HASTA OLMA KORKUSU YAŞATTIKLARI

Bu yazdiklariniz o kadar iyi geldi ki...cidden bu illeti yasamayan anlamiyor bakin en yakinim esim anlamiyor beni halbuki cok iyi biridir ama 4-5yildir yasadiklarimi rahatliktan,mesguliyetimin olmamasina bagliyor .. halbuki ben avukatim gecem gunduzum yok 13aylik bir kizim var onla ilgilenmekten kendime ayircak zamanim bile yok ama hala mesguliyetim olmadigini savunuyor...benim de hep agir bir hastaligim var ve olecegim diyorum ...stres mideme vurdu 4-5yildir ilac aliyorum simdi de bagimlisi oldumilaci biraktigimin ertesi gunu midemdeki asit sular agzimda ....b6 ayda duzenli kan veririm...kadin doguma 2-3ayda gider kontrol olurum surekli hastanelerdeyim...basim agrisin Allah korusun tor var deyip rontgene girdim ..kulagim agridi kulagimda biseyler aradim vs vs....ama yok insanlar cidden anlamiyor bizi tek soyleyebildikleri psikologa gidip tedavi olun veya siz abartiyorsunuz....suan reflu sirtima kaburgalarima atiyor agrisi yemek borusu kanseri oldum doye aglayarak gastrologumu aradim...cunkh kide agrisi yasayan etrafimda kimse agrisi sirtina atmiyor benimki atiyor diye aklima en kotusu geliyor en gel olamiyorum kendime

Kaygi bozuklugu var. Bende de var hastalik korkusu fakat ölüm korkusu yok. Zamanla korkularin hafifliyor. Bunu benden daha beter yaşayan azdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…