- 30 Mart 2012
- 413
- 21
arkadaşlar ben kalp çarpıntısı nedeniyle gittim ama kalp doktoru dahiliyeye gönderdi orada tsh ım 7.56 çıktı ama bir teşhis konulmadı benim 1 ayda tsh değerim 4.30 a filan düştü.Ama doktor yine ilaca devam ded,bu seferde fazla gelmiş 0.56 gibi bir değere düştü.Bir nodül vardı 4 ay sonra gitiiğimde yokolmuştu ama bu seferde otoimnün tiroidi teşhisi konuldu ultrasonda,sanırım bu da haşimato demekmiş.Ben anti Tpo ya baktırmadım ve inanın hiçbişey anlamadım.Yazzdıklarınızın çoğunu okudum,anti tpo dan ortaya çıkmış çoğu kişinin haşimato olduğu ama benimki ultrasondan konuldu,uştrasondan nasıl teşhis edilebilir ki tsh 40,30 yazanlar olmuş..hiçbişey anlamadım ya.Ben hep dahiliyeye gittim bu zamana kadar bir dahaki kontrolde endokrinolojiye gidicem ve hepsini sorucam hiçbişey anlamadım
bende vitiligo kansızlık vardı araştırma hastanesine dahiliye servisine gittim orada bütün tahliller yapıldı antikorlara da bakıldı. ultrasonada gönderdi ve teşhis koymak için endokronojiye sevketti ikisi birlikte koydu teşhisi. o kadar normal hastaneye gittim yıllarca kimse böyle araştırmadı. araştırma hastanesine gidin mutlaka...