Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

iklim,
bahsettiğimiz kuruyemiş brezilya cevizi
ülkemizde pek bilinmiyor
netten brazil nut olarak aratırsan görebilirsin
en zengin selenyum kaynağı olduğu belirtiliyor,hatta öyleki günde en fazla 2-3 tane yenmeliymiş aksi taktirde selenyum zehirlenmesi olabilirmiş
bir arkadaş düzenli olarak bu cevizden yediğini ve antikorlarını düşürdüğünü yazdı,geçmiş sayfalarda.
paşa nutun karışık çerez ürününde bu cevizden varmış,sitesinde metro ve reallerde satıldığı yazılmış,onun sitesine de bi bak istersen.

kardeşim brezilya cevizini realde (istanbul ) bulmuş arkadaşlar kaydirigubbakcemile2

bayram için izmire gelirken getirecek
şimdilik 3 paket aldırdım,içinde kaç tane var bilmiyorum çünkü
bir paket 5,39 mu neymiş
( paşa nut'un karışık çerezinin içinde )

evet canım marka,ancak brezilya cevizini tek paket olarak satmıyorlar maalesef
bakalım kaç adet çıkacak içinden :)

nix cim seni diğer konudan hatırladım.test yapacaktın hamilelik için ne oldu merak ediyordum ben de seni.hayırlısı inşallah.

arkadaşlar bende bugun dr gittim tsh 0.02 düşmüştü tekrar baktırıyım dedim 10 gün oldu ilacıda bıraktım bakalım sonuc ne cıkacak antikorlarada bakılmasını istedim dr gerekli degil dedi bir kere bakılması yeterli dedi yani bakmadıııııımafoldumben

evet hülya benim doktorum da bakmamıştı
burda okuduğum kadarıyla bir çok doktor gerek yok diyor
ama insan da merak ediyor

nix cim seni diğer konudan hatırladım.test yapacaktın hamilelik için ne oldu merak ediyordum ben de seni.hayırlısı inşallah.

c.tesi günü adetim 3 gün geçmişken test yaptı...negatif..testten 10 dk sonra adetim başladı..

canım kullandığın ilacın dozu neydi,niçin bukadar çok düştü ki tsh.

c.tesi günü adetim 3 gün geçmişken test yaptı...negatif..testten 10 dk sonra adetim başladı..

hayırlısı canım ya.inşallah bu bekleyişler daha uzun sürmez.senin tsh normal sınırlarına girdi mi şu anda.beni dr. tshı normal sınırlara alana kadar bekletti.oyüzden korunuyordum.şimdi en son tahlilimde 2,65 çıktı.bekleme bitti,bakalım bundan sonra ne olacak ama tabi ben antikorlardan sebep çok endişleyim.

canım çok teşekkür ederim ben bunu bir araştırayım real yarım saat bana en fazla metroda 15 dk fln bayramda o tarafa yolum düşerse alırım bile belki saol cnm

canım kullandığın ilacın dozu neydi,niçin bukadar çok düştü ki tsh.

euthyrox 25 kullanıyordum 4 ay oldu kullanalı ilacı ilk 1 ay kullandım tahlil yaptırdım 0.58 düşmüştüm dr aynen devam dedi 3 ay sonra işte sonuc bu 0.02 ye düşmüş bugun tekrar verdim tahlil bekliyorum sonucu eşim alacaktı hayırlısı bakalım..

bende aynı eutrox 25 günde 1 tablet kullanıyorum.ben başlayalı yaklaşık 2 ay olacak.en son 20 gün önce tahlilimde tsh 2,65 ti.acaba zamanla benimki de bukadar çok düşer mi.şaşırdım şimdi ya.

sonucları aldım 10 gündür ilacı bırakmıştım ve tahlilim tsh 0.0155 şimdilik ilacı bıraktım kullanmıycam ama ilerde sürekli kullanacagımı söylemiş dr

bende aynı eutrox 25 günde 1 tablet kullanıyorum.ben başlayalı yaklaşık 2 ay olacak.en son 20 gün önce tahlilimde tsh 2,65 ti.acaba zamanla benimki de bukadar çok düşer mi.şaşırdım şimdi ya.

canım ya benim hapa başladıgımda tsh 5.68 di o yüzden bu kadar düştü

çok şükür allahıma kötü geçen bir türlü normal değerlere girmeyen tsh 2,5 du gözlerime inanamadım.lülülülülülü

kızlar bende bayramdan sonra gidecem adetimde yaklaştı bilmiyorum yumurtlama olmayan yerden bebek olurmu kasıklarımda ağrıyor bi ara çok ama çok az kırmızımsı kahveye yakın bi leke geldi ne iş anlamadım hayırlısı olsun inşallah mucizem gelirde haberim olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…