canım allah şifa versin inşallah en kısa sürede iyileşirsin iyide ne ameliyatı olacaktın tiroit bezinimi aldıracaktın büyük geçmiş olsun allah yardımcın olsun :teselli::teselli:
aynı şekilde bende en çok halsizlikten ve yorgunluktan yakınıyorum...yerimden kalkasım gelmiyor..acıktığım halde yemek bile yemeğe eriniyorum..hatta çoğu zamn yapmak istemiyorum...öyle çabuk ve kolay olacak yemekleri tercih ediyorum..hatta hiç misafir gelmesini istemiyorum artık ...çünki yerimden kalkacak halim olmuyor...ama kimse anlamıyor..dışarı çık açılırsın yada bişeylerle meşgul ol diye sitem ediyorlar bi de...bende senin gibi bir kızım olsun istiyorum bazen olunca ne yapacam diye de düşünüyorum..kendime bile bakacak mecalim yokken....yinede istiyorum...bu hastalığın o kadar çok etkisi var ki bazen düşünüyorum da o yuzden mi olmyor çocuğumuz acaba...biz ve çevremizdekiler dayanamıyoruz bu haşimatoya.. çocuk bize nasıl katlanır acaba ,.)Rabbim bizlere güç kuvvet versin..herkese sağlıklı günler...
Canım yok...Küçükken uykuda yataktan düşünce burnum kırılmış şimdi de kemik çok büyümüş nefes almamı zorlaştırıyor..Mart'ta çok rahatsızlandım gece ani nefes kesilmeleri oldu..Kulak burun boğaza gidince hemen ameliyat dediler onun için olacaktım..Senin anlayacağın iki rahatsızlık birden çekiyorum..Hayırlısı ile inşallah olurum da bari ondan kurtulurum..
Canım kartın olmasına gerek yok artık gidince girişte kimliğini gösterip günlük kart çıkarıyorsun istediğini alabiliyorsun..Günlük kart dediği de bir kağıda numara yazıp veriyorlar ödeme yapacağın zaman onu kasaya veriyorsun...
teşekkür ederim,bunu bilmiyordum.öyleyse deneyelim bakalım.ne yani şimdi brezilya fıstığını alabiliyomuyuz oluyor bu.eee alınca ne olacak hadi bakalım.psikolojik olarak iyi geleceği kesin de.ha tabi bu karışık çerezin içinden kaç tane fıstık çıkacak onu da allah bilir.artık günde 2 tane brezilya fıstığı yemek için kaç paket çerez alırız bilmem.
bu arada size birşey soracağım arkadaşlar.benim tsh 2,65 e düştü.dr.ilaca aynı dozda devam edelim dedi.25 mg. 1 tane alıyorum günde.peki hamilelik için bu değer iyi mi yani.niye ilaç dozunu artırıp değeri biraz daha düşürmüyoruz pek ikna olamadım ben.
slm kızlar bu rahatsızlıktan mıdır bilmiyorum ama zor nefes alıyorum gb geliyor sanki.Bide çok uyuyorum
Real'lerde de varmış galiba,paşa nutun sitesinde yazıyor
kardeşim bi de oraya bakacak bakalım,olmazsa metroya gidicem ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?