arkadaşlar sonuclarımı aldım tsh 0.02 düşmüş bana cok düşmüş gibi geldi sizce nasıl dr tecrübeli olmadıgı icin birşey söyleyemedi napacam bilmiyorum
işte bende bundan kokuyroum ya, hipertiroide cevirmiş ilaç yardımıyla. ilacı azaltman lazım bence, tabi referans aralığını da bılmek lazım.
canım yarımmı alıyodun ilacını?
meraba canım hgdin nasılsın niyeyse burda kızlarla fazla sohbetimiz olmada ama neyse bende dört bitti beşe döndü ve hala bi meleğim yok bende çok istiyorum nasıl olurda kan tahlil sonuçlarında çıkmaz ben anlamış değilim bende gidiyorum evet zor oluyor diyorlar bilmiyorum canım allah tüm isteyenlere versin hepimize versin olur canını sıkma sen arzu buse olacak deyip umutlu olalım dua edelin biliyorsun bu hastalığın en büyük düşmanı moral takıntı sinir elimizden geldiğince takmamaya bakalım canım allah emanet ol canım k.i.b :teselli::teselli::teselli:
Arkadaşım hiç takma kafana bende anti tpo mun 1000 olduğunu kilo vermek için gittiğim diyet merkezinde yapılan tetkikler sonucu öğrendim ve şok oldum tabi.2. hafta diyetisyen kontrolüne gittiğimde korunmamıza rağmen hamileydim..feci bir süpriz oldu bize ben kilo verip öyle hamilelik düşünüyordum şimdi 5 aylık kızım var yani imkansız bir şey değil ümitsizliğe kapılmayın ..Hamileykende ilacımı kullandım eutroxy 25 kullanıodum ..tsh ım 5.6 dı ilaçtan sonra 1.61 e düştü ama doğumdan 4 ay sonra tekrar baktırdım 9.7 olmuştu tabi çok şaşırdım.Ama mesela bende çok fazla emziremedim sütüm çok olmadı tiroidle ilgisi varmı bilmiorum...neticede çocuk sahibi olunuyor biz korunmamıza rağmen olduk sizinde olur rahat olun.
eutroxy 25 alıyorum ama şimdi napacam bilmiyorum
dahamı azaltacagım dr hic bir şey bilmiyor selenyum
tedavisi dedim o da ne ilk defa duydum dedi bu ilacın
adını ilk defa yazıyorum dedi daha neler neler offffffff
büyük şehirde olmak cook avantajlı cok şanslısınız caresizim...:uhm:
doktorun selenyumdan haberi yok öylemi:1shok: yuh ama artık ben bile daha iyi endokrinci olurum ya, bazı doktorlar neden böyle anlamıyorum!
sağol sen deyince biras oh dedim valla inşallah canım benimde bi kızım olur senin kaç yıllık evliyken hamile kaldın canım benim dört bitti beşe döndü ama allahtan ümidimi hiç kaybetmedim inşallah en yakın zamanda ben de avazımı çıktığı kadar bağırcam bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm diye inşallah hayırlısıyla gelsin meleğim canım sağol kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar,
bugün paşa kuruyemişi aradım.ürünlerinin sadece real ve metro marketlerde satıldığını söylediler.bana yakın real markete telefon ettim orada yokmuş.metro marketten alışveriş için kartım yok ama olan birini bulup baktıracağım.sizin de bilginize.
canım saol, izmirliyim aslen,izmirde de var metro bayrama gidince alırım ozaman çok teşekkür ederim tekrar oh be bulduk=)
esnaf kartı olan bi komşun filan vardır canım, acayip sevindim bu habere
işte bende bundan kokuyroum ya, hipertiroide cevirmiş ilaç yardımıyla. ilacı azaltman lazım bence, tabi referans aralığını da bılmek lazım.
canım yarımmı alıyodun ilacını?
Amin canım inşallah en kısa zamanda sende minnoşuna kavuşursun ben 3 senelik evliyken hamile kaldım ama biz istemediğimiz için yapmamıştık bebek kızımda kaza sonucu oldu diyebilirim.Rabbim sana da nasip eder ibşallah
Kızlar tsh ilaçla çok düşerse hipertroide çevirmiyormuş sanırım..İnternetten baktım.. ''İlaç fazla gelir ve TSH çok düşerse kemik erimesi gelişebilir. Bu nedenle kemik taramalarınızı doktorunuzun önerdiği sürelerde yaptırınız ve kalsiyum alınız..''Yazıyor...arama motoruna tiroid.cc yazın TIROID oradan TIROID SINTIGRAFISI 12.madde
selam mis gibim sen bayağı bu işin uzmanı olmuşsun inşallah senin başında yoktur böyle hastalık canım ya inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Maalesef canım bende haşimoto hastasıyım..Bende 1 ay önce ameliyat olacaktım bu nedenle olamadım..Bu hastalık benim kalbimi etkilemiş..Kalp atımlarım yavaş olduğu için anestezi veremeyiz dediler..İlaçla normale dönünce olacağım inşallah..Allah hepimize acil şifalar versin..
Maalesef canım bende haşimoto hastasıyım..Bende 1 ay önce ameliyat olacaktım bu nedenle olamadım..Bu hastalık benim kalbimi etkilemiş..Kalp atımlarım yavaş olduğu için anestezi veremeyiz dediler..İlaçla normale dönünce olacağım inşallah..Allah hepimize acil şifalar versin..
bende de tam tersi kalbim çok hızlı atıyor..sanki duracak sanıyorum...özellikle merdiven çıktığımda ve hareket esnasında oluyor...tsh şu sıralar normal çalışıyor..az olsaydı hızlı olması normaldi hiperttroid. değilim ki...bu hastalık baya şaşırtıyor insanı..çok değişken...
canım aynı sorun bendede var ne değişik bi hastalık mış bu böyle valla anlamadım bazen o kadar halsiz oluyorum bazende o kadar iştahlı oluyorum ama halsiz olmam daha kötü çünkü o anda bi çocuğum olsa allah korusun ölmüş deseler umrumda değil işte bu yüzden halsiz olmayı hiç istemiyorum canım elim ayağım ortalık soğudumu hiç ısınmıyor ondan sonra içine kapanık çok bağıran herkesle derdini paylaşamayan ben böyleyim artık siz nasılsınız bilmem ama hergün dua ediyorum allahım bitsin bu kabus diye sizlerede ediyorum allah yar ve yardımcımız olsun kızlar alllah emanet olunkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?