nix cim seni diğer konudan hatırladım.test yapacaktın hamilelik için ne oldu merak ediyordum ben de seni.hayırlısı inşallah.
arkadaşlar bende bugun dr gittim tsh 0.02 düşmüştü tekrar baktırıyım dedim 10 gün oldu ilacıda bıraktım bakalım sonuc ne cıkacak antikorlarada bakılmasını istedim dr gerekli degil dedi bir kere bakılması yeterli dedi yani bakmadıııııımafoldumben
c.tesi günü adetim 3 gün geçmişken test yaptı...negatif..testten 10 dk sonra adetim başladı..
iklim,
bahsettiğimiz kuruyemiş brezilya cevizi
ülkemizde pek bilinmiyor
netten brazil nut olarak aratırsan görebilirsin
en zengin selenyum kaynağı olduğu belirtiliyor,hatta öyleki günde en fazla 2-3 tane yenmeliymiş aksi taktirde selenyum zehirlenmesi olabilirmiş
bir arkadaş düzenli olarak bu cevizden yediğini ve antikorlarını düşürdüğünü yazdı,geçmiş sayfalarda.
paşa nutun karışık çerez ürününde bu cevizden varmış,sitesinde metro ve reallerde satıldığı yazılmış,onun sitesine de bi bak istersen.
canım kullandığın ilacın dozu neydi,niçin bukadar çok düştü ki tsh.
bende aynı eutrox 25 günde 1 tablet kullanıyorum.ben başlayalı yaklaşık 2 ay olacak.en son 20 gün önce tahlilimde tsh 2,65 ti.acaba zamanla benimki de bukadar çok düşer mi.şaşırdım şimdi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?