir gun olmadi. Girtlak kanseri, agiz, ciger, cilt hepsi icin aile hekimime kac defa gittim bilmiyorum. Yasadigim ulkede kolay kolay antidepresan vermiyorlar, psikologa sevk edildim onunda faydasini daha goremedim. Korkularim anneliktenmi, gecmiste yasadigim kayiplar, travmalar yuzundenmi bilmiyorum ama bilmeni isterimki bizim gibi yasayan oyle cok insan varki, kendini asla yalniz ve caresiz hissetme. Ben mutlaka bir gun gececegine inaniyorum, dogru yontemi henuz bulamadim ama Allah’a sigin arkadasim. Ihtiyac duyarsan bana mesaj atabilirsin.